Biri ne kadar güzel olursa olsun burnu büyük ya da kemerli olduğunda sanki büyük bir eksikliği varmış gibi bakılıyor. Burun gerçekten etkiliyor mu güzelliği bu kadar?
Tam olarak anlayamadığım bir konu. Allaha şükür şanslıyım o konuda. Allah aynı şansı gelecek nesillerime de versin. Bir arkadaşım vardı, burnu kemerli. Bir türlü aşamadı bu durumu. Ve gerçekten çok güzel bir kız olmasına rağmen, yan profilden bakınca birden Karadenizli bir amca canlanıyordu gözümde (oysa kız Konyalıydı). Bir diğer arkadaşımın burnu kenardan dümdüz, çok güzel olmasına rağmen, ön profilden uç kısmı toparlak, genişti. İkiside bir süre sonra burunlarından dolayı bıçak altına yattılar.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
yüz güzelliği olup da burnu kemerli olan çok kadın var, burada biraz da burnun kemeri veya büyüklüğünün miktarı da devreye giriyor, o kadar dikkat çekmiyorsa burnu sorun olmaz ama bazıları çok abartıyor bu olayı. aynı şekilde yüzü pek güzel olmayıp da burnu çok düzgün olan kadınlar da var burun büyüklüğü yüz güzelliğine pek etkisi olmaz bence o yüzden
Yo kimseye eksikliği varmış gibi bakmıyolar burnunun kötü olduğunu düşünen herkesin doğru bildiği yanlışlardan biri. Yüz bi bütündür bütün olarak güzelsindir insanlar parça parça bakmıyor ki bize biz ancak kendimize o kadar dikkatli bakıyoruz ve insanlar da böyle sanıyoruz
Yüz tipine göre değişiyor diye düşünüyorum ya. Mesela Nairobi'ye böyle alıştık ve bana çekici geliyor. Bazılarına hiç yakışmazken bazılarında çekici bile durabiliyor. Yani burun tek başına belirlemez diye düşünüyorum.
Burun önemli etkilediğini de düşünüyorum. Ha ama bu görsellerdeki gibi bazı kadınlar var. Onların yüzleri artık oturmuş diye midir tanınıyorlar diye midir nedir tuhaf ya da çirkin durmuyor.
Kuzenlerim burun estetiğine bağlıyor galiba. Ayrıca çoğu kişi yaptırıyor. Gerekli olanlara sözüm yok. Ben sadece burnumu kaldırmak isterdim. Daha hızlı nefes almak için. Kendimi seviyorum. Burnuma bayılıyorum 😃
Direkt etkiliyor, burun insan yüzünü en çok değiştiren şeylerin başında geliyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evet bütün yüzü etkileyen bi şey bence. Tabi ki her burnu sekilli olmayan çirkin degil ama bazılarına bakıyosun bi ameliyatla çirkinken güzel olabiliyo
Güray Yeşiladalı da ameliyat oldum, ağrı olmuyo ama şişlik ve morluk tabiki oluyo ama beni rahatsız eden o değil. Beni en çok rahatsız eden şu burnumun içindeki ateller, nefes alamıyosun tat alamıyosun aşırı sinir bozucu bişey 😑