Nasıl bir güneş kremi almalıyım? Sizce en iyi güneş kremi markaları hangileri? Güneş kremi alırken nelere dikkat edilmelidir? Güneş kremi alacağım ama hangisini ve nasıl bişey alacağımı bilmiyorum?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nasıl bir güneş kremi almalıyım? Sizce en iyi güneş kremi markaları hangileri? Güneş kremi alırken nelere dikkat edilmelidir? Güneş kremi alacağım ama hangisini ve nasıl bişey alacağımı bilmiyorum?

Merhaba.
Güneşin zararlı ışınlarından korunmak için güneş kremi yaz, kış olmaksızın her zaman ve her yerde kullanmakta fayda vardır.
Öncelikle dikkat etmemiz gereken bir husus vardır.

2 türde güneş kremi mevcuttur. Birisi vitamin ve mineral içererek cildin en alt tabakasına kadar nüfuz eden diğeri ise kimyasal içeriklere sahip olup sadece deri yüzeyine etki ederek deri altına emilim gerçekleşmesi yapmayan cinstendir.
Tabikide mineral ve vitamin içeren formu tercih etmek gereklidir. Bunu anlamak için ise ürün içeriğinde zinc ve titanium özleri bulunması gerekli olan bir ipucudur.
- 30 spf ve üzeri olan faktörlü güneş kremlerini tercih edin ciltte etkisi daha verimli bir sonuç doğurur.
- İçerisinde Uva ve Uvb koruyucusu olan ibareli ürünleri almaya özen gösterin. Çünkü güneşin zararlı ışınlarından korunmak için gerekli bir adımdır.
- Güneş kremini dışarı çıkmadan en az 30 dk önce sürmelisiniz. Ciltte emilimi o kadar sürede sağlanır ve güneşin zararlı ışınlarından koruması artar.
- Kremi cildinize ince tabaka halinde uygulamak yerine bolca sürün ve güzelce yedirin.
- Güneş kremi izin şu geçirmeyen içerikte olduğuna emin olun ki koruma faktörü kalıcı olsun.

Sebamed Güneş kremini bende yıllardır müptelası olmuş bir vaziyette severek kullanıyorum. Hem fiyat olarak uygun hemde cildi güneşin zararlı ışınlarından koruma oranı çok yüksek. Ek olarak cilde beyazlık verip yaşlanmaya ve kırışmaya karşı koruyan bir firma sahip. Seve seve sizede tavsiye ederim. En önemli husus ise uvb ve Uva ibaresi olup 50 factör içerikli oluşu.

Yine faktörlü bir ürün olup uva ve uvb koruyucu ibaresi mevcuttur. Cildinizi güneşin zararlı ışınları ve ek oalrak dışarıdan gelen çevresel faktörlerin zararlarına karşı korur. Cilde bakım yaparak nem verir. Doku olarak yumuşak ve incemsi bir formu vardır. Ciltte çok güzel emilim sağlar. Tere ve suya karşı dayanıklıdır.

Sinoz güneş kremi uva ve uvb ibaresi olup 50 faktör içerikli bir üründür. Fiyat olarak uygundur. Hatta dermatologlar tarafından labaratuvar ortamında denenip test edilmiştir. Vitamin ve mineral ile zenginleşmiş özellikleri ile cilde günlük bakım yapar ve cildi güneşin zararlı ışınlarından korur. Cilde nem dengesi katarak cildi besler. Makyajların altına baz olarakta kolaylıkla uygulanmaya müsaittir. Ek ôzelligi ise leke karıştı olmasıdır.
Yarışmayı kazanmışım bana bildirim geldi nereden iletiyoruz sevgili KS 😊
Cevap
30Cevap
Bence en iyi ve en kaliteli güneş kremi la roche posay. Eğer hassas bir cilde sahipsen bu kremi gönül rahatlığı ile kullanabilirsin oldukça güzel. Hemen hemen her cilt tipi için uygun. Kuru, karma ve yağlı ciltler için kremleri bulunuyor. Diğer önerim ise sante plus güneş kremi. Çok fazla önerilen bir krem bu krem.
En iyi güneş kremi nivea
merhabalar...
Güneşin zararlı ışınlarından korunmak için spf si yüksek güneş kremlerini kullanmak hem cildimize hemde güzel bir cilde sahip olmamıza sebep olur. Egerki cildimizi güneşin zararlı ışınlarından koruyamazsak yanıklar, cilt lekeleri , cilt kanseri , çil gibi birçok cilt hastalığına sebep olabilir. Peki ya güneş kremi nedir ve ne işe yarar? Bunların cevabını arayalım ilk önce.

