Trk kzlr inthŕ etsn bnc

Kemerde yaşıyoruz yarından itibaren yasakta yok😁😁😁😁☺️😊
Sadece ilki çok güzel diğerleri için aynı sey i soyleyemem
O kız harbi cokguzel zaten unvan aldı dunyanguzel seçildi :) zevkin guselmis
Cevap
11Cevap
Tek taraflı bir güzelliği varsa , hiç bir güzelliği yok bence.
Tek taraflı guzellik ne demek
Anladım anladım haklsin
Bence her millette güzeller var. Sadece rus değil. Bizde de var.
Var tabi
Türk kızları da azgın ve sadakatsiz bunlar da öyle. Al birini vur öbürüne. Kadın ırkı sürüm sürüm sürüne...
Lwlsodkkxlsodpoxodxozoz haklı isyan ne diym
rus kızlarını severim
ukrayna kızları da çok güzel
Türk kzılwrı da güzel de az bulunuyır
evet aynen katılıyorum
bu kızların potansiyeli makyajsız halleri bizim makyajlı kızlardan daha güzel olmaları ve çoğunluğunda ego olmaması
Ya turkiyede de var ama az bulunuyoe
Ego olayı bence karakter meselsi yaa
karakter felan değil baya egolu bizim kızlarımız ama hak veriyorum 1 kıza 100 tane yam yam yazılırsa ister istemez kalkar bir tarafları ama hiç hoş değil bırak selam vermeyi arkadaş olmayı yol sormaya çekinir olduk kızlardan hepsinde bir ben beyaz atlı prenslere layığım rüzgarı esiyor
Ben de türk kziiyim ama öyle degilim yol sorsan gosterirm gerçekten karakter meselesi ama onları da anlayın türkiye de hergun birüsürü tecavüz bilek ke. sme kaçırılma hatta yolda yürüyen kadini bıçaklayan insanlar bile turkiyede 😔 o yüzden biraz tedirginiz
Bak yaşanan olaylarda kesinlikle yanınızdayım ama bunu zaaf olarak çevirenler ve egosuyla birlikte kalkan bir tarafları da var ve çoğu zaman kızlar veya kadınlar kendilerine zarar verecek insanları bile bile seçiyorlar biz temiz olanlar sürekli en alt planlarda kalıyoruz yani seçtikleri insanların tipleri daha 1 km öteden ben problemliyim diye bağırıyor ama seçiyorsunuz işte yani sizi seçimleriniz bu hale getiriyor sonra kurunun yanında yaşta yanıyor bütün herkesle aynı kefeye konuyoruz
Evet Haklısın katılıyorum bazı kizlar bilerek keko seçiyor. Onlara zaten bisey demiyorum naparlarsa yapsınlar ama hepimiz ayni deiliz bea
bana bak sen trakyalı mısın
Yok istanbulluyum
kadıköyde takılıyon mu
Heee bazen gidiom
nereye takılıyorsun
Yoo Türkler de güzel ne alaka
Şakasına dedim guzleiz tabi
Değil
Lannn nresi değik
Ben Boşnağım, hepsinden daha güzelim.😋
Boşnak kızları da çok güzel masallah
Değiller