Çirkin kadın yoktur, estetiksiz makyajsız parasız kadın vardır. İnanmıyorum ben güzelliği dışına yansımış gibi klişe sözlere maskenin altında şeytan yatar bilemeyiz.
siz olayı çok yanlış anlamışsınız. Orada yüzüne vurmuş denilince karşıdakinin yüz güzelliği değil yüzünün sizde oluşturduğu güzel duygular kastediliyor.
O anlamda değil aslında. Daha nur saçan bir yüz gibi. Ruhun güzelliği dışa yansır. Güzel sözler, tebessüm ve daha çok sevgi taşıyan insanların suratlarına yansır. Yani her güzel bu kategoriye girmiyor.
Tüm güzeller melek olamaz. Karakter apayrı bir özellik. Var öyle insanlar ama istisna elbette. Zaten bu hayatta o kadar kötülüklere rağmen ne kadar yüzüne vurursa vursun bir koruma kalkanı oluşturur kendine herkes.
bence bu olay şu şekilde en sevdiğin insanları düşün annen, baban, en yakın arkadaşın bir şekilde güzel görünüyorlar sana ya da sevmediğin insanlar bir şekilde çirkinleşiyor gözünde
Güzellikle karakter oluşmuyor. Güzel olup melek olan da var şeytandan beter olan da. Çirkinlerde de geçerli. Güzellerin hepsini melek sanmayın. Kimseyi tanımadan bilemezsiniz
Tüm güzellerin kalbi de güzelse melektir, ancak güzel olup şeytan olanları da var huyundan suyundan da kendini zaten belli ederler bunlar dikkat etmek gerekli sadece.
Bir kaç defa içinin güzelliği yüzüne vurmuş diyen oldu içim bu kadar kötü durumda değildir ya dedim😅😅 Katılmıyorum yüzü Güzel olmayipda içi çok güzel insanlar var meseala ben 😂😂
Karakterin dış görünüşle ilgisi yok. "Kalbinin güzelliği yüzüne yansımış" cümlesi varsa "Melek yüzlü şeytan" cümlesi de var. Dış görünüşün karakter ve kalple bir alakası olmadığını düşünüyorum.
Bir insan çirkin de olsa kalbinin güzelliğini onun yüzünde görebilirsin bu yüz güzelliğinden farklı bir güzellik bence. Aynı şekilde güzel yüzlü birinin de yüzüne kalbinin çirkinliği yansıyabiliyor
Kardeşim şeytan melek değildir ☺ Evet bir süre meleklerin başında bulunmuştur ama ilminden dolayiydi yoksa Melekler Nurdan şeytan ateşten yaratılmışdirki meleklerin fitratinda isyan etme gibi bir durum yoktur sadece Allah'ın emirlerini yerine getirir ona ibadet ederler hayırlı akşamlar☺