Güneş kremi kullanmak cilde maske uygulamaya benzer. Katman olarak ciltte kalır ve güneş ışınlarından zararlı uv ışınlarından korunmamızı destekler ve bariyer görevi görür.
Bazı güneş kremleri cildimizi UV ışınlarından koruduğu gibi yaşlanma belirtilerini geciktirerek cildimizi besler onlardan bazıları şunlardır:

Bu güneş kreminin birden fazla özelliği var aslında. Aralarında en iyilerinden diyebilirim. Güneşin UV ışınlarından koruması dışında güneşin verdiği lekelenmelerin önüne geçer. Aynı zamanda ciltteki lekelerin kaybolmasını saglar. Derinlemesine nemledirerek cildi besler ve güneş kremleri içinde en iyisi ve en katmanı yüksek olanıdır. Tavsiye ederim.

Kendimin bile sürekli kullandığı ve vazgecilmezim güneş kremim oldu. Muhteşem yapısıyla terlemede akmayan dokusuyla bence 1 numara diyebileceğim bütün özelliklere sahip. Hassas ciltler için en uygun güneş losyonu diyebilirim. Hiçbir zararı olmuyor. Yüz ve vücutta güvenle kullanabilirsiniz. Eminim ki pişman olmazsınız.

Adı gibi gerçekten bu markanın ürünleri organik içerikli ve cilt dostu diyebilirim. Gece kremini ve güneş kremini kullandım. Yaşlanma belirtilerini azaltan hatta günlük cilde nem ihtiyacını veren en iyi güneş kremlerinden birisi. Dogal içeriklerden yana iseniz bu krem tam size göre. Fiyat olarak diğerlerine göre biraz pahalı olsada değecegine garanti verebilirim. Pişman olmuyacağınıza eminim.

Mükemmel... Neden başlangıçta böyle dedigimi anlayamasanızda birazdan yazacağım özellikler vay be dedirtecek türden. Renklendirici, mineral yağ ve paraben içermez. Yani büyük küçük demeden güvenle kullanabileceğiniz en iyi markalardan birisi. Güneş yanığı ve cilt yaşlanmasına karşı korumak için Boğa dikeni bitkisinin özü ile geliştirilmiş en iyi güneş kremlerinden birisi diyebilirim. Bu markanın ürünlerinden şimdiye kadar pişman olmadım bir şans verebilirsiniz.

Bu güneş kremini kullanmanız için birazda cilt tipiniz cok önemli. Yağlı ciltlerin kullanımını kesinlikle önermiyorum. Ama yapı olarak cok güzel ve muhteşem bir kokuya sahip. Normal ve kuru ciltler için geliştirilmiş ve cildi nemlendirmeye yardımcı olur. İçeriğindeki antioksidanlar ile cildi yatıştırmayı destekler. Çabuk emilir ve şeffaf yapısı vardır. En mükemmel özelliği ise ciltte iz bırakmaz.

Vıchy marka olarak bence adını tüm dünyaya duyurmuş en iyi markalardan birisi. Özellikle güneş kreminde çok yüksek korumalı olması özelliği ile bir numaralardan birisi. minerallerle zenginleştirilmiş formülü güneş ışınlarının zararlı etkilerine, güneş kaynaklı erken cilt yaşlanmasına ve koyu leke görünümüne karşı korur ve nemlendirir. Paraben içermez ve suya dayanıklıdır. Özellikle beyaz tenli insanların güvenle kullanabileceği birkaç markadan birisidir.

Bu markayı bir arkadaşımdan duydum cok fazla önermişti. Abartma demiştim ama en iyi güneş kremleri arasında ilk 3 e girer. UVA ve UVB ışınlarından korur. Suya dayanıklıdır. Cilt lekelerine karşı korur ve lekelenmeyi engeller. Geliştirilmiş formülü cildi yağlandırmaz. İçeriğindeki termal su cildi nemlendirir ve yatıştırır. Yağsız yapışkan olmayan yapısı ile cilde hızlı emilim sağlar.

