Aşk İlişkileri Sevgilinizin makyajına karışır mısınız? lanetlivisneliilips Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Ben karışırım, erkek adam yapmamalı😹 Güncellemeler1 yıl Süperiz, teşekkürler💌 Sevgilinizin makyajına karışır mısınız? Cevapla Makyaj Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Karışmam da öneri verebilirim şöyle güzel hoşlanırım vs. 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. İstediği kadar yapsın ya bence sorun yok 😂 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Saldım çayıra meylam kayıra ejjdnd Yorumla
BirPeriKızıı Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 1 yıl Karışırım tabii ki. Sevgilim makyaj yapmasın bi zahmet😅 1 4 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Düşünsene diyo ki askim rimelim bitmiş versene ayy😹 Yorumla BirPeriKızıı 1 yıl Düşünmek istemiyorum dhjkfj Yorumla burakcicekreal 1 yıl Siz hangi masal dünyasında yaşıyorsunuz bi deyin hele? 😁 Ha dişil enerjisi yüksek erkolar derseniz biz onları adam yerine koymuyoruz Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Tamam😹 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Ben doğallıktan yanayım ya öyle aşırı derecede makyaj yapmasını Tabii ki de istemem 1 0 Yorumla
Mryty Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yerine göre değişir makyajım. O yüzden karıştırmam. Ona da karışırım, makyaj yapmasın. Erkek adam makyaj yapmaz 😂 1 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yani abartı yapıp dikkat çekmesine gerek yok benim zaten dikkatimi çekmiş ki ona tutulmuşum daha fazlasına gerek yok bence 1 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kıyafetiyle ruju ojesi uyumsuzsa evet benim yanımdaki insanın üzerindeki renkler uyumlu olmalı 1 0 Yorumla
Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Makyaj yapan sevgilime far paleti bile alırım ben.. 😅 1 0 Yorumla
dorukcantas Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet karışırim , istediğin gibi yap derimm yanında ben varım 1 0 Yorumla
13_Gölgє_16 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Eğer çok abartılı bir şekilde yaparsa laf ederim ama keyfi bilir yine de 1 0 Yorumla
burakcicekreal Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Sevgilimin değilde, cadı yeğenime çok uğraşıyorum aglatiyorum adeta 😁 1 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Nedenn Yorumla burakcicekreal 1 yıl Bana evin turşusu diyor 😁🤦♂️ Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Karışırım tâbi erkek adam makyaj falan yapmaz ahahahahaha 1 0 Yorumla
YesılYankeeı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 49% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Beni güldürdün seni de gullduren çok olsun arkadas.)))) 0 0 Yorumla
hunilibeba Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 61% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Evet, o highlighter sence de fazla olmamış mı Hüseyin? 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Absürt bir durum görmedikçe karışmam belki bazen görüş sunabilirim eğlencesine.😀 0 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Bende karışırım ne demek makyaj jdjdjsnsuh 1 3 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Dimi, oldu birde birlikte yapalım😹 Yorumla Fearlesgirll 1 yıl Iy çok kötü 😂 ben sürmeye çalışırken kaçmicaksa olmaaaz Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl jdhxndjxb aman aman Yorumla
heykel92 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 yıl Bir insan nerede ne yapacağını bilirse karışmaya gerek kalmaz bence 1 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Fikrimi söylerim ama karışmam.. 1 0 Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Karışırım tabisi ne işi varmış onun makyajla 😠 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Karışırım. Abartmamalı 1 0 Yorumla
nehirolabilir Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Makyaj yapan erkek sevgilim olamaz:D 1 0 Yorumla
Sseehhvveenn Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl bu görselde makyaja karışmak yerine başka şey yapıyor gibi 🫢🫢 0 0 Yorumla
32pers Takip Et Xper 1 Yaş: 31 1 yıl 21. yüz yıldayız kaldı mı bu hanzolar 1 5 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Kaldı Yorumla 32pers 1 yıl Üzücü bir insan nasıl rahat hissediyorsa öyle olmalı nasıl sakal bırakıp saçlarını istedikleri gibi kesiyorsa bir erkek kadın da öyle olmalı Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Maalesef bazı kör zihinli insanlar var Yorumla 32pers 1 yıl O zaman ne yapıyorsunuz körler sağırlar birbirini ağırlar diyip eyvallah çekiyoruz Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Benim öyle bir sıkıntım yok Yorumla
m3rt97 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Karışmam. Dimi sevgilim? 1 6 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Hani sevgilin Yorumla m3rt97 1 yıl Gelir birazdan cevabımı görmedi herhalde 😔 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Hiç karışmaz ben de ona karışmam sjfkskfkfm Yorumla m3rt97 1 yıl Teşekkürler biz böyleyiz işte ya nazar değmesin 🧿🪬 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Amin değmesin umarım Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Shfkakdkkssjd tütütütü 🤣 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. Makyaj yapana arkadan dayamaya herkes karışır 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Ne diyon Yorumla
OpınHaymır Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Senin makyajın dışında karışmam yavrum 0 5 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Ben ne alaka sanane benden Yorumla OpınHaymır 1 yıl Fişne suyu sevmiyor musun Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Ne alaka Yorumla OpınHaymır 1 yıl Beyin yok bunda Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Sende çok var Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Sevmem 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Hayır karışmam 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Karışmam 1 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Nope 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. hayir 1 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. seviyosa yapsın 1 0 Yorumla
Baysiy Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 91% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. bende karışırım 1 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Aynen dimi yani 1 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Elbette 1 0 Yorumla
selammerhabaaaa Takip Et Xper 2 Yaş: 31 1 yıl Fotoğraf ne öyle ya kadınım tam arkasında tovbeeee 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Ne fesatsın ya😹 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Karışmam da öneri verebilirim şöyle güzel hoşlanırım vs.
