Kalın ve dolgun dudakların güzelliğe bir etkisi varmıdır?
❤

Yüzden yüze değişir bazı yüze asla dolgun yakışmaz bazı yüzde ince yakışmaz herkesin dolgun olcak diye bişi yok yüz yapısına göre olmalı orantılı olmalı yani benimkiler dolgun yüzüme gidiyor ince asla yakışmaz
Çok büyük olursa kötü. Mesela küçük dudaklı biri içecek istedi ona ağzına kadar dolu gelir içecek. Çok büyük dudaklı biri de içecek isterse ona dudak payı bırakmak için az doldururlar bardağı. Aynı paraya küçük dudaklı daha çok içmiş olur.
😂😂😂😛
Evet, kadını güzel ve seksi gösteriyor.
Teşekkürler.
Cevap
18Cevap
Bence var zaten iş burun da ve dişte bitiyor bu ikisi güzel se tamamdır. Dudaklar da dolgun olunca güzelliğe güzellik katıyor
Dikkat çekici olduğu için etkili olduğunu düşünüyorum ama kişiye göre bence. Çünkü sizi seven dudaginiza bakmadan önce gözlerinizin içine bakar
Sanmıyorum. Güzellik anlayışına göre değişir aslında. Kalın dudaklı olmayıp dünya güzeli olan bir çok arkadaşım var.
Bence vardır ben üst dudağımın bir tık daha kalın olmasını isterdim
çok fazla olmaması üzerine güzel bir güzellik etkeni
Becerikli dudaklar ise vardır değilse sadece dudaktir
Her yüz hattına hoş durmuyor ama benim de dolgun dudaklarım var ve gayette yakıştığını düşünüyorum.. Manitalar da öyle düşünüyor..
Kalin dudak her zaman iyidir fazla olmamak sartiyla 😉kendimi ovmus gibi olayim benim dudaklar cok guzeller
Tamamen kalıplaştırılmış güzellik algısı ince dudakta güzeldir kalın da ama herşeyin doğalı bence estetik yapanlara saygım var ama bi gün patlıcak dudakları bence hoş değil fazlası
Yapmacık durmuyorsa hoştur
kesinlikle var hemde çok kalın dudak seksi bi görünüm kazandırır
Kimine yakışır kiminde yakışmaz nasıl güzel buluyorsan öyle yap ama bunu abartmadan yapılırsa güzel durabilir
Evet var dolgun dudak tamamlıyor herşeyi en önemlisi ruj sürünce görünüm açısından.
Evet var ama benim dudaklarım çok ince sanki hiç dudağım yok gibi :((((
etkisi var ama herkese de yakışmıyor
olmazmi oraya da bakıyorlar
cok tahrık edıcı bence
Sexylik katıyor bayana
Evet, var. Ama aşırı olmadığı sürece.
Var tabii ki. Aşırı çekici 🤤
Vardır çekicilik katar dikkat çeker
var rujla kalinlastiriyorum
Dikkatleri çektiği kesin.
Duruşuna bağlı dudakların 🤭🤭
Biraz var evet ama benim için çok az yer kaplar
O zaten ayrı bir güzelliktir.
Yüze yakışıp yakışmamasına bağlı birşey.
yandan maymuna benziyorlar
yüzde nasıl durduğu önemli..
Dolgun dudaklar cekicidir
seni bekliyorum
Sanmıyorum.
Tabiki evet
tabiki vardır
Evet tabiki
Var evet
Çekici kılar..
Sanmıyorum
Tabiki