Güzellik & Bakım Güzel kadın olmanın ilk şartı nedir? külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Lütfen geniş bir perspektiften bakın ama siz bilirsiniz😀 Güncellemeler+1 yıl Zarafet sahibi olmalı Güzel kadın olmanın ilk şartı nedir? Cevapla Nedir Soruları Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kibar olmak bence bizim gibiii 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Genetik olarak şanslı olmak.. ve güzel olmak kısaca. 0 0 Yorumla
BaharEkin Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Bebek yüzlü olmak yeterli mi? Hepsini kapsıyor çünkü🤣🤣🇹🇷🇹🇷 1 2 Yorumla külllkedisi +1 yıl Bence yeterli 😁 Yorumla BaharEkin +1 yıl Güzel bir bayansın👍👍 Yorumla
kenpachilerden Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Zerafet sahibi olmak , güzel gülmek , aşırı olmayan şekilde giyinmek ve Zeki olmak bence zaten güzelliğin Aslı bunlar 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bakalım hangi erkeğin ham maddesi erkek olan kişiler tek şart sevdiğim kadın olması diyecek 1 1 Yorumla külllkedisi +1 yıl Öyle tek bir erkek var o da sevgilim 😀😌
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bana göre bir kadın makyajsızken bile güzelse her türlü güzel olur 😄 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Allah vergisi güzellik eğitim kültür bilgi beceri gerekit 0 0 Yorumla
Benzersiz_zevkler Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Doğuştandır Allah vergisi Sonradan makyaj , bakım , giyim , estetik boş işler 0 0 Yorumla
Hastayımamadoktoryok Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Güzel davranışta bulunmak herkesi güzel birer insan yapar 0 0 Yorumla
jackhans90 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl kalbin güzell olmalı 0 1 Yorumla jackhans90 +1 yıl boy onemli Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 838 cevap paylaştı. Burun 👃 0 2 Yorumla külllkedisi +1 yıl Yanlış cevap Yorumla sannoro +1 yıl Bana göre o Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kibar olmak bence bizim gibiii
Genetik olarak şanslı olmak.. ve güzel olmak kısaca.
Bebek yüzlü olmak yeterli mi? Hepsini kapsıyor çünkü🤣🤣🇹🇷🇹🇷
Bence yeterli 😁
Güzel bir bayansın👍👍
Zerafet sahibi olmak , güzel gülmek , aşırı olmayan şekilde giyinmek ve Zeki olmak bence zaten güzelliğin Aslı bunlar
bakalım hangi erkeğin ham maddesi erkek olan kişiler tek şart sevdiğim kadın olması diyecek
Öyle tek bir erkek var o da sevgilim 😀😌
Bana göre bir kadın makyajsızken bile güzelse her türlü güzel olur 😄
Allah vergisi güzellik eğitim kültür bilgi beceri gerekit
Doğuştandır Allah vergisi
Sonradan makyaj , bakım , giyim , estetik boş işler
Güzel davranışta bulunmak herkesi güzel birer insan yapar
Benim sevdiyim kadın olmak
Bakımlı olmak özgüven
Karakterli olmasından geçer
Çok basit göze güzel gelmeli
kaş-göz sonra zarafet
Senin gibi datlu ☺️ olmak 🥰🙈🙈