Maksimim seviyede Bioderma 50+ Spf güneş kre UVA ve UVB ışınlarından koruma sağlıyor. Güvenli güneş koruması sağlanmasına yardımcı olur. Lekeli ve lekelenme riski taşıyan cilt tipleri için özel olarak geliştirilen, ferahlatıcı etkili güneş koruyucu üründür. Güneş kaynaklı kırışıklık oluşumuna karşı bakım sağlar. Guvenle kullanabilirsiniz 😊

Garnier olmazsa bir kozmetik ürünü bence. 😂 insanın alıştıgından vazgeçmemesi gerekir. Güneş sütü, suya dayanıklı bir yapıya sahip olduğu için yaz sıcağında terle akmaz. Ayrıca denize ve havuza girdiğinizde de cildinizde kalır. Ürün, cildiniz üzerinde tam koruma sağlamaktadır. Güvenle kullanıp arkadaşlarınıza tavsiye edebilirsiniz.

İlk 10 nun 10 cusuna geldik mi 😂 Dermoskin Face Protection bu markayı daha önce araştırmadıysanız en azından bir kere şans verin derim. Güneş kremiminde en iyilerin arasına girebilecek ve gerçekten iyi denecek kadat etkili bir krem. Yaz günlerinin vazgeçilmezi bile olabilir. Ayrıca kimyasal peeling, lazer sonrası güneş koruyucu ve nemlendirici olarak kullanıma uygundur. Ürün hızla emilir. Cilde sürüldüğünde beyaz kalıntı bırakmaz, hafif ve transparan yapısıyla cildinize ipeksi bir his vermektedir.

Güneş kremi seçimi kişisel tercihlere ve cilt tipine göre değişiklik gösterir. Ancak genel olarak güneş kremi seçerken aşağıdaki noktalara dikkat etmek önemlidir:
En iyi güneş kremi markaları arasında aslında Neutrogena, La Roche-Posay, Sun Bum, EltaMD, Shiseido, Supergoop ve Aveeno gibi markalar yer almaktadır. Ancak güneş kremi seçimi kişisel tercihlere ve cilt tipine göre değişiklik gösterebileceğinden bu markları da deneyerek test etmelisiniz veya bir dermatoloğa danışmanız ve ürünleri dikkatli bir şekilde içeriğine bakarak uygulamanızı öneririm.
Bunların dışında hiç bahsedilmeyen ve en doğal güneş kremi diye nitelendirebileceğimiz Mineral Filtreli Güneş Kremi;

