Benim amcam Alman bir hanımefendi ile evli. Amcam çocuk yapmak istedi Alman korkuyorum çocuk yapmaya dedi. Amcamda öyle ise ben başka biriyle evleneceğim dedi. Tamam dedi seni engellemek istemiyorum dedi Alman yengem. Amcam Geldi Türkiye’den biri ile evlendi. Çocuk yaptı. O Alman kadın çocuğa kıyafet sipariş gönderiyor internetten. Kadına helal olsun değil mi.
Bu gibi konular evlilik öncesinde konuşulur gadası. En azından böyle bir durum yaşanmaz. Eğer ki böyle birşey olsaydı. Seninle evlenerek dünyanın en büyük hatasını yapmışım derim.
Eşime şöyle bir soru sorardım; Yahu kadın beni niye aldın o zaman, benimle neden evlenmek istedin ki? Ah canım eşim neyse ki böyle sorular sormaz biliyorum💆♂️
Beğenmiyorsa neden evlenmis... hadi evlenmiş böyle konuşma hakkını nerden buluyor saygısızlık evlenmeseydin der tepkimi koyar yol veririm çocuk istememek ne demek
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
"Lan kezbanatör, interfaz 2 evresinde kaç kromozom vardır desem bön bön bakacaksın bana gen muhabbeti yapıyorsun. Ne halt etmeye benimle sevgili oldun/evlendin ha?"
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Sevgiliniz/Eşiniz "Dış görünüşünü, genlerini beğenmiyorum" bu yüzden çocuk sahibi olmak istemiyorum dese tepkiniz ne olur?