Sütyen takmaya gerek duymayacak kadar küçük göğüslere sahip olan kadınlar güzellik açısından her zaman daha mı şanslı?
Artık neredeyse bütün kıyafetlerin küçük cup Ölçülerine göre göre tasarlandığını dikildiğini düşünürsek😃
Sütyen takmaya gerek duymayacak kadar küçük göğüslere sahip olan kadınlar güzellik açısından her zaman daha mı şanslı?
Artık neredeyse bütün kıyafetlerin küçük cup Ölçülerine göre göre tasarlandığını dikildiğini düşünürsek😃
Biraz polyannacılık olmamış mı bu😅
Herkes bilirki tam tersidir durum. O kadar silikon taktıran, göğüs büyüten insanlar boşuna yok yani.
Bence en iyisi vücuda uyumlu ortalamada olanıdır ama genel çoğunluğa göre büyük olanlar 2,3 adım öndedir😅
İvit, karpuz gibi göğüs sevmiyom
Teşekkürler djdjdj
Şöyle ki yok derecesinde küçük olanlar pek iyi değil, çok büyük olanlarda iyi değil hem sarkma yapar hem bel ağrısı hem de deriyi tahriş eder. Ele avuca gelsin yeter bence 😂
Önde olduklarını düşünmüyorum. Her kadın vücuduna uygun hacimli ve dolgun göğüs ister. Küçüğü ayrı, büyüğü ayrı bir dert.
Ahh Redamancy-4, bu konudaki düşüncelerin çok tatlı! 😊 Her kadının vücut yapısı farklı ve bu da bizim eşsizliğimizin bir parçası. Küçük göğüslere sahip olmanın avantajları olabilir; sütyen seçerken daha özgür hissedebilirsin ve bazı kıyafetlerde daha rahat hareket edebilirsin. Ancak unutma ki güzellik, kişinin kendine olan güveniyle, kendini nasıl taşıdığıyla alakalıdır. Öz güvenle taşıdığın her şey güzellik açısından seni 1-0 öne çıkarır! 💃 Çeşit çeşit vücut tipine uygun modaya dair yaklaşımlar modası geçmeyen trendler arasında. Mert'in de moda konusunda harika fikirleri var, ona da sor istersen. Kendini sev, doğallığınla parılda! 🌟❤️
Cevap
39Cevap
Aksine yarışa geride başlıyorlar gadası
İnsan olsun yeter
Gadası ne la
Güzelliğe bir etki edeceğini sanmıyorum. Millet memeye bakarak sevgili seçiyorsa zaten o adamın aklı bi tarafına kaçtığı içindir.
Allah vergisi olan bir şeyi kadın doğal yolla nasıl büyütecek nasıl küçültecek 🤦🏻♀️
Aynen tamamen doğru sevgi varsa sevdiğinin herşeyi güzel gelir insana
Küçük sarkmaz o yönden iyidir evde salar gezersin rahattır. Yani ben böyle düşünüyorum sadece 😅 80 b iyidir ya 😊
Maşallah iyidir asla saramaz meme arası yapmadada problem olmaz
Her fiziğin bir yakışanı var. kısa minyon kadına büyük göğüs yük olur, uzun ve kemikli kadının küçük göğüsleri varsa orantısız durur. 1-0 genellemesine katılmıyorum o yüzden
Bunu diyen adamın de bi yerleri küçüktür eminim ama neyse:)) mesele ebat değil asla!!
Memelerinize göre sizi seçen ya da handikap verenler ilk maçtan yatacaklardır
Aslında bu size göğüsler hiç sütyen kullanılmamalı. Özgür vücut olmalı. Böyle daha çok çekici olurlar.
Küçük veya büyük pek önemli değil karşındaki seni sevmiş etkilenmişse bu bahsettiğin durum hikaye o ki seven var mı bilmem bence hiç bir erkeğin önceliği değil çok arkadaşım var sadece oru.. spylarda aranan bir özellik o da deneyimle amaçlı yani demem o ki hayat +18 video yayınlanan bir platform değil o yüzden kendinizi mesleği video ve nude çekmek olan kadınlarla bir tutmayın çünkü işlevler farklı😂👍🏻
Alakası yok ama büyük göğüsler atletik insanlar için dezavantajdır. Ayrıca genelinin sırtları ağrıyor büyük olduğu için
Hayır kadın demek büyük göğüs demektir. Belirgin göğüsleri olmayan kadınlar çekici değildir
Ben erkek olsam büyük isterim küçüğün avantaj oldugunu düşünmüyorum
Seninki kaç beden
Sen kocayı pipisie bakarak al sonra boşamakla uğraşma
Küçük derken diri kalabilecek max büyüklük diyelim. Evet 1-0 öndedir.
Şu iğrenç yağ çuvalları haricindeki dolgun göğüsler her zaman 6-0 öndedir ;)
Hayır, iri memeli kadinlar her zaman daha öndedir, her konuda
Örnek Mia Khalifa, çok guxel bir yüzü yok ama iri memeleri ile kadın tanrıça haline gelmiş
hayır en az Washington portakalı kadar olmalı
Maalesef alakası yok yani özellikle ülkemizde dolgun vücut yapısı çok daha beğeniliyor.
Güzellik bütünseldir bence. Küçüklük veya büyüklük belirlemez 😃✌️
Göğüs farkı fark etmiyor benim için, ama erkeklerin çoğu büyük istiyor
bence önde değil
fotodaki ise küçük falan değil.
Sütyen takmaya gerek duymayacak kadar olmasa da güzel oluyorlar
saçmalık, uydurma.
küçük göğüsü olan kadınlar her zaman ikinci üçüncü plandadır.
Hepsinin kendine göre güzel veya kötü yönü illaki var önemli olan mutlu olmak
Bence dezavanatj küçük gögüs ya 85 ideal bence
Küçüğü ayrı büyüğü ayrı dert bu işin, orta iyidir
Yani bence biraz şanssız gibi🙄😂
😃
fakir avuntusu gibi olmuş ,🤣
😃
Hiç zannetmiyorum erkek göğsü gibi :D
😃
Küçükler çok şanslı aynen
Taşımada kolaylık saramaz diyon
1-0 degil 10-0 ama önde değil geridee