Mineral filtreli güneş kremleri, kimyasal filtreli kremler yerine kullanılabilen bir alternatif güneş koruyucu ürünüdür. Mineral filtreli güneş kremleri, güneş ışınlarını yansıtarak cildi korur. Bu ürünlerin ana aktif maddeleri çinko oksit ve titanyum dioksittir.
Mineral filtreli güneş kremleri, kimyasal filtreli kremlere göre daha az alerjik reaksiyonlara neden olma eğilimindedir ve daha çevre dostudur. Ayrıca, mineral filtreli kremler ciltte daha az emilir ve daha az kimyasal madde içerir, bu nedenle daha az tahrişe neden olabilirler.
Mineral filtreli güneş kremleri genellikle daha kalın bir yapıya sahip olabilir, bu nedenle cilt tipinize ve ihtiyaçlarınıza uygun bir ürün seçmeniz önemlidir. Ayrıca, mineral filtreli kremler güneş koruma seviyeleri açısından daha düşük olabilir, bu nedenle SPF değerlerine dikkat etmek önemlidir.
Özetle, mineral filtreli güneş kremleri, kimyasal filtreli kremlere alternatif olarak kullanılabilirler ve bazı kişiler için daha uygun olabilirler. Ancak, cilt tipinize ve ihtiyaçlarınıza uygun bir ürün seçmek ve güneş koruma seviyesine dikkat etmek önemlidir.
Güneş kremi seçerken, koruma faktörü (SPF), cilt tipinize ve ihtiyaçlarınıza göre belirleyeceğiniz bir marka ve bileşenler önemlidir. İşte güneş kremi seçerken dikkat etmeniz gereken bazı faktörler:
Koruma Faktörü (SPF): SPF, güneşin zararlı UVB ışınlarına karşı cildinizi korumanın derecesini belirler. Genellikle, SPF 30 ve üzeri önerilir.
Cilt Tipi: Cilt tipinize uygun güneş kremi seçmek önemlidir. Örneğin, yağlı ciltler için matlaştırıcı, hassas ciltler için duyarlılık azaltıcı özellikli güneş kremleri bulunabilir.
Bileşenler: Güneş kreminde bulunan bileşenler de önemlidir. Güneş kremi içerisinde bulunan mineral filtreler (çinko oksit ve titanyum dioksit) veya kimyasal filtreler (oksibenzon ve avobenzone gibi) bulunabilir. Hassas ciltler için mineral filtreli güneş kremleri daha uygun olabilir.
UVA ve UVB Koruması: Güneş kreminin hem UVA hem de UVB ışınlarına karşı koruma sağlaması önemlidir.
En iyi güneş kremi markaları arasında La Roche-Posay, Vichy, Neutrogena, Bioderma, Avene, ve Garnier gibi markalar sayılabilir. Ancak, marka tercihi tamamen size kalmış bir seçimdir.
Son olarak, güneş kremi kullanmadan önce, cildinize uygun bir ürünü seçmeniz ve güneşe çıkmadan 20-30 dakika önce uygulamanız önerilir. Güneş kremi uygulama sıklığınızı, yüzme veya terleme sonrasında yenilemeniz gerekebilir. Ayrıca, güneşten kaçınmak ve özellikle öğle saatlerinde güneşe maruz kalmamak da cildinizi korumanın önemli bir parçasıdır.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim 🙏🏻
@Nil51Aydın onuda yıllardır kullanırım hem iyi korur hem dokusu çok iyi
Merhaba.
Her cilt tipine uygun olan Sebamed 50 faktörlü güneş kremini kulkanmanızı tavsiye ederim. Cildi güneşin zararlı ışınlarından koruyor. Yaşlanmayı ve kırışmayı önleyerek cildi nemlendiriyor.
Peki çok teşekkür ederim 💜🥰
Cilt yapın kuruysa nemlendirici, yağlıysa su bazlı bir güneş kremi seçebilirsin.
Ben hep 50 faktör olanlardan alıyorum.
Marka olarak La Roche Posay ve Solante kullanıyorum ikisi de güzel tavsiye edebilirim, cildim çok hassas herhangi bir reaksiyon göstermediler.
Son olarak da güneş kremleri genelde kapakları açıldıktan sonra 1 yıl içinde kullanılıp atılmalı bitmediği halde kullanmaya devam etme 1 yıldan sonra
Peki çok teşekkürler
Eczaneye gidip bişeyler almak bana hep hasta olduğum hissi uyandırıyor. Bence Dermatoloji doktoru olan kliniklere gitmelisin..
Ne önersem fayda etmez bebiş. Öncelikle cilt tipini öğrenmelisin, biliyorsan çoook iyi. Cilt tipine göre araştır bence. Makyaj altına da kullanmak istersen Nivea hassas yatıştırıcı kullanıyorum çok güzel ve beyaz beyaz kalmıyor. Tavsiye ederim (karma cildim var bazen kuru)
Cildim karma Benim ve makyaj yapmıyorumm hiçç
O zaman benim aldığım senin için uygun olur bebiş.
Trendyol link;
Link gitmemiş 🙅🏼♀️🥺
Evet link yok ama ismini söyleye bilirsin bende alırım
Nivea hassas yatıştırıcı, trendyolda 58tl civarı kargo bedava bulmuştum.😻🥳
Bende bugün sebamedin güneş kremini aldım Gratisden ya ama senin ki gibi Uygun fiyatlı degildi maalesef
Sebamed çok güzel marka ondan sonra Nivea deneyebilirsin ya da memnun kalmazsan.
Merhaba, sebamed ya da Vichy capıtal soleıl güneş kremini almak istiyorum.. fakat Vichy hakkında fikrim yok.. cildim karma.. ne yağlı ne kuru. Vichy kullanan önerir mi?
Bioderma ya her cilt tipine uyar ve su bazlı olduğu için kolay emiliyor parlama ağırlık yapışıklık yapmaz kadifemsi his bırakıyor altına su bazlı nemlendiriciyi kullanıyorum soyulma yapmıyor. En önemlisi bende sivilce ve kapalı komedon yapmadı ince yapılı olduğu için deneyebilirsin.
Yves Rocher Solaire, Babe Facial Oil-Free, Solante Pigmenta, La Roche-Posay Anthelios, Vichy Ideal Soleil, The Organic Pharmacy, Sebamed Sun Care, Bioderma Photoderm Spot, Avene Fluide, Roc Soleil Protexion, Nivea Sun, Dermoskin Face Protection, Hamilton Toddler Lotion, Garnier Sensitive Advanced. Birçok insanın kullanıp memnun kaldığı güneş kremlerini sıraladım.