İstediği kadar yapsın ya bence sorun yok 😂
Saldım çayıra meylam kayıra ejjdnd
Karışırım tabii ki. Sevgilim makyaj yapmasın bi zahmet😅
Düşünsene diyo ki askim rimelim bitmiş versene ayy😹
Düşünmek istemiyorum dhjkfj
Siz hangi masal dünyasında yaşıyorsunuz bi deyin hele? 😁 Ha dişil enerjisi yüksek erkolar derseniz biz onları adam yerine koymuyoruz
Tamam😹
Ben doğallıktan yanayım ya öyle aşırı derecede makyaj yapmasını Tabii ki de istemem
Yerine göre değişir makyajım. O yüzden karıştırmam. Ona da karışırım, makyaj yapmasın. Erkek adam makyaj yapmaz 😂
Yani abartı yapıp dikkat çekmesine gerek yok benim zaten dikkatimi çekmiş ki ona tutulmuşum daha fazlasına gerek yok bence
Kıyafetiyle ruju ojesi uyumsuzsa evet benim yanımdaki insanın üzerindeki renkler uyumlu olmalı
Makyaj yapan sevgilime far paleti bile alırım ben.. 😅
Evet karışırim , istediğin gibi yap derimm yanında ben varım
Eğer çok abartılı bir şekilde yaparsa laf ederim ama keyfi bilir yine de
Sevgilimin değilde, cadı yeğenime çok uğraşıyorum aglatiyorum adeta 😁
Nedenn
Bana evin turşusu diyor 😁🤦♂️
Karışırım tâbi erkek adam makyaj falan yapmaz ahahahahaha
Abartılı olmadığı sürece sorun yok
Beni güldürdün seni de gullduren çok olsun arkadas.))))
Evet, o highlighter sence de fazla olmamış mı Hüseyin?
Absürt bir durum görmedikçe karışmam belki bazen görüş sunabilirim eğlencesine.😀
Bende karışırım ne demek makyaj jdjdjsnsuh
Dimi, oldu birde birlikte yapalım😹
Iy çok kötü 😂 ben sürmeye çalışırken kaçmicaksa olmaaaz
jdhxndjxb aman aman
Bir insan nerede ne yapacağını bilirse karışmaya gerek kalmaz bence
Ben kendime karışılmasını istemem
Fikrimi söylerim ama karışmam..
Karışırım tabisi ne işi varmış onun makyajla 😠
Maktajıma jarıştırmam
Karışırım. Abartmamalı
Makyaj yapan erkek sevgilim olamaz:D
Çok abartmiyorsa karışmam😁
bu görselde makyaja karışmak yerine başka şey yapıyor gibi 🫢🫢
21. yüz yıldayız kaldı mı bu hanzolar
Kaldı
Üzücü bir insan nasıl rahat hissediyorsa öyle olmalı nasıl sakal bırakıp saçlarını istedikleri gibi kesiyorsa bir erkek kadın da öyle olmalı
Maalesef bazı kör zihinli insanlar var
O zaman ne yapıyorsunuz körler sağırlar birbirini ağırlar diyip eyvallah çekiyoruz
Benim öyle bir sıkıntım yok
Karışmam. Dimi sevgilim?
Hani sevgilin
Gelir birazdan cevabımı görmedi herhalde 😔
Hiç karışmaz ben de ona karışmam sjfkskfkfm
Teşekkürler biz böyleyiz işte ya nazar değmesin 🧿🪬
Amin değmesin umarım
Shfkakdkkssjd tütütütü 🤣
Makyaj yapana arkadan dayamaya herkes karışır
Ne diyon
Senin makyajın dışında karışmam yavrum
Ben ne alaka sanane benden