Laf arasında güzel miyim diye sordum, oda "Yani güzelsin ama aşırı güzel olduğunu söylemem kalbin güzel" dedi 😡çok kızdım ben onu hep överim üstelik gayet güzelim zaten kendisi renkli gözlü, sarışın kadın hastası Instagram da hep öyle modelleri takip ediyor sarışın ve renkli gözlü olmadığım için aşırı güzelden saymadı beniBunlar benim yaşım 21 sevgilim 23 yaşında.Buda Instagram da takip ettiği 26 yaşındaki Rus kadın 😔
Sevgilim bana "Güzelsin ama aşırı güzel değilsin" dedi ayrılmalı mıyım?
Kimine göre dünya güzelisindir, kimine göre normal der geçer. Zevkler ve renkler tartışılamaz ancak bir şey öğrendiysem, bunu bir erkek olarak belirtmek isterim ki, gerçekten seven için sevdiği kız dünyadaki en güzel kızdır. Burada bir tutarsızlık var. Bu kelimeyi sana içinden öyle bile gelse yüzüne söylemesi çok onur ve gurur kırıcı bir durum. Ben açıkçası sana olan sevgisinden şüpheliyim.
şu an burada yapılan yorumlara baktım. Yani seni hayatında tanımayan insanlar bile bazısı sevgilinden daha iyi yorumlar yapmış. Kimisi ise sevgilin ile eş değer. Bu bir insanın hayatındaki özel kişi olamaz bence. Ben ateşe körükle gitmek istemem ama ben böyle şeylere çok dikkat eden birisiyim. Sende biliyorsun güzel olduğunu ama senden daha güzellerinin de olduğunu. Bu tartışılmaz bir gerçek. Kimse dünyadaki en güzel insan değil zaten. Ama insan da özel duygular beslediği kişiden özel şeyler duymak ister özel hissetmek ister. Burada bir gariplik var eğer ki seni bilinçli kızdırmaya çalışmadıysa şaka amaçlı.
Yok gayet ciddi şekilde söyledi. Çok bozuldum dediğin gibi kimse en güzel değil ama seven kişi sevdiğini Dünyanın en güzeli gibi görmeli bunu da hep düşündüm. Gözü dışarıda zaten bahane bulup ayrılmayı düşünüyorum
Kesinlikle öyle. Sevdiği kişi en güzel olmalı öyle görmeli. Yani ekstra bir bahane bulmana gerek yok. Açıkça samimiyetinden, sevgisinden emin olmadığını özel hissettiremediğini ve yetersiz kaldığını söylemen yeterli bence.
TV izliyorduk eski sevgilim iş yerine yeni başlayan kızı kötülemeye başladı ve o mu güzel ben mi dedi. Kız hakikaten çok güzeldi. Ve ben onun daha güzel olduğu söyleyince 2 haftamı mahvetti. Ben anlamıyorum. Ben mi yakışıklıyım, kıvanç mı? Kıvanç. Ben mi yakışıklıyım Kenan mı? Kenan. Ben bunların farkındayım. Ve kendimi x bir kadınla kıyaslamıyorum. Bu kadınlar neden kendini başka bir kadınla kıyaslıyor?
Güzelliğini bilemem ama aşırı çok tatlısın çok şekersin Rus karılarına laf yok onlar hep güzeller ve hep seksilerdir Rus karıları diyince akan sular durur sizler onlar gibi olamazsınız ağzınızla kuş tutun kırk fıtın ekmek yiyin yine olamazsınız
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Onlar gibi azgın kaşarr değiliz doğru, asla onlar gibi ahlaksız ve ucuz olmayız
Sen burada Türk kızalrını anlattın şimdi güzel bir anltım oldu kimse türk kzıalrını böyle anlatamazdı hele ki bir türk kızı hiç yapmazdı ama sen yaptın helal olsun sana seni tebrik ediyorum
Yoo bu Türk kızaları oluyor şimdi ben türk kızalrını görmesem bilemesem sana iananırdım ama çok yakından bildiğim için iananmıyorum istersen bana türk kızalrını anlatma ansiklopedi dini imanı para olmuş türk kızlarını bana analttırmak istemezsin herhalde sen sonuna kadar konuşabilirsin ama sizin haliniz ortada zaten görünen köy klavuz istemez derler böyle bir şey duydun mu hiç duymadıysan duymuş oldun şimdi
Türk kızı en azından para için ağızdan salya akan abzann Türk erkeğiyle takılmıyor. Antalya da çok gördüm öyle Kekoolarla düşüp kalkan Rus kızlarını. Dertleri ne o çirkin kekolarinaa neden katlanıyorlar. Tabiki para 💸 😂Memkelete dönünce boynuzlayıp gidiyorlar Türk kızı seçici en azından kekolaraaa bakmadıklari için onlar da delirip "Türk kızı çirkin" diyor 😂Ruslar En para aşığı Irktır bunu Dünya biliyor sen bilmiyorsan senin cahilliğin Amerikalilar bile Ruslar dan nefret ediyor. Siz Rus aşığı abazanlar yüzünden o para aşığı rezillere bi biz yağ çekiyoruz.
Türk kızına bak sen kıskançlıktan çatlıyor onları gömmeye çalısıyon da boşuna uğraşma bir sey var dünya sizi bilmiyor dünya sizi bilse türk kızlarının ne olduğunu işte oraya buraya konuşmazlardı abalik konusunda da türk kızlarına olacagina Rus olsun veya başka ülkenin kızları olsun abazalik onlara yapılsın türk kızlarından uzak olmak iyidir ben neyin ne oldugunu gayet iyi biliyorum sen merak etme
Gayet güzel bir kadınsınız, madem sarışın hastası gitsin sarışın bir sevgili bulsun, kimse için kendinizi küçümsemeyin sizden bir tane daha yok unutmayın.
ya sen daha doğal ve güzelsinn. beğenmiyosan ayrılalım de allah allah ya insan nezaketen aşırı güzelsin falan der kırıcı olmuş. Ayriyetten gaayet güzelsin.
Çok özel ve duru bir güzelliğin var bence. Öyle kızlar istiyorsa Antalya'lara gidebilir... Ayrılma sebebi bu olmamalı bence acaba ayrılmak istiyor da bir sebep mi arıyor kendine...
Seni de yabancılara benzettim ben gayet hoş bi kadınsın kendi neymiş onu da gorseydik rus kızı o kadar guzel degil sarışın mavi gözlü olunca hemen woww oluyo bu erkekler anlamadim gitti
Tamam biraderim bana niye yükseliyorsun, bunu sevgiline söyle. Ben sevgilinin nazarında ''aşırı güzel'' olman için küçük bi' taktik verdim sadece, tercih senin