Güneşe karşı cildin çok hassas ise
50 ya da 60 faktör
50 +aldım bende
La roche posay güneş kremi ☀️🤍🧡
Solante Pigmenta50 10/102La Roche-Posay Anthelios50 10/9.93Vichy Ideal Soleil50 10/9.74The Organic Pharmacy50 10/9.85Sebamed Sun Care50 10/9.76Bioderma Photoderm Spot50 10/9.77Avene Fluide50 10/9.68Roc Soleil Protexion30 10/9.89Nivea Sun
Fınszoksknd copy-paste baya iyi
Ben senelerdir Yves Rocher'in ürünlerini kullanıyorum, krem, bronzlaştırıcı yağ ve deniz sonrası vücut sütü, öneririm.
Merhaba.
Her cilt tipine uygun olan Sebamed 50 faktörlü güneş kremini kulkanmanızı tavsiye ederim. Cildi güneşin zararlı ışınlarından koruyor. Yaşlanmayı ve kırışmayı önleyerek cildi nemlendiriyor.
Morphianın yazısını birebir çalman peki
Cani istedi
Emek hırsızlığı başka bsy diil
Bu mu emek haha
Kendine ait bir fikrin bile yok milletin yazısını çalışıyorsun komiksin
Kessss
Hahaha sen kes ergen
Kessss zilli
Muhattap bile olmicam hırsız by
Kesssss
Nuxe ve bioderma ikisinden de memnunum.
şu an lactone de kullanıyorum şikayetim yok.
Ben la Roche kullandım uzun bi süre hatta sprey halini de aldım çok memnun kaldım sonrasında muadil olarak loreal çıktı bence hiç bi farkı yok herşeyiyle aynı ikisinden de çok memnun aldım
Selamm, Dr. Clinic'in güneş kremini 2 yıldan beri kullanıyorum aşırı güzel, ciltte yağlanma vs gibi sorunları da oluşturmuyor. Tavsiye ederimm.
Güneş kreminin en iyisini Hakan Kakız denen DJ kullanıyor. Onu yaz aylarında Instagram'dan takip ederseniz kullandığı kozmetik markalarını paylaşıyor ve sürdüğü güneş kremi bir güneş kreminden çok insanların bedenini parlatıp çekicileştiren bir yağ gibi. Kaliteli olduğuna dair söylemler duydum
Yağsız ve kokusuz formülüyle tam bir hassas cilt dostu olan Kiehl’s Ultra Light Daily Defense, size hem SPF 50 koruma faktörü sağlıyor hem de makyaj öncesi cildinizi nemlendiriyor.
Hiç ihtiyaç duymadım iki senedir de güneşlenmiyorum hatta beyaz ten seviyorum ama 30 olunca acaba kullansam mı diye düşünüyordum bana da tavsiye o zaman
Bence su bazlı olması çok önemli sivilce oluşmaması açısından. Ben yıllarca La Roche Posay su bazlı 50 faktör güneş kremini kullandım. Ama yaklaşık bir yıldır yine su bazlı Babe 50 faktör kullanıyorum daha memnun olduğumu söyleyebilirim. Sivilce oluşumuna meyilliyse cildiniz bunları deneyebilirsiniz. ❤️🫶🏻
Nemlendirici ve ya spf krem alırken su bazlı olmasına dikkat et. En önemlisi bu, çünkü diğerleri çok yağlı oluyor buda sivilcelere yol açıyor. La roche posay'in güneş kremi en iyisi diye bilirim. Ama biraz pahalı daha uygun fiyatlı istiyorsan trendyoldan baka bilirsin
Halis Muhlis Zeytinyağını hiçbir güneş kremine değişmem.. Yanımda hep çantamda taşırım ve yağlanırım😂😂
Solante Pigmenti La roche posay
organic pharmacy
Bioderma ürünleri genelde çok güzel oluyor ama güneş kremi bence Solante👍😉 hem her cilt tipi için uygunu var
Celenes spf 50 tüm ciltler içn olanı kullanıyorum memnunum cildim kuru aslında bazen alın ve burun üstü hafif yağlanıyor
Böyle basit konular için beynini yorma gerekirse güneşe çıkma ne olcak
Elimden geldiğince çıkmıyorum zaten ama illa dışa çıkıyor insan
En iyisi komili sizma zeytinyagi, gunes kremi yerine oh çal gitsin hemde %100 organik djdjdjd
Sebamed
Teşekkür ederim 💜
Cilt tipine göre seçim yapılır o veya bu iyi demek doğru olmaz
Faktörü bol olsun. Son kullanma tarihi uzun olsun, daha yaz gelmedi malum.
buraya her markayı sıralarım ama en iyisi cildiyeye gidip ondan tavsiye alman
Sunozon diye bir ürün var alman malı güneş kremi diye geçiyor ama bildiğin zırh.. Alanya da iki üç tatilde 1 hafta güneşlendim bırak yanmayı felan tenimin rengi açıldı o derece.
Hassas bir cilde sahip olduğum için bunların önemi yok benim için
Sebamed i övüyorlar, en azından göz çevresine uygulanıyor.
Sebamed 50 kullan cildini güneşin zararlı ışınlarından korur, daha iyi hissedeceksin
Cilt tipini öğren, doktor kontrolüyle eczaneden temin et. Kulaktan duymalara kulak asma.
Avene, biodermia, caudalie, darphin, dermokil,
vicky bunlar iyi 👍
Biopor
Bispack
Sebamed
En iyileri bunlar ve bnde memnunum hepsinden de kullanıyorum
Roc gelmiş geçmiş en en en iyi güneş kremi olabilir ciddiyim ben bundan önce neler kullanmışım diyordum rocu kullanırken ama çok pahalı maalesef. Şu an luis bien kullanıyorum 2 kutu bitirdim beyazlık bırakmıyor pütür pütür olmuyor gayet iyi ama tabikisii hiçbiirii rocu geçemez diye düşünüyorum paraya kıyarım diyorsan roc uygun bir şey istiyorsan luis bien öneririm ikisinde de bi sivilce sorunum olmadı cildim karma ve akneye eğilimli olmasına rağmen
Saglik açısından 30 ve 35 olanlar ama çocuk olanlari kullanın
Kızlarım benim 3 ay önce keşfettiğim Türkiye'ye de yeni geldiğini öğrendiğim ISDIN markasının güneş kremini kullanıyorum. Hem Fusion water magic hem de Color olanını kullanıyorum. Yakında adını çok duyacağımıza eminim çünkü inanılmaz bir ürün
Missha güneş kremi net. ya da la rocher bu ikisini kullanırım

