Bazı kadınlar sırf bu sebeple dudak üstüne piercing takıyor

Açıkçası yakışanda çekici durabilir. Tabi illa herkeste yüz beni olması gerektiği anlamına gelmez bu durum. Biz var olan her halimize ve hatta kusurlarımıza rağmen bile çok güzeliz. ❤
Tam kaşlarımın arasında var bi tane dudağımın sol üstünde var bu ikisi belirsin olanlar ama ufaklar ve kabarık değiller keşke olmasalardı yüzde ben hoş durmuyor
Bence ayrı bi hava katip çekici gösteriyor tabi et ben değilde monroe gibi siyah kucuk dudağa yakın benler seksi
Teşekkürler eig icin🌸♥️
Seninde Siyah saçların güzelliğine ayrı bir hava katmış
Teşekkürler doğal hali
Genelde dudak kenarında olan benler kadınları seksi değilde, daha sempatik gösteriyor gadası
Cevap
8Cevap
yani benim pek hoşuma gitmiyor. sadece bir arkadaşım vardı onun yanağında vardı bir ona yakışıyordu bence.
sevmiyorum bence bir çekicilik de katmıyor
istemezdim
kişiden kişiye değişiyor bazılarında gerçekten çok çekici oluyor aşırı büyük değilse
Hayır, benim çenemin sağ tarafında ben var ve çirkin buluyorum.
Evet benimde çenemde var bir tane ve kulağımda da var küpe gibi duruyor ve seviyorum benimi
Benim çenemde var fakat sevgilim ısrarla beni aldırmak istiyor
Ona neymiş senin beninden
Kötü göründüğü iddia ediyor tam aksine ben çok havalı buluyorum çevremizdeki herkes benimle aynı fikirde
Benim dudağımın altında ve üstünde çapraz duran iki tane ben var ama duruşunun bir değişiklik kattığını düşünmüyorum rahatsız da etmiyor mutlu da 😅
Bazı kişilere çok yakıştığını ve daha dikkat çekici olduğunu gördüm
Benim yok. Olmasını da istemem. Herkese yakışmıyor.
Bu kişinin yüz yapısına, benin yapısına, durduğu yere ve kişinin mimiklerine göre değişebilir.
Bende var ve o ben olmasa çok çirkin olurum ama bazılarını güzel yapiyor bazılarında kötü duruyor ama ben memnunum yüzümdeki benden
Çok büyük olmadığı sürece bence hoş farklı ve hatırlanır bir yüz oluyor
yuzumde ben var zaten
Olmasını istemezdim ama var
Fotoğraftakinin aynısı bendede var ama bu kadar belirgin değil açıkçası hiç hoşuma gitmiyor
bence hayır..
istemezdim..
Senin benin olsa isterdim 😊
Marilyn monroe olunca severim tabi😁😁😁
Bana ağzın altındaki ben değil de küçük sivilce güzel geliyor😃 daha çocuksu bir görünüm bence
Oldukça beğeniliyor BENdeki
Yüzümde bu şekilde mevcut.
resimdeki gibi benim ben de de öyle
yüzümde değil de tam omuzumda var onu seviyorum
Bende var ama sevmiyorum ya
Yüzümde ben var ve cidden çok hoşuma gidiyo
Bence değişir
Kimine güzel hava katıyor.
İstemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?