Sadece kadınlar mı yıllandıkça güzelleşir? Bazı erkekler yıllar geçtikçe kendilerine o kadar güzel ve çok şey katıyor ki aklınızı da fikrinizi de yerinden oynatır...
"Erkekler şaraba benzer, geçen yıllar kötülerini ekşitir, iyilerini olgunlaştırır."
Hayır. Kadın veya erkek diye ayırmak ta doğru değil. İnsan yaşadıklarını pozitife dönüştürerek güzelleşir. Güzel insanlar yakalar. Ve kalbi de güzel bir kadın yakalarsanız, elbette bekleyiniz... Güzellik ne idi, diye sorarak? Anlamak mı? Anlamlandırmak mı? Aramak mı? İstemek mi? Özlemek mi? ya da tam tersi mi. Hakaret etmek mi? Herkes gibi mi demek? Sitem, insanın hak etmediği durumlarda olur. İçimde o kadar derin bir çığlık var ki... ... .. . Erkek sadece erkek değil de, insan ise aynı zaman da. Sağlam bir kalbi. Sözü de özü gibi doğruysa, ve korkmuyorsa yüzleşmekten...
Ben gençken çok kötüymüşüm, yaş aldıkça yaşadıkça okudukça kendimi buldukça bambaşka biri oldum. Her üzüm yaşlanınca kaliteli şarap olmadığı gibi her insanda yaşlanınca yıllanınca kaliteli olmaz :D
Erkekler yaşlandıkça daha hoş oluyorlar. Kişilik olarak da, fiziksel olarak da. Yüzlerindeki hafif kırışıklıklar onları çekici yapıyor. Ayrıca ilişkide de anlayışlı olur olgun erkekler. Çoğu şeyi görmüş geçirmiştir, toy erkekler gibi her şeyde kıskançlık yapıp kavga çıkarmazlar. Anlayışlı davranırlar ve saygıya da daha çok önem verirler. Her şekilde benim tercihim olgun erkekler oluyor.
Cicero ☺️, Yaş ilerledikçe hem kadınların hem de erkeklerin fiziksel ve kişilik özellikleri olması gerektiği noktaya geliyor, şarap misali yıllar geçtikçe güzelleşiyor
Evet kadın yıllandıkça güzelleşir. erkek için güzelleşir tabirini kullanmak istemiyorum ama onlar içinde şöyle bir tabir kullamak isterim. RAKI GİBİDİR ERKEKLER YILLANDIKÇA KESKİNLEŞİR 🦀
Kesinlikle erkeklerin yaş aldıkça daha olgun daha sexy olduklarını düşünüyorum. Nerede ne yapacağını bilen, bakışları bile anlamlı kişilere donusuyorlar.
Açıkçası yıllanarak güzelleşen tek şey şaraptır. Birde antika eşyalar. Kadınların yıllar geçtikçe yıllandığı yüzyılın palavrasıdır. Bir kadın olarak bu düşüncedeyim :)
Yaş ilerledikçe daha çok ilgi görülüyor, katılıyorum. Gençliğe göre farkı ise erkeklerin daha seçici olması. Hal böyle olunca da daha kaliteli ilişkiler yaşanıyor.