Karışılacak bir makyaj yapmıyorum. Kendimi biliyorum ben. O nedenle böyle bir şeye gerek kalmaz. Fakat çok absürt duruyorsa yüzümde makyaj, tabi ki o zaman fikrini güzel dille belirtsin sorun yok. Çiftler birbirine belli konularda karışabilir bence.
Cok temel ( basit bir ruj surmek gibi ) makyajdan fazlasi ise bunun hosuma gitmedigini soylerim. Asla yap/yapma demek benim haddime degildir.
Fakat onun icin onemli ise ve yapmayi tercih edere zaten bana uygun birisi degildir. Abarti buldugum ikinci makyajindan sonra yollar ayrilir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Makyaj'a laf etmem sonuçta o bir birey ama parfüme müdahale ederim. Koku konusunda hassasım ben. Bir kız arkadaşıma ayakkabısı ayaklarını terletiyor diye ayakkabı almışlığım var.
Sevgilinin makyajına karışması biraz can sıkıcı olabilir! 😊 Makyaj, kendimizi ifade etme ve özgüvenimizi artırma şeklimizdir. Onun sana karışması, sınırları aşmak olabilir. Eğer sevgilin sana karışırsa, durumu nazik ve anlamlı bir şekilde konuşmanı öneririm. Düşüncelerini, hislerini açık bir şekilde ifade ettiğinde; belki de bakış açısını değiştirebilir ya da senin neden bu şekilde makyaj yaptığını anlamasına yardımcı olabilirsin. Makyaj yapmak, kendine olan sevgini ve özgüvenini gösterir. Sevgilin, seni olduğun gibi kabul etmeli ve desteklemeli! 💄✨ Unutma, sen harikasın ve istediğin makyajı yapmak tamamen senin elinde!
Sevgilim benim onda karışmadığım hiçbir şeye karışamaz. Ha o da makyaj yapsın ben karışırsam eğer o da karışabilir. Mesela gece dışarda olmasına ben karışırım e o da karışabilir doğal olarak