Benim tipim değil. Sevenine bir şey demem. Kimsenin sevdiğine laf etmem ama bu çocuğu en son inadına aşk zamanı izliyordum o zamanda cem belevi daha sempatik geliyordu. Ne biliyim benim tarzım daha başka her zaman feminen erkekleri beğendim.
Gecen senemiydi neydi, istersen yan odaya geçelim gibi bir diyaloğu oldu ve twitter da ki fenomen kızlar tarafından, küçük penisli özgüveni olarak değerlendirildi.
burada itici diyen, beğenmeyen kızlar boş yapıyor bi tanışalım dese dibi düşecek koşarak 2. hatta 3-4. sevgilisi olmasını kabul edecekler adamda para var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Benim tipim değil. Sevenine bir şey demem. Kimsenin sevdiğine laf etmem ama bu çocuğu en son inadına aşk zamanı izliyordum o zamanda cem belevi daha sempatik geliyordu. Ne biliyim benim tarzım daha başka her zaman feminen erkekleri beğendim.
Gecen senemiydi neydi, istersen yan odaya geçelim gibi bir diyaloğu oldu ve twitter da ki fenomen kızlar tarafından, küçük penisli özgüveni olarak değerlendirildi.
Aşırı itici
Gorile sarılsam daha yakışıklı gelebilir gözüme
Hayır değil, kaslarından etkilenmişsiniz. parası da olmasa yüzüne bakmayacağınız tip zaten
Olması gerektiğinden çok fazla abartılıyor bu, hiç hoş bir adam değil.
Aşırı kas yığını beğenmiyorum. Bozdu fizigni abartarak
Yani karakterini çok bilmem ama bence yakışıklı adam. Yurtdışında da baya seviliyor.
Tipine bişey diyemem ama vücut orantısız duruyor biraz basmış ve hep karna çalışmış gösteriş sade yani
Ben yakışıklı bulmuyorum ya çok kasıntı adam birde kasları fazla abartı
Benim nasıl sence
benim tipim hiç değil teklif etse çıkmam emin ol
burada itici diyen, beğenmeyen kızlar boş yapıyor bi tanışalım dese dibi düşecek koşarak 2. hatta 3-4. sevgilisi olmasını kabul edecekler adamda para var
Değil bence Turabi daha iyi 😃
Değil, tam tersi çok kötü 😒
bence şişme bebek
🤨🤨
@useriguess , hiçte haksız degilim.. Adamı biri kolundan pipetle şişirmiş.. Yapay şişme erkek işte :)
Kasları da bi garip duruyor zati
@useriguess Şırınga o canım benim, tüm ekran yüzlerine yaparlar.. Doğuş filanda o şekilde şişirme
Az çok fark edebilmişim :d
@useriguess <3
Bence aşırı değil ama yinede sen bilirsin 😃
Değil, dağ ayısı gibi ıyy
Değil. Çok yaman duruyor bence.
Iyyy🤮🤮
Aşırı gende 😍
Aşırı itici