Ne yapmaliyim cok dardayim?

merhabalar 18 yasindayim cok fazla psikolojik sorunlarim var ve bu sorunlar hem ruhsal hem de fiziksel problemlere yol aciyor artik nefes almakta bile zorlaniyorum kalbim sikisiyor hep derin nefes almaya calisiyorum bu yuzden uyuyamiyorum vucudumun her yerinde morluklar var saclarim dokuluyor gozaltlarim mosmor "yuruyen olu" ve "ustunden tir gecmis" tarzi soylenimler aliyorum 4 kardesiz orta gelirli bir aileyiz ama paramizin cogu borclara gidiyor doktorlara gittik ve psikiyatri onerdiler babamda bir ton ilac yazarlar diye goturmuyor annem, babam ve kardeslerime karsi ayri bir sinirli ve stresli oluyorum bagirip cagirmaya surekli konusulmasina tahammul edemem ve bu yuzden annemi de babami da o sinirle azarlarim biliyorum kotulugumu istemiyorlar. annem kedi sahiplenelim psikolojin duzelir seversin belki dedi ama paramiz buna bakabilecek kadar fazla degil maalesef, annem bir sekilde halledecegini soyledi biz ilanlara baktik ben yavru istedigimi soyledim bana 1 yasindan daha kucuk olmasin asilari tam olsun esyali verilsin kisir olsun masrafa girmeyelim gibi soylenimlerde bulundu ben de zaten sinirli biri oldugumdan dolayisiyla sinirlendim bagirip cagirdim madem alacagiz onun sorumlululugunu da almaliyiz hazir eve ekmek gelmez dedim ve kavga ettik suclu ben miyim? ya da ne yapmaliyim? annemi dinlemeli miyim? hayvan sahiplenmek psikolojime iyi gelecek mi? sanmiyorum cunku iki kucuk kiz kardesim (10-7yasindalar) ve daha kedi alinmadan ben sevicem sen seviceksin kavgasi cikardilar daha fazla bunalicam... ne yapmaliyim? cok bunaldim
Ne yapmaliyim cok dardayim?