Güzelliği de, melekliği kadar sahte olanlar var. O bakımdan bu söze katılmıyorum. Önce bi maskeler düşsün sonra bakalım, iyilik mi kalıyor güzellik mi kalıyor geriye. Bu tip insanlara melek yüzlü devil diyoruz :D her şeyleri gibi, melek yüzleri de aslında korkunçtur, biz göremeyiz. Kimsenin kalbi de safkan iyilikle dolmuyor, kırıntılar da olsa içinde hep bi kötülük var. Ortaya çıkarmaya görsün 🤷♀️😃
Bu söze katılıyorum, insanın içi dışına yansıyor ama tabi tim güzeller melek değil, bazılarının güzelliği genetik.. Kalbin güzelliği daha çok bakışlara yansıyor bence
Ben artık yorum yapmıyorum taam mı🤪 dışında güzel olsa içinde güzel olsa koskoca bir hiç boş boş boş neyse ya yorumsuzum güzellik tacını sana verdim al 👑👸
O nasıl bir soru yahu😀 İnsanın kalp güzelliği yüzüne yansır derler bu büyük oran ile doğru olabilir lakin teyide muhtaç bilgi bence çünkü kimsenin iç dünyasını bilemiyoruz
Bunu buradan sorarak değil de yaşayarak öğrenebilirsin bence bazı şeyler vardır satın alınamayan tecrübe gibi, Yaşamak lazım üstadım tecrübe etmek gerek...
alllllakası bile yok güzel yüzlü insanlar ağızlarına da s*çsa ne güzel sıçtı diyecek insanlar tanıyorum güzele tapanların uydurduğu şeyler bunlar dış görünüşe bakarak iyi mi kötü mü yargılamak nedir ya sonrada önyargılı olmayın derler ne güzel yüzlüler gördüm karakteri beş para etmez çoğu güzel yüzlü zaten bunu kullanarak insanları parmağında oynatıyor
Bebek yüzlü katiller de var ama istisnalar kaideyi bozar mı bilmem 😁
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Kalbin güzelliği yüze yansır cümlesinden kasıt masum yüzlüler kastedilir aslında güzel kızlar değil. Masum yüzlü kızların yüzü de daha güzel olur zaten.
Twitter'da bir hukuk sayfası var. Diyordu ki, güzele bakmak sevaptır cümlesi hukuken tacizdir :)) Şimdi her güzel melektir dersek başımıza bir iş gelmeyeceğini kim garanti edebilir ki?