Kaşlarım ve kilom hariç herhangi bir sıkıntım olduğunu düşünmüyorum zaten o açığımıda beynim ile kapatıyorum o yüzden herhangi bir sıkıntı teşkil etmiyor benim için mantıklı ve uzun bir şekilde düşündüğünüzde zaten elinizde olan fiziksel olgulardan başka alternatif bir seçeneğiniz olmadığı için elinizde ki ile yetinmek ve onu severek taşımak en güzel şey değil midir? :)
Bazı zamanlar oluyor aynaya bakıyorum ve Yarabbim bu ne güzellik diyip kendime falan yavşıyorum. Sonra bu güzel olduğum anlarda foto çekilmek istiyorum ve fotolarda iğrenç çıkıyorum. Ama bazı anlarda oluyor ki ayna karşısında Allahım neden güzel değilim falan yapıyorum. Aynaya falan bakