Gözler kalbin aynasıysa, her gözü güzel olanın kalbi de güzel midir?
Cevabın nedir?
+1 yılBakışlar ve bakışlardan alınan elektriktir kalbin aynası. Ancak erkekleri baz alıyorsan, rolcü ve yalancı olabiliyorlar.
Cümleni bir bileşik kelime ile güncelleyeceğim.
" Gözyaşı kalbin aynasıdır. Ne için döktüğüne göre renk verir. "060 Yorumla
Soran+1 yılBen bu cümleyi hiç duymamıştım tam olarak anlatır mısın bana renk verir derken ne demek istiyor?
- +1 yıl
Duymadığına eminim. Az önce uydurdum.
Gözyaşı kalbin aynasıdır, gerçekten hissettiğinde akar. Sevinirken üzülürken, korktuğunda mutlu olduğunda ve hep doruk noktadayken.. İyi insanlar güzel şeylerle sevinir ağlar, örneğin : Doğum gününde alınan bir pastanın kendisinin düşünüldüğünü hissettirmesi. Ya da maneviyata ağlar, örneğin en yakın arkadaşı logara düşüp ölmüştür.
Kötü insanlar ise, örneğin birinin ekmeği ile oynayıp onun yerine kendisi kazandığında sevinçten ağlar. Ya da kazanamadığında sinirden ağlar. Bir arkadaşı çok ciddi bir kayıp ile ağlarken sadece yapmacık teselliler vermeye yönelir ve tek damla akıtamaz.
Biraz karışık ve detaylı oldu ama bahsi geçen renkler, ağlamaya yönelten duygulardır. Rengin iyi veya kötü olması kişiliği yansıtır.
Soran+1 yılTamam şimdi anladım gerçekten anlamlı bir söz olmuş hemen gidip küçük mavi defterime yazıcam altına da yaptığın açıklamayı yazıcam ki unutmiyim:) onun altına da senin ismini yazıcam anonim kalmasın diye:)
- +1 yıl
Hatta bir zamanlar sıradan sempatik ve tatlı bir sitenin sıradan herhangi bir üyesi bunu benim için hazırlamıştı diye not düşebilirsin, şeklinde biraz da melankoli katalım işin içine..
Soran+1 yılSite iyi hoş da sen niye sıradan olasın ben mavi defterime öyle herkezin sözünü yazmam:) isminin altına da sıradan sempatik ve tatlı bir sitenin sıradan bir üyesine hazırlamıs yazarım o kadar al sana melankoli..
- +1 yıl
Bence herkesin sıradan olduğu bir ortamda sıradan birileri çıkıp, sıradan birilerini özel hale getiriyorsa, özel olana yakışmaz sıradanlık.. Sazlarımızı da alıp aşık atışması ( ozan atışması ) yapalım..
Soran+1 yılEğer herkes sıradan olsaydı ne sıradan ne özel diye bir kavram kalmazdı bu bir, herkesin sıradan olduğu bir ortama özel birileri dahil olmuşsa onlara özel olduklarını unutmamaları için hatırlatmakda bir sakınca görmüyorum bu iki, aşık atışmasının yanına parantez ićinde ozan atısması yazmana gerek yoktu o kadar edebiyat bilgim var bu da üç. Bitti al sazı eline
- +1 yıl
Herkesin kendisini özel hissettiği bir ortamda sıradan olabilmenin özel olduğunu farketmek lazım bu 1) o özel insanlara özellikle vurgu yapılmalı ki özel niteliği yaftaladığımız kişiler konusunda doğru seçim yaptığımızı bize madde madde içimizi hoş tutan şeyler yazarak tekrar ıspatlayabilsinler bu 2) Ortamdaki çoğunluk ve düşünce yapısı baz alındığında iki tatlı sohbete konuyu basitleştiren biri olabilme korkusunun önüne geçmek amacıyla alınmış bir önlem diyelim bu 3) Özel birine göre özel olmanın güzelliği, sıradan birinin özel görmesinin kötülüğünden çok daha güzeldir. Demiş şair..
