Güzellik & Bakım Can Yaman yakışıklı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Offf bayılıyorum bu adama ya :) Sizce de çok yakışıklı değil mi? Can Yaman yakışıklı mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
AytacYigit Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 48% +1 yıl Bak haset ettigimden filan degil zaten kiyaslanamam amenna ama su adamda karizmanin hicbir zerresi yok. Yemin ediyorum ormana ayilarin icine at bu adami ortama yabancilik cekerse adiyim. 4 2 Yorumla Cansınnnnn_ +1 yıl Yanında sönük kalır 😂 Yorumla AytacYigit +1 yıl @Cansınnnnn_ tesekkur ederim yavrum 😃😃 Yorumla
Congruent Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kıvanç Tatlıtuğ, Can Yaman, Çağatay Ulusoy, Berk Atan, Çağlar Ertuğrul.Bunları yakışıklı bulamıyorum. 2 0 Yorumla
davasnameftun Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 80% +1 yıl Yakışıklı buluyordumAma yaptıklarından dolayı midemi bulandırıyor artık gözümde sinekten farkı yok 0 0 Yorumla
SoLiDeR Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 407 cevap paylaştı. Adamda boy var kas var para var hangi kız reddetsin ki? haliyle tipi de var az çok 2 0 Yorumla
thebreeze Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yakışıklıydı fakat bir kaç söylemi bunun önüne geçti yakışıksız hareketler. 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Benzinliklerde ki hava tabancasıyla 3 saat boyunca hava basılmış gibi 0 0 Yorumla
Gergous Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 73% +1 yıl çok kötü ya insanlar nasıl yakışıklı diyor bilmiyorum 1 0 Yorumla
kelebeğinn_rüyası Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 64% +1 yıl Bu beni ilgilendirmiyor, Yoo hiç kıskanmadımm:( 0 0 Yorumla
hafifrüzgarG Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 507 cevap paylaştı. Bana çok itici geliyor 😂😂hele bide bu çapkın oluşuyla övünmesi falan diyorum allahım dışı lokum içi... Neyse anladınız siz😂😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl eşimde kaslı ama havalı değil. yabancı kız sevdalısıydı ne oldu yenge aldattı 0 0 Yorumla
SadCheRRy Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Benim yqkışıklık kavrqmıma uymuyor Ama çirkin değil 0 0 Yorumla
hazretiPRENS Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Gel arka odada söyleyeyim yskışıklı mı değil mi 3 0 Yorumla
jiigoo Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl ben daha yakışıklıyım en azından performansım daha yüksek 0 0 Yorumla
serimiyy Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Eh iştee 0 0 Yorumla
Haylazzponçik Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 402 cevap paylaştı. Bence değil kas gösterisi anca 1 0 Yorumla
umutluolvegülümse Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 374 cevap paylaştı. Sakalı hava katıyor ona ve gerçekten. 0 1 Yorumla umutluolvegülümse +1 yıl İtici. Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Aşırı itici 0 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 470 cevap paylaştı. Çok yakışıklı ama tarzını beğenmiyorum 0 0 Yorumla
zeynep9694beren Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 40% +1 yıl İyi görünüyor ama samimiyetsiz hissi var biraz. 0 0 Yorumla
_-nobodyY-_ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hayır ya. Çok itici buluyorum şu adamı m 0 0 Yorumla
ireemşeen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 83% +1 yıl Yakışıklı ama karakteri yok 0 1 Yorumla jiigoo +1 yıl :) Yorumla
MissChucky Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 338 cevap paylaştı. Ben beğenmiyorum 3 0 Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 435 cevap paylaştı. Hayır itici. 0 0 Yorumla
berrinns Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Leşşş 0 5 Yorumla Meltem0011 +1 yıl İyi bence Yorumla berrinns +1 yıl Asla değil Yorumla Meltem0011 +1 yıl Benim kendi görüşüm tatlım 😘 Yorumla berrinns +1 yıl ozaman benm görüşüme yanıt verme :d Yorumla Meltem0011 +1 yıl Sen leş dediğin için öyle yazmıştım. Kusuruma bakma tatlım öptğm💋 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı. Benim kadar değil. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bak haset ettigimden filan degil zaten kiyaslanamam amenna ama su adamda karizmanin hicbir zerresi yok. Yemin ediyorum ormana ayilarin icine at bu adami ortama yabancilik cekerse adiyim.
Yanında sönük kalır 😂
@Cansınnnnn_ tesekkur ederim yavrum 😃😃
Kıvanç Tatlıtuğ, Can Yaman, Çağatay Ulusoy, Berk Atan, Çağlar Ertuğrul.
Bunları yakışıklı bulamıyorum.
Yakışıklı buluyordum
Ama yaptıklarından dolayı midemi bulandırıyor artık gözümde sinekten farkı yok
Adamda boy var kas var para var hangi kız reddetsin ki? haliyle tipi de var az çok
Yakışıklıydı fakat bir kaç söylemi bunun önüne geçti yakışıksız hareketler.
Benzinliklerde ki hava tabancasıyla 3 saat boyunca hava basılmış gibi
çok kötü ya insanlar nasıl yakışıklı diyor bilmiyorum
Bu beni ilgilendirmiyor,
Yoo hiç kıskanmadımm:(
Bana çok itici geliyor 😂😂hele bide bu çapkın oluşuyla övünmesi falan diyorum allahım dışı lokum içi... Neyse anladınız siz😂😅
eşimde kaslı ama havalı değil. yabancı kız sevdalısıydı ne oldu yenge aldattı
Benim yqkışıklık kavrqmıma uymuyor
Ama çirkin değil
Gel arka odada söyleyeyim yskışıklı mı değil mi
Çok fazla yakışıklı bence 😘😘
ben daha yakışıklıyım en azından performansım daha yüksek
Eveyt
Yok değil ya. İtici baya..
Beğenmiyorum bu adamı itici biri.
Eh iştee
Abartılacak kadar değil
Bence değil kas gösterisi anca
benim ilgimi çekmiyor
Sakalı hava katıyor ona ve gerçekten.
İtici.
Yakışıklı lakin adam değil
Aşırı itici
Çok yakışıklı ama tarzını beğenmiyorum
Bayılma sonra ayılamazsin
İyi görünüyor ama samimiyetsiz hissi var biraz.
Bana göre hiç yakışıklı değil.
Ulaşabileceğiniz kişilere bakın
Hayır ya. Çok itici buluyorum şu adamı m
Yakışıklı ama karakteri yok
:)
Ben beğenmiyorum
Gitti size bakmayan birisi İtalyan buldu 🤣
Kas yığınından ibaret
Değil.
Değil bana baya itici geliyo.
Değil.
İtici