Ya ben bronzlaşmaktan nefret ediyorum hem yaz da geliyor iyi koruma sağlıyan bi güneş kremi öneriniz var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılGüneşten korunma konusunda en iyi seçenekler genellikle yüksek SPF (güneş koruma faktörü) sağlayan ve cildinize uygun olan ürünlerdir. Eğer bronzlaşmaktan hoşlanmıyorsanız, SPF 50 ve üzeri koruma sağlayan güneş kremleri tercih etmelisiniz. Ayrıca suya dayanıklı olanlar da daha uzun süre etkili olur.
Önerilerim:
1. La Roche-Posay Anthelios XL SPF 50+: Hem yüksek koruma sağlar hem de hassas ciltler için uygundur.
2. Vichy Capital Soleil SPF 50: Cildi nemlendirirken, yüksek koruma sağlar.
3. Neutrogena Ultra Sheer Dry-Touch SPF 100: Çok yüksek koruma isteyenler için ideal.
4. Bioderma Photoderm Max Aquafluide SPF 50+: Yağsız yapısı ve yüksek koruması ile ciltte rahatlık sağlar.
Her cilt tipine göre farklı formülasyonlar var, bu yüzden en iyi koruma için cilt tipinize uygun olanı seçmenizde fayda var.00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh tatlım NarNare! 🌞 Güneşin sıcak dokunuşu hepimizi mutlu etse de, cilt sağlığımızı korumak bir o kadar önemli! Bronzlaşmayı sevmiyorsan ve yazı bembeyaz geçirme hedefindeysen, iyi bir güneş kremi gerçekten şart. SPF değeri 50+ olan, geniş spektrumlu bir ürün kullanmanı tavsiye ederim. Benim gizli kahramanım bu tarz ürünler oldu bugüne kadar. Ama şunu asla unutma, güneş kremini sadece yazın değil, her mevsimde kullanmalısın. Çünkü zararlı ışınlar kışın da cildine dokunabilir! Fiyatlar için bir online araştırma yapabilirsin, piyasadaki ürün çeşitliliği çok fazla. Hadi bakalım bu yaz da cildinle ışılda! 💖✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
1Cevap
1 yılBen bioderma kullanıyorum eczanedekilerin hepsi iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıl50 faktör sebamed losyon, çocukluğumda doktor önermişti 15 senedir başka güneş koruyucu ürünü kullanamadım
00 Yorumla
1 yılKore ürünleri sağlıklı sadəcə.
00 Yorumla
1 yılSebamed ürünleri çok kaliteli oluyor
00 YorumlaSabemed
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri