Güzel bir kadın olmanın ilk kuralı kendini seven ve kendinden emin olabilen her türlü kusurlarına rağmen kendi öz benliğini ayna karşısında eleştirmeden kabul edip kendi ile barışık olabilen, ve her seye rağmen her zaman ayakta kimseye ihtiyacı olmadan dik ve güçlü durabilen bir kadın olması onu güzel kılar.
Temiz olmaktan geçiyor, temiz kokmalısın, duş almalı, dedorantın parfümün, saçların hep tam olmalı, saçlar bakımlı, giyimin uyumlu, uyumsuzluk içinde uyum, şık ve yakışan şeyler olmalı, ten rengine göre giymelisin, yüzün temiz olmalı, kremlerini eksik etmemelisin, yani nemlendirici güneş kremi bile kafi, kaş dudak üstü temiz olmalı, sporunu yapmalısın, yemene içmene dikkat etmelisin, bol su içmelisin. Bunları güzel ve çekici bir kadın olarak tavsiye niteliğinde söylüyorum sana :)) Birde daima dik yürü hafif tebessüm ile yürü. Bir çizgin olsun, tarzın olsun kendine ait. Parfümün önemli. Topuklu ayakkabı şart :))
@AurelyaBenim görüşüm çevremin de söylemlerine yakıştırmalarına göre yorum yaptım, katılmak zorunda değilsiniz, ben soru sorana görüşümü belirttim ki topuklu ayakkabı da etkili bence görüş farklı olabilir herkesin zevki görüşü farklı
@Aurelya Topuklu ayakkabı kişiyi daima asil gösterir, moda ikonlarını takip eden biri olarak asillik de güzelliği ön plana çıkarır daima, sokakda yürüdüğünüzde dikkat edin söylediğim maddeleri düz ayakkabı giyen bir kadına yakıştırın birde topuklu giyen güzel bir kadına yakıştırın farkı göreceksiniz, tabikide düz ayakkabı giyen güzel değildir demiyorum asla, ama topuklu etkili oluyor öne çıkarmakta. Yoksa bende düz giyiyorum yerine göre elbette.
Net bir kuralı olduğunu düşünmüyorum. Keskin yüz hatlı güzel de var yuvarlak yüzlü de, esmeri var sarışını var bu yüzden tek bir kural veya direk kuralı söyleyemeyiz çünkü yok.
Güzelliği maddi bir şarta bağlamak yersiz. Eğer öyle olsa idi, tüm kadın nüfusu aynı kurala uyar, herkes Melisa ile evli olurdu, Ayşe, Hayriye falan tanımazdık. K, son yıllarda bunu yapar oldular, herkesin dudaklar balon, herkesin poposu toplu taşıma aracı, herkesin göğüsler 95 beden, herkesin yüz hatları keskin.
Kendine güvenen doğal bir duruşu olmalı kadının. Bu duruşla zaten güzel görünecektir her göze, her daim.
bence kendinden emin olmak , neden derseniz bazı kadınlar kendinden eminse kusurları bile çekici geliyor göze , bana göre minyon ama kadınsı giyim sevenler daha hoş geliyor :)
Bence güzel bi kadın doğallıktan yana olmalı estetik harikası degil
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Güzel yüzüm var, vücut hatlarım da güzel ama boy 158 olunca tabi ben de spor rahat giyim tercih edince kimse kadın diye bakmıyor, çocuk sever gibi saçımı okşayıp geçecekler utanmasalar.