Çok dardayım... Ne yapacağım ben?

Bundan 2 sene önce bir çocukla tanıştım onun için üni. sınavını dahi kazanamadım.5 ay sürdü birlikteliğimiz. daha biz çıkarken bana,senden ayrılırsam en fazla 2 ayda unuturum diyordu. bunu diyen adamda ayrılır zaten ve ayrıldık. o bu 2 sene boyunca her ay beni aradı mesaj atıp özlediğini söyledi bir kaç kez buluştuk ama ona hiç geri dönemedim. aynı acıları yaşayacağımdan hep korktum. 2 yıl onun adını anarak yaşadım onsuz. Kendisi herşeyi dalgaya alır yakışıklılığına çok güvenir. Bana geri döndüğünde de senin gibi olmadı kimse falan dedi. Şimdi kabul ettim.telfnda konuşurken hala beni dalgaya alıyor twitterında kızlarla muhabbetleri var. bunlar ne bile diyemiyorum. sıkmak istemiyorum ama çocuk aldı başını gidiyor. sabredeyim diyorum ama yok olmuyor.benim kız arkadaşlarımla konuşmam gayet doğal normal olanda bu sende konuşabilirsin erkek arkadaşlarınla diyor.Sesimi çıkartmıyorum gülüp geçiyorum ama tak etti. ciddi konuşmalara hiç gelemez kendisi. içki kumar gibi alışknlıkları var. 8. sınıf terk. ailemi bir yandan düşünüyorum. karşılarına çıkartabileceğim biri değil.Ne kadar ayrılık mesajı atsamda diğer gün hiç bişey olmamış gbi bana tekrar mesaj attı.sevdiğim için sesimi çıkartmadım.geçen bir ayrılık mesajı attım çok pişman oldum aradım normal halini hatırını sordum hiç bişey olmamış gibi konuştu benimle. Muhabbeti olan kızlarda hepsi lise çağında kızlar. Pişmanlık yaşamaktan bıktım. Napacam ben? Ne yapmaya çalışıyor bu çocuk.?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben sınavı kazanamadım diye beni ezdi 1 sene deli gibi çalıştım. şu anda mimarlık okuyorum.
Çok dardayım... Ne yapacağım ben?