45 kilo olan me biraz dertli. Elimde çilekli sütüm tirip atıyorum herkese.🥺
Güzelsin, balık etli olsan tadından yenmez deyip duruyorlar. Ne yapiyim ben?🥺🥺🥺 İllâ zayıf olup güzel olduğumuzu göstermek için Bella Hadid olarak mı doğmamız lazım? Amerika'da mı yaşayalım? Zayıf insanları neden güzel görmezler bu insanlar?#benkendall
Türk insanları neden güzelliği "etine dolgun" olarak algılar? Zayıf insan güzel olamaz mı?
Merhaba, evet dediğiniz gibi çoğu Türk insanı sizin dediğiniz şekilde düşünüyor. Bir insanın güzel olabilmesi için etine dolgun olması gerekmiyor asla. Hatta bana kalırsa etine dolgun insanlar değil de zayıf insanlar daha güzel. Yani etine dolgun kızlara kıyasla zayıf kızlar benim için öndedir. Saçma bir algı gerçekten umarım bu algıyı yıkabiliriz. Büyük ihtimalle böyle düşünenler kadınları seks objesi olarak görenlerdir.
Herkes değil ama geneli bu yönde düşünür. Zevki böyle heralde erkeklerde de çok gözlemledim istisnai olarak zayıf tercih ediyorlar. Bende çook zayıf yakıştırmıyorum🤷🏻♀️
Tamamda etine dolgun diye ya neneler diyor ya da üretimci ağabeylerimiz. Erkekler maksimum 55 kilo ideal olarak 50 kilo, B cup göğsü olan totosu hafif çıkık kadınlarını doğru nitelendiremiyor. Yoksa etine dolgun diye kimse 70 kilo bir kadını hayallerinde barındırmıyor. Öyle hemende linçlemeyin beni kimseye laf soktuğum attığım falan yok. Ama kimse çirkin birisini hayal etmez bu da bir gerçek.
Genellikle yaşlılar öyle düşünür. Bu da sanırım “kilo= varlık” algısından kaynaklanıyor. Eskiden ne kadar kiloluysan o kadar varlıklısın algısı varmış insanlarda. Ondandır.
Zayıf olması daha iyi. Takılma onlara. Kilolu olanlar da hastalık riski yüksek oluyor. Şeker, tansiyon vs. Hem zayıf olana her tür ayakkabı, elbise rahat bulunur
Etine dolgun olmak sağlıksız bunun kalp damar kolesterol şeyleri var her zaman fit olmalı insan gerektiği kadar yemeli, gerektiği kadar sevmeli, her şey için öyle yoksa zamanı gelince yük olur yorar üzer insanı ne luzum var..
Valla sana da tutulmadı ama yazdın. İyi yaptın. Aman eksik kalma. Yalnız bu dil sokak dili, fenomen dediğin bana farkını diliyle de göstersin. Ki saygı duyayım. şu an sadece çoluk çocuksun gözümde üzgünüm.