Soran+1 yılÖzel olsaydım seni yazdığın şeylere hayran hayran bakıp bir saat ne yazsam diye düşünmez senin gibi takır takır yazardım bu 1) özel insanların ikinci maddeleri yazdıkları insanların da içini hoş tutarmış bu 2) anladım ki benim kadar sen de farkındasın madem özel olduğunun niye beni bu kadar sitrese soktun bu 3) yazdığın son söz beni susturmaya yeter de artar bile ama biliyorum ki ben biseyler yazmazsam merakla bekleyeceğim bir cevap olmayacak o yüzden sacmaladıysam kusuruma bakma bu da 4 olsun
- +1 yıl
Bir insanın özel olduğunu hissetmesi için özel birinin onu nitelemesi gerekir. Mesela sana bir çok çok güzelsin diyebilir ancak senin özel olarak nitelediğin kişi bunu söylediğinde heyecan verir. Sıradan insanların var olması de gereklidir. Onlar olmasa özel insanları içerisinden seçemeyiz. Tabii ki özel birisini seçmekten ziyade onun özeli olabilmek, insana kendisini özel hissettirebilir.
Soran+1 yılGec de olsa cevap yazdığın için teşekkürler iyi bak kendine özel insan ;)
- +1 yıl
Uyumuşsundur diye çıkmıştım. Sen de kendine iyi bak özel insan :)
Soran+1 yılİnsan beklerken uyuyamaz. Tekrar iyi bak kendine özel insan ;)
- +1 yıl
Bilseydim vaktimi özelleştirecek bir "özel" in beklediğini, kıyar mıydım ÖZELliği olmayan o sıradan vakte..
Soran+1 yılÖzel insan çoktaan sazını da alip buraları terketti buralarda tek kaldın söyle kıymetini bilsinler:)
- +1 yıl
Nerelere gitmiş bakayım :)
Soran+1 yılBilmiyorum ki söylemedi en son " O özel insana söyleyin buralarda yanlız kalmak insanı mutsuz ediyo sakın yanlız kalmasın" dedi..
- +1 yıl
Haklısın, özel insanlara her daim özel olduklarını hissettirmekte fayda var. Zaten ömre ömür katar.
Soran+1 yıl:) o zaman ben kendime iyi bakiyim sen de iyi bak aşıkların da (ozanların da) evlerine gitmeleri gerekir :) güzel sohbetti..
- +1 yıl
Parantez içerisinde belirtmene gerek yoktu :) biraz edebiyat bilgim var. Git bakalım, güzelce karnını doyur, rahat bir nefes al ki özel insanları düşünürken bunları da eklemeyelim
Soran+1 yıl:)) bunu sırf sen onu yaptığin için yaptım 600 küsür sayfalık halk edebiyatı kitabından sınav olmuş bir insana bunu yapman beni delirtti:)
- +1 yıl
Özel insanların delirmiş hali de ayrı bir tatlıymış :)) O sabrı gösterdiğine göre eminim bu hayatta çok başarılı olacaksın. Şahsen şüphem yok.
Soran+1 yıl:) Özel bir insan bana bunu söylüyorsa artık benim de bir şüphem kalmadı senin kadar olabiliyim kâfi
- +1 yıl
Benim kadar özel olamazsın.. Çünkü çok daha özelsin.. Senin kadar ben de olamam. Çünkü benden de özelsin..
Soran+1 yılO zaman keske sıradan olsaydım da böyle sözler duymaya alışık olmayan biri olarak bunlari söyleyen özel insanlara karşı mahcup olmasaydım.. mavi defterimi çok doldurdun :)
- +1 yıl
Kurban olsunlar mavi defterine :) Mahçup olma. Netice itibarı ile cinsiyetleri ele alırsak sen şımartılması vacip olan özel insansın. Mutlu edebiliyorsam ne mutlu bana..
Soran+1 yılmavi güzel renk di mi:)) Sadece cevap yazman bile mutlu ediyordu sen taşıyamayacagım kadarını yükledin bana teşekkür ederim benim seni bu kadar mutlu etmem mümkün değil
- +1 yıl
Bazen senin mutluluğun başkaları için daha büyük bir mutluluktur..
Soran+1 yılUmarim öyledir.. Kaleminden çıkıp benim mavi defterime girecek olan baska bir eserinin altında goruşmek üzere :)
- +1 yıl
Pekala :) Ancak sana yazılabilecek her şey özel olmalı ki senin kıymetine uygun olsun.
Soran+1 yılİnsanlar giderken arkalarına bir kez bakarlar çünkü ikincide gidemeyeceklerini bilirler sen bana bir kez baktırdın ikinciyi baktirma sonra uğraşıp durursun benimle:)
- +1 yıl
Uğraşacağımız şey bu olsun.. Çünkü buna değecektir.