Dermatoloji uzmanım Dr. Ömer Çay'ın tavsiyesiyle tanıştığım ürün..
Sebamed kullanıyorum memnunum
Bende dün gidip Gratisden onu aldım bakalım umarım iyidir
Bence en iyi güneş kremi garnier sensitive advances hem hassas ciltler için iyi benim cildim hassas baya. Hemde yapış yapış olmuyo beyaz krem izi kalmıyor
The organic pharmacy
Vichy Ideal Soleil
Solante pigmenta
Laroche
Solante Pigmenta Tabiki 10/10 üründür dene bence pahalı ama
Hediyeli soru mu?
Bana payya verrrrrrrrr!!!
Sjsjjssjsjjsjssjssjsismsujssjsss
La rosche posayin kesinlikle derim cok guzel
Hiç anlamam ve şimdiye kadar iki kez falan kullanmışıödır.
Ben sebamed kullanıyorum ama sıcak havalarda krem kusuyor yüzünden ama ilkbahar için ideal bir krem
dermoksın face protectıon cream bu guzel gerçekten ama fazla surunce sıvılce yapıyor maalesef
La Roche-Posay Anthelios50 kullaniyorum ben gayette menunum
Ben genelde güneş kremi kullanmam bodozlama atlama adlı kendi kurduğum bir stile sahiptim.
Gerçekten taktik ettim.
Cilt yapına göre alman lazım
Nivea sun 50 faktör al.
Solante ve Heliocare bu ikisi favorim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?