Her zaman burada belirttim kadının vitrini üç yeridir.. Gözleri , dudakları ve bacakları.. Bir erkek önce gözlere bakar arkasından dudaklara ikisi cazip gelirse bakışlar bacaklara kayar. Gözler elektiriğin ark yaptığı yerler , dudaklar ise hem duruşu ve hem lezzeti ile erkeğe hayatın gerçek tadını veren en etkili yerdir.. Etli, ıslak ve lezzetli dudakların verdiği enerji hiç bir şeyde yoktur.
Çok fazla dolgun dudak biraz itici olabiliyor ama normal bir dolgunluk olduğu zaman gayet çekici olabiliyor özellikle doğru ruju sürünce fazlasıyla çekici oluyor genelde kırmızı renk ruj sürünce oldukça dikkat çekiyor ama eğer dudaklar dolgun değil ise bunun için botoks gibi şeyler yaptırmayı doğru bulmuyorum çünkü o kadar gerekli bir şey değil bence.
Doğal ise evet. Botokslu dolgulu falan ise hayır :D dudaklarını hissetmiyorlar sonra çekicilik falan kayboluyor. Mimik yapamıyorlar tövbe est. 💁♀️Ajda Pekkan’ın vardı öyle bi olayı dudağının kenarından tükürüğü akıyordu, hissetmiyordu :D yalnız ben olayı nerelere getirdim
Evet dolgun dudaklar her zaman daha fazla ilgi çeker ama mümkünse estetikle olmasın.. Yani balon gibi şişmiş dudaklar çekici gelmiyor bana.. Keyifli günler..
Birinci görseldeki dudak hiç çekici değil doğal olmadığı belli ama ikinci resimdeki hoş duruyor. Doğal olmayan botokslu dudaklar bana göre çekici değil aksine itici geliyor. Çok aşırı dolgun dudakta sevmiyorum her şey dozunda güzeldir.
Ben erkeksi ozellikleri guzel ve seksi bulduğumda normal kalinlikta ya da ince orta arası dudaklari begeniyorum. Bahsettigim hem kadin hem erkek icin gecerli bu arada. Kadinlarda da yuvarlak ve sevimli hatlardansa karakteristik ve sert hatlari severim.
mutlaka vardır... ama işte dolgun demek de güzel demek değildir.. her dolgun dudak güzel ve çekici olmayabilir.. ama biz erkeklerin aklını başından aldığı da bir gerçek... hele görselin üstündeki dudak muhteşem..
Dudağımın bu halde olmasının çekiciliğe etkisi olduğunu sanmıyorum çünkü tam olarak ikinci fotodaki dudak benim dudağım diyebilirim ama daha önce bunun etkisini görmedim