Fiziksel güzellik herkese değişiyorsa nasıl 1-0 ön, arka falan oluyor anlayamadım? Belki 100 yıl önce bile değil, kilolu sözüm meclisten dışarı tabiri caizde etli butlu kadınlar güzel sayılırdı çünkü sıska kadınlar hasta sağlıksız ve dolayısıyla güzel sayılmazdı. Şimdi hangi fizik 1-0 önde, kime göre neye göre? Çok göreceli kaygan zeminde 1-0 falan çok sçma değil mi? Bence bu 1-0 önde yi düşündüren hasta zihniyetin bir şekillendirmesi. Kanmak bedava, as you wish.
Kimisi için öndeedir kimi için deyilir benim için fizik çok önemli deyil ama yine de olsun isterim biraz ve yüz güzelliğine dikkat ederim biraz da güzel olsun ama en önemlisi huyu karakteridir
Dikkat çekmede evet ama öyle devam etmediği çok örnek var. Yani güzelliğe kapılıp huzuru ve mutluluğu bulamayan çok insan var o yüzden tek başına güzellik yetmez.
Fizik, yüz güzelliği bunların hepsi gelip geçici şeyler. Önemli olan huy güzelliği ve ahlak. Ne demişler yüzü güzele kırk günde doyarsın da huyu güzele kırk yılda doyamazsın.
Hee oyle olmuyor ama kaza ile tipin degisir kimse adam yerine koymaz benim gibi bir cok kisinin tipi degismistir ne yazik ki insanlar bunu anlamiyor guzellige bi sivilce bile yeter demisler