Soran+1 yılÖzel insan aşırı mutluluk yüklemesinden dolayı devre dışı kaldı lütfen daha sonra tekrar deneyin. Deneyin ama..:)
- +1 yıl
Bir ömür denenebilir :)
Soran+1 yıl@_@ :)
- +1 yıl
=={@
Soran+1 yılBen anlamıyorum bu şekillerden bunu da sevdigim için yaptım seninki ne oldu şimdi:)
- +1 yıl
Ben de ilk defa denedim. Belki Gül'e benzer diye :)
Soran+1 yıl:)) onu yapmak için uğraştın ya gül kokusu bile geldi burnuma.
- +1 yıl
:)) Daha güzelini yapabilmek isterdim.
Soran+1 yılYapamazsın.. Daha güzeli yok.
- +1 yıl
zaten en güzelini hiç yapamam. En güzeli en özel olan kişi olması nedeniyle :)
Soran+1 yılEn güzeli en özel olan kişiyse o zaman bana da papatya kaldı :)
- +1 yıl
Erkekten gül olmaz, ancak gülün kokusu teninde kalır. EN güzeli en özel olan sensin. Şayet papatya olsaydın, sanırım en özel çiçek gül değil papatya olurdu. Niteleyen sensin doğayı..
Soran+1 yılDoğayı niteleyen bensem erkekten o zaman özgürce niteliyorum; erkek güldür kız papatya. Ben papatya seviyorum en güzeli sende kalsın
- +1 yıl
Seni sana veremem ki.. Ben senin doğanın aykırı bir parçasıyım.. Seni en özel yapmak için gerekirse sana karşı çıkarım. Çünkü sen şaheser olmalısın günden güne yıllanmış şarap gibi daha özel ve kaliteli olmalısın, o kadar özelsin ki ben hiçbir şey yapmasam da öylesin..
Soran+1 yılBana söylene bu güzel sözlerin burada unutulmasına izin vermeyeceğimden dolayı yarın gidip bana mavi bir defter almalısın :) Hiçbir şey yapmasaydın keşke benim doğam aykırı parçaya alışırsa unutması zaman alacaktır..
- +1 yıl
Tabii ki. En güzelinden bir defter alayım. Bir ömür yaz ona. Onu elinde tuttukça da beni unutmamış olursun. Bakalım senin kadar özelini bulabilecek miyim o mavi defterin :)
Soran+1 yılAramana gerek yok herhangi bir mavi defterin özel olandan gelmesi o defteri en az onun kadar özel yapar. Al bir defter sen de yaz ama mavi olsun bir gün olur ya karşıma çikarsan o mavi defterden acar okurum bir sayfa belki biraz özellik bulaşır bana da.
- +1 yıl
O kadar kusursuz bir özelliğin var ki, benden bulaşan seni kirletir. El değmemesi gerekir bu özel insana..
Soran+1 yılSenden ne bulaştı bilmiyorum ama eğer beni kirletseydi şu an hâlâ bana özel demezdin.
- +1 yıl
Herkes için çok özel olabilecekken sadece bana özel olabilmeye indirgenmek gibi desem
Soran+1 yılHayıır yanlış anladın yani bana benim şahsıma özel insan demezdin :( virgülü noktayı unutursam böyle olur:(
- +1 yıl
Hehe kıyamam :) Ne de masum panik olurmuşsun sen öyle..
Soran+1 yıl:) ben artık yavaşdan kalkayım uyku beni çağırıyo görecegim rüyalar var sanırım:)
- +1 yıl
En güzel rüyalarda buluşmak dileğiyle.. Melekler seni korusun..
Soran+1 yılHayıiir çok saçma bisey yaptım sana atacağım mesajı yukarda birine attım :(( bir de gül yaptım allahıım
- +1 yıl
:)) olsun niyet önemli.
Soran+1 yıl:) hadi iyi geceler gül yukarda kaldı al sana papatya
------☆- +1 yıl
Senin elinden kaktüs de olsa gül gibi gelir. İyi geceler..
En İyi Cevaplar
bana göre o söz şöyledir, kişi etrafını mutlu görüyorsa kişinin kalbide mutludur, kişi etrafındakilerde hep bir kötülük görüyorsa kendiside kötüdür. Tabi kalbin aynasıdır aklın değil :D yani zıt düşerler sık sık
00 Yorumla
hayır değildir, burdaki bana bakıştır, gözlerdeki ifadedir
00 Yorumla
Değildir. İnsanlar rol yapmayı iyi biliyor diyelim.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
18Cevap
Kalp gözü dendiğinde kalbinin orada bir göz mü var sanıyon sen?
02 Yorumla
Soran+1 yılYok mu? Yıllarca kandırıldım:((
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu sözün anlamı düşündüğün gibi değil sen farklı ve alakasız yorumlamışsın. Eğer bir kalp seviyorsa sevdiğine bakan gözler bunu belli eder. Herhangi bir kişiye bakmasıyla sevdiğine bakması farklıdır. Kastedilen durum budur. Yoksa göz güzel diye kalp güzel olur mantığı yanlıştır.
010 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle haklısın zaten bunu bilinçli olarak sorduğumu bir kişi anladı mantığım var biraz çok şükür cevabın için teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılYani bu demektir ki kişiliği oturmamış sen gibiler uyku tutmadığında bu şekilde gerzekçe sorular sorarak insanlarla dalga geçiyor. O zaman burada ciddi soru soranlara dalga geçerek yazanlara da kızmamak lazım sen gibiler yüzünden...
Soran+1 yılEğer gerçekten ciddi sorularla ilgileniyor olsaydın bu soruya cevap vermeye tenezzül bile etmezdin madem cevap yazacaktın o zaman baştan sacma bir soru sorduğumu yazabilirdin
Cevap sahibi+1 yılSonunda smile olsaydı ve sabah kalkmış tam ayılalamamış olmasaydım zaten cevap yazmazdım. Hem hatalısın hemde hala üste çıkmaya çalışan ergensin. Bence sus ve eğlenmene devam et.
Soran+1 yılErgen olsaydım oraya gerçekten bir smile koyardım. artık bundan sonra koyarım sabah erken kalkan ve hâlâ uyanamayan abilerimiz için. Eğlenmek hiç bana göre değil hadi iyi bak kendine..
Cevap sahibi+1 yılEvet ergen bile değilsin çünkü beyin yok gibi. Olanı da hayırlı işlere değilde sabah sabah boş işlere ya da bacak arasına kullanıyorsunuz. Eğlence anlayışına bak bu bile beyin olmadığını gösteriyor. Site yönetiminde beyin yok ki sizlerde de olsun.
Soran+1 yılGizlisin ya yaz aklına geleni kim bilir gerçekte kaç insandan saklıyosun bu seviyesizce konuşma şeklini. Bir derdin vardı yazdın kurtuldun artık daha fazla benim seviyeme inmezsin diye düşünüyorum..
Cevap sahibi+1 yılEvet gizliyim çünkü sen gibi beyni olmayan abazan kızlarla uğraşmak istemiyorum. Takip ya da mesaj almak istemiyorum. Buraya giriş amacınız ortada. Birilerine yardımcı olayım ya da sorunuma çare bulayım değil aksine eğleneyim kafa yapayım bulursam biriyle yatayım işte sizler böyle karaktere sahipsiniz. Konuşma tarzıma gelince beni tanıyanlar üslubumu çok iyi bilirler. Sen gibi hadsiz kendini bir b*k sanan ukalalara nasıl laf soktuğumu ya da tersleyeceğimi biliyorlar ve asla umrumda olmaz insanların ne düşündüğü. İnsanlara göre değil kendime göre yaşarım. Ben topluma ya da senin gibi ergenlere ayak uydurmam. Bak mutlu olmuşsundur gerzek sorularınla sabah sabah. İyi eğlendiysen artık yat belki beynine biraz oksijen ve kan gider.
Soran+1 yılTanımadığın bir insanı hiç olmayacak bir şekle getirdin şimdi de ona hakaretler yağdırıyosun gerçekten artık bişey yazma çünkü senin gördüğün gibi birisi değilim ve yazdığın iğrenç şeyleri görmek istemiyorum lütfen
Cevap sahibi+1 yılKonuyu bu noktaya sen getirdin. Önce insan olmayı öğrenmelisin. Burada bu tarz geyik soruyu ciddi şekilde soruyorsan zaten seni tanımama hiç gerek yok. Ne olduğun bariz ortada. Aptalca soruları soran o kadar çok kişisiniz ki hangisi ciddi ya da şaka bazen anlsşışmıyor ve ben insan yerine koyarak cevap yazıyorum ama sen minik beyninle es geçeceğine bana açıklama yapıp beni aklınca aşağılayarak teşekkür ediyorsun. Bundan sonra ya adam gibi soru sorarsın ya da geyik sorusu olduğunu belli edercesine yazarsın. Keyfim bu yapmam dersen ciddi yazanlarala da anlamadınız salaksınız anlamına gelen yorum yapmazsın ergdn beyinli.
