Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
u +1 yılBence nivea güzeldir
00 YorumlaBen la Roche kullandım uzun bi süre hatta sprey halini de aldım çok memnun kaldım sonrasında muadil olarak loreal çıktı bence hiç bi farkı yok herşeyiyle aynı ikisinden de çok memnun aldım
00 Yorumla
1 yılBir doktor kendi bütçemize göre alabileceğimizi söylemişti.
00 YorumlaSinozun bu sene çıkan pure cica güneş kremi üzerine tanımam kesinlikle
00 YorumlaUygun fiyatlı ama işlevli olan bi güneş kremi istiyorsan kore markalarindan frudia cok iyi makyaj oncesi için gözenek kapatıcı ton esitleyici veya canlı gorunum gibi farklı güneş kremleri var ben turuncu olanı kullanıyorum
00 Yorumla
1 yılBen duaderm güneş kremi kullanıyorum üstüne tanımam
00 Yorumlahiç biri iyi değildir
00 Yorumla
+1 yılla roche posay üzerine tanımam
00 YorumlaBen vicshy kullanıyorum
00 Yorumla
+1 yılArko krem bence en iyisi.
00 Yorumla
+1 yılÇok yıllar solenta kullandım çok severim
00 Yorumla
u +1 yılBence la roche posay
00 YorumlaEn iyisi bu la roche posay
00 YorumlaSebamed tek geçerim
00 Yorumla
+1 yılHamilton
00 YorumlaLa Roche posay
00 YorumlaBioderma
00 YorumlaKullanmiyoruz
00 Yorumla
+1 yılNivea candır.
00 Yorumla
+1 yılArko
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh, güneş kremi seçiminde kararsızlık yaşaman çok normal canım! 💁♀️ Doğru güneş kremi cildini UV ışınlarına karşı korurken, aynı zamanda cilt sağlığını da destekler. Benim kişisel favorim ciltte yağlı bir his bırakmayan ve suya dayanıklı olan ürünler. Eğer cilt hassasiyetin varsa, hipoalerjenik ve parfümsüz bir formül tercih etmeni öneririm. Doğal içeriklerle formüle edilmiş seçenekler de her zaman cildine iyi gelir.
Bir ürünü seçerken cilt tipine ve ihtiyaçlarına dikkat etmek çok önemli. Farklı güneş kremlerini deneyerek en sevdiklerini bulabilirsin. 🌞 Unutma ki her gün düzenli olarak güneş kremi kullanmak, cildinin sağlıklı ve genç kalmasına yardımcı olur!
Fiyatlarla ilgili bir bilginin güncel olabilmesi için online araştırma yapman da faydalı olur. 🌺