Magazin Kerem Bursin yakışıklı mı? JuanyEmma Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben yakışıklı bulmuyorum ama bulan da var. Yakışıklı Yakışıklı değil Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kerem Bursin yakışıklı mı? Cevapla Burs Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı. Bence ortalama 0 0 Yorumla
__hillsMooNn__ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sıradan bir tipi yok ama çok da yakışıklı diyemiyorum. 0 0 Yorumla
seldakolay Takip Et Xper 3 Yaş: 32 1 yıl Yakışıklı değil ya yakışıklı demek için dikkat çekici olması lazım konuşulması lazım mesela Ümit kantarcılar gibi adam çok yakışıklı ve kızlar da peşinden koşuyor 0 0 Yorumla
morgökyüzündeyim Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bence yakışıklı. Ben beğeniyorum. 0 5 Yorumla JuanyEmma +1 yıl Burak Deniz nasil Yorumla morgökyüzündeyim +1 yıl Ortalama bence Yorumla JuanyEmma +1 yıl Ona cok yakisikli diyorlar Yorumla morgökyüzündeyim +1 yıl Evet öyle diyorlar ama bence çok değil Yorumla JuanyEmma +1 yıl Bence burnu kaba biraz onuj disinda gercektenn yakisijli Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence ortalama
Sıradan bir tipi yok ama çok da yakışıklı diyemiyorum.
Yakışıklı değil ya yakışıklı demek için dikkat çekici olması lazım konuşulması lazım mesela Ümit kantarcılar gibi adam çok yakışıklı ve kızlar da peşinden koşuyor
Bence yakışıklı. Ben beğeniyorum.
Burak Deniz nasil
Ortalama bence
Ona cok yakisikli diyorlar
Evet öyle diyorlar ama bence çok değil
Bence burnu kaba biraz onuj disinda gercektenn yakisijli
ortalama bence
Bence yakışıklı değil
Ben bundan yakışıklıyim orası kesin
Hayır
ortalamanın üstünde
degil.