Erkeklere makyaj yakışmıyor ve makyaj yapan erkek çok az. Ben bakım yapmayı seviyorum bakım olarak saç/sakal tıraşı temizlik diş bakımı vs vs.. bunun dışında elbette parfüm, kremler ve saçlara parlatıcı/şekillendirici gibi ürünler kullanıyorum. Tüm bunlar beni olduğumdan farklı göstermiyor. Fazla makyaj sorununun maduru daha çok erkekler oluyor. Makyajı silince başka biri çıkacak kadar makyaj yapılmasın bir zahmet. Bu her şeyden önce kişisin kendisine güveni olmadığını gösterir. Bir erkeği etkilemek için kendinden bu kadar ödün vermeyen kadınlara saygı duyuyorum.
Sevgilim olsaydı ona makyaj konusunda karışmazdım. İstediği şekilde makyajını yapabilir kendi bileceği bir durum. Söyleme tarzı önemli aslında, sevgiliye normal bir üslupla söylenen bir sözün ters etki yapacağını sanmıyorum.
Ben günlük makyajımda sadece rimel ve göz altı kapatıcısı kullanıyorum. Nişanlım ruj sürmemi istemiyor, özellikle fondötenden hiç hoşlanmıyor. Normalde fondöten kullanmam zaten cildim pürüssüz, iyi duruyor ama ruj istiyor insan ara sıra. Çünkü sarışınım ve solgun durmak istemiyorum. Ama o ısrarla ruja karşı. Önceleri baya bozuluyordum artık alıştım, parlatıcı kullanıp orta yolu bulduk diyelim:)
Zaten normalde çok makyaj yapan biri değilim. Çok nadir bir yere gideceğim zaman, hafif bir bb krem, kaş kalemi sürerim o kadar. Onun dışında zaten düğün, bayram olunca makyaj yaparım.
Az makyajlı olan da vardı.. Onu sevseydin derim.. Bu arada makyajı abartılı yapmam.. Ama öyle sevildiğin birini sırf seni seviyor diye değiştirmek saçma. Değişiğini sevsen öyle severdin.. Kendi ile çelişiyor insan.
kol kaldırılır ve işaret parmağı ile çıkış kapısı gösterilir.. biz ayrı kafalardan insanlariz , sen şu kapıdan çık git bir daha gelme.. bende sende hayatlarimiza kafamiza uygun insanlarla devam edelim denir.. yani karakteri olan böyle yapar.. karakteri olmayan susar peki tamam der.
Ne dediği değil nasıl dediği olay, eğer bu şekilde söylerse aksine daha çok makyaj yapar daha kısa giyinirim bunun yerine makyaj yapma da makyajını bozcam diye korkmadan elini yüzünü Bi seviyim derse çok daha az yaparım😊😂
Makyaj sevmem de yapmamda. benden isteme şekline bağlı. sevgilim olma şerefine nail olduysa benim için çok önemlidir sevgilim olmuştur. onun söyledikleride önem teşkil eder bu sebeble. ortaya yolu bulmaya çalışırım.❤
bu fotodaki kız kimse çok güzel ama o dudaklar ne öle ya!!! birazdaha doğal makyajlı olsa klas gözükecek. Böyle pavyon kızlarına dönüyorlar. He güzel mi güzel ama birde klas olmak var. For exp : angelina jolie
Ya bir makyaj için sevgilisinden ayrılırım diyen yorumlar var sıradan bir boya yahu doğal olmaktan bu kadar mı korkulur ya makyaj adeta ruhunuza işlemiş
Sanane diyin konu kapansın. Sevgili olmadan önce makyaji sevip çok yaptığınızı görmüyor muydu? Olmasaydı sevgili rahatsız oluyorsa. Aynı şey giyim içinde geçerli mesela.