Selam, Güzel bir fizik için dolgun popo ve büyük göğüs ölçülerinin olması şart mı sizce? Bunlar olmadan çelimsiz bir kadın mı olunuyor?
Örneğin sokaktan geçerken dikkatimi erkeklerin kadınlara olan bakışları çekiyor. Bir yandan dolgun vücut hatlarına sahip bir kadın, diğer yandan da bu özelliklere sahip olmayan bir kadın geçerken erkekler genelde dolgun vücut hatlarına sahip olan kadınlara bakışlarını yöneltiyor. 70 yaşındaki dedenin bile dikkatini çekiyor. Güzel bir fizik için aranan nitelikler dolgun vücut hatları mıdır gerçekten?
Güzel bir kadın olmak için dolgun vücut hatları şart mı?
Genel olarak hepimizin ilgisini ilk olarak fizik çeker. Bu yüzden kadınlarda dolgun fizik hatlarına sahip olan kadın daha kadınsı gelir ve erkeklerin doğal olarak bakışlarına takılır. Ancak bir yerden sonra her şeyin fizik olmadığı evlenileceği zaman ya da evlendikten sonra ortaya çıkıyor. Orada da karakter daha ön plana çıkıyor. Hatta şöyle söyleyeyim ben 10 sene önce sevgili ararken ki kriterlerimle şu an ki kriterlerim bir değil. Benim için şu an önemli olan oturup benimle sohbet edebilecek olması. Cinsellik evet arıyorsun iç güdüsel olarak ancak oturup sohbet edemediğim, birbirimizi anlayamadığımız bir kadınla ömür nasıl geçer diye düşünen taraftayım.
Şimdi bu dediğiniz şey güzellik değil çekiciliktir. Ne kadar güzel olursanız olun albeniniz yoksa yine aynı şekilde davranırlar. Çirkin dediğiniz kadınlar nasıl ilgi görüyor? Kendinilerini çekici kılarak. Hani erkek yakışıklı ama paspal, aptal, cılız, şişko diyerek uzak duruyorsunuz ya bunu erkekler de yapıyor ve kadınlar içinde geçerli.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayır kesinlikle şart değil. Hatta nedendir bilmiyorum ama o tarz kadınlar hiçbir zaman tam anlamıyla ilgi çekici gelmemiştir bana. Kadın bence zarif vücut hatlarına sahip olmalı. Dolgun olması bir dezavantaj benim için.
Merhaba. Dolgun olan her vücut hattı sağlıklı ya da güzel duracak değildir. Dolgunluğun belli bir yap oranı ve hacmi, vardır. Balık ete giden dolgunluk güzel gelmiyor bana. Fit ve kas kütlesinin yağ kütlesi ile ile olan oranının dnegeli olup vücudun kum saati kıvrımlarına sahip olması çekici geliyor bana.
Bence şart degil yüzü çok güzel olan insanlar daha şanslı diye düşünüyorum. Burnu güzelse gülüşü güzelse dolgun vcut hatlarının olması şart degil diye düşünüyorum.
Göreceli bir güzellik kavramından bahsediyorsan evet bu vücut hatlarına sahip olmalısın bu daha çok erkek tarafından güzellik değilde bir obje olarak görünmeni sağlar ama ben güzelliğin vücut hatlarıyla değil yüz hatlarıyla ve içinin güzelliğinin yüzüne vurduğu o mimiklerle olduğunu düşünüyorum
Kız ağırlıklı biseksüel olarak yazıyorum şart değil olamazda zaten saçma sapık insanların seni gözleriyle taciz etmeleri yerine olduğun gibi kal daha iyi bence ben öyleyim bakım falanda yapmam öyle sevmem zaten erkekler bana bakmaması için götümdeki kılı bile almıyorum ben çok bıktım bhnlardan çünkü
İlkel bir dürtü bu aslında. Dolgun kalçalar var göğüsler doğurganlık demek, sağlıklı kadın demek haliyle soyun sağlıklı üremesi demek. Eskiden beri böyle olmuştur. Bir de bence de kadın dediğin ele gelecek biraz 😏
Her dolgun hatlar güzel durmuyor. Bu insanın göz zevkine göre de değişkenlik gösteriyor ya, bazıları dolgun vücut hatlarını güzel bulmaz örneğin. Ama erkeklerin geneli sever. Ve bende severim göz zevkime uygun şekilde bir dolgunluk
Makyaj, saç ve türevi hileler olduğu için, kadında tip güzelliğinin kötü olması düşük ihtimal. Haa buna rağmen tip kötüyse, ne yazık ki fizik de kurtarmaz :/
Sakal sadece yanak ve jawline. Kadın için saç, kirpik, kaş, eyeliner ruj ve sayamayacağım onlarca ayrıntı var. Bu ayrıntılara diğerlerini eklediğinde, erkeklerle mukayese edilemez oluyorlar :/
Elini attığın heryer elini dolduracak. Elini vurdunmu biyere oturacak arabanın kasası gibi olacak kasası portakal olacak aşağıda mantar yarığı olacak bunlar ele gelmesi lazım
Of sormayın ya sürekli zayıfsın zayıfsın zayıfsın a*mk sanki ben bilmiyorum yemek yiyorum artırıyorum ek vitamin alıyorum her b*ku yaptım kilo almıyorum dolgun falan olmuyorum ama seksi gözükmek istiyorum ya
Kusursuz vücudu olup yüzü güzel olmayanlar var, onlara ne demeli🤷♀️ ya da dolgun poposu olup, balik etli olup, memesi olmayan🙄 bu son kategori de dolgun hatlı sayılıyo mu acaba