Yani kemerim var ama estetik görüntü olarak bir derdim varsa bunu ihtiyaçtan saymıyorum. Nefes alamamak gibi ciddi bir engel oluşturmadığı sürece bu tamamen zevk işi. İstersem ameliyat olurum ama olmamayı tercih ediyorum zorunlu bir sebebim yok çünkü.
Normalde nazara hiç inanmazdım arkadaşım en son ağzını gererek burnun çok güzel dediğinde bir saat geçmeden burnumu kırmıştım burnumun estetiğe ihtiyacı olsaydı bu kadar zahmeti acıyı eminim ki estetik yaptırsam cekmezdim bunu okuyan burnu kötü olanlar halinize şükredin en azından nazar değip burnunuzu kırma ihtimaliniz yok hdjsjsjdjskjfsk😄
Evet burnumdan memnunum. Kocaman yamuk felan olsaydı bile memnun olurdum şekli şemalı ne olursa olsun sahip olduğumuz tüm özellikler bizim karakterist yapımızdır. Yapaylığı hiç bir şeyde sevmiyorum
Açıkçası rezalet bir burnum var. Ama sağlık sorunu yaşamıyorum, dolayısıyla estetik zorunluğum yok. Yaptırır miyim? Hayır. Çünkü kendimi sevmeyi öğrendim. Ve fakirim :p ve o ameliyat sonrası görüntülerini midem kaldirmiyor
Dışardan pek belli olmasa da içeriden kemik eğriliği olduğunu söylemişti doktorum. Burnumdan nefes almamı zorlaştırıyor. Ameliyat ol dedi ama ben korkuyorum.
İnsanların dış kusurlarıyla dalga geçilmeyeceğine dair ailenden hiç terbiye almadın mı? Belki de 1.70 boyun ve bakılmayacak bir suratın var, bunu bile bilmiyoruz. Çünkü sen bu alaycı lafları söylerken bile profilinde seni temsil edecek bir fotoğraf göremiyorum. Ortada alay edilecek bir durum varsa o da senin insanlara olan üslubundur.
@faruk24s0 ne kadar iğrenç bir kalbe sahipsin! Kim bilir kim sana ne yaptı/ne dedi de gelmiş burda insanların fiziksel özelliklerini yargılayıp, insanlara nefret kusuyorsun.. Evet belki kötü bir buruna sahibiz ama neyse ki senin kadar iğrenç bir kalbe sahip değiliz.
Küçükken bisikletten bir kayanın üstüne düşmüştüm yüz üstü. Yakında doktora gideceğim, galiba şu an biraz nefes problemim var. Ben fark edemesem de pek var. Eğer sağlıklıysa olmam. Ama değilse mecbur. Estetiği doğru bulmuyorum yoksa.
Maşallahı var şey bile düşünüyorum bı yerde burnum kırılırsa ve estetik olmam gerekirse eğer aynısını yaptırayım diye arada bi resmini her açıdan çektirmeyi bile düşünüyorum.
normalde doğuştan burun kemiğim yamuk dışardan belli olmasada nefes alırken sıkıntı oluyo doktor 18 de ameliyat olsun demişti en son düşüneceğim şey ameliyat tabikide xd
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Deveye sormuşlar neden burnum egrindiye kerem doğru ki demiş djjdjdj he biliyom boynun demisler
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Fotoğraftaki bence iyi benim burnum çok büyük 🙄🙄🤦🏼♀️