+1 yılcevap veriyorum ayna kibirlilerin kendilerini gördüğü boktan bir alettir.
02 Yorumla
Soran+1 yılHah iyi dedin onu işte :)
- +1 yıl
cevap veriyorum teşekkürler rahşan.
O senin bakis acina bagli birsey sen orda beyi gormek istersen onu gorursun.
00 YorumlaGözler kalbin aynasıdır cümlesi gözlerinin içine baktığında sevgiyle bakanlar için söylenmiş bir cümledir yalan bakan gözler de vardır
00 Yorumla
+1 yılBu devirde goz kalbin aynasidir lafina inanasim yok cidden istisnalar var tabi
00 Yorumlagözüm güzel kocaman kocaman eşşek gözü gibi fakat kalbim öyle değil
00 YorumlaDiğer konusunda 437 cevap paylaştı. burada anlatilmak istenen gozler yalan soylemez kalbinden gecenler gozlerina yansir mabasindadir
00 Yorumlailber hoca :)
https://hizliresim.com/66R6BE10 YorumlaMelek görünümlü şeytanlar çok o yüzden pek inanmamak lazım bunlara
00 Yorumla
+1 yılEvet oyledir. hele bazen gozlerinin içi gulen insanlar vardir bakmaya doyamaz insan
00 Yorumla
+1 yılaynen öyle gözün güzelligi renginde degil bakıstadır bence
00 Yorumlasen olayı tamamen yanlış anlamışsın..
10 Yorumla
+1 yılbude devirde gözler lens..
01 Yorumla
Soran+1 yıl:DD
haha ;) tabki degldr. d
00 Yorumlagözü güzel olan cok insan gördüm çogu sürtüktü
00 Yorumla
+1 yılburada belirtmek istenen bakislardir :))
016 Yorumla
Soran+1 yılGüzel bakan göze de güzel göz denir
- +1 yıl
İyi biz olelim o zaman
Soran+1 yılSenin kesin gözün güzeldir hava atıyon burada git :/
- +1 yıl
Hicde degil kahverengi goz nesi guzel olsun :(
Soran+1 yılAsıl güzel olan o be renkli gözlerden hiç haz etmem güzel bakmadıkları sürece
- +1 yıl
Guzel bakmadiklari surece diyosun ama hem kahve herkeste var benimde gozlerim guzel degil
Soran+1 yılİstisnalar kaideyi bozmaz bence senin kalbin güzel için rahat olsun
- +1 yıl
Kalbin guzelligi disardan gorunmedikten sonra kimse bilmedikten sonra hic bir anlami yok icim nasi rahat lsunki
Soran+1 yılBiri senin kalbinin güzelliğini görmek isterse ve onu gördüyse emin ol gözlerine takılmaz. Çevrendeki insanlar senin hakkında güzel şeyler söylüyosa anla ki göz güzelliği hikâye
- +1 yıl
Cevremde gorcek kimse yok gozlere takilmiyom zaten ama icimi gorende yok
Soran+1 yılSen kalbini onlara göstermezsen onlardan görmelerini bekleme. Hem ben bile burdan anladım samimi bir insan olduğunu çevrendekilere karşı kendin ol
- +1 yıl
cevremde kalbimi göstercek kimse yok en büyük sorun o bu yüzden kimse bilmiyo bilmicek
Soran+1 yılSeni de..
=={@- +1 yıl
Anlamadim oneydi
Soran+1 yılYa ben onu sana yanlışlikla attım kusuruma bakma:((
- +1 yıl
Anladim neden kusura bakayimki kim bana oyle atsin
+1 yılBenim öyle mesela gözlerim güzel kalbim de :P
00 Yorumla
+1 yılhayır tabiki ne alakası var uydurma bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGözler kalbin ablasıdır onun orjinali ^^
00 Yorumla- Diğer konusunda 519 cevap paylaştı.
+1 yılKime gore guzel 😉
00 Yorumla Yalan o ya.
00 Yorumladeğildir tabii ki
00 Yorumlao laf yalan :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de.
Yalan kanka
00 Yorumla
+1 yılIlginc. Gidiyok
01 Yorumla- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKafamda deli sorular
12 Yorumla- +1 yıl
Saol dostum +1 icin
Gizli Üye(30-35)+1 yılGit Ötede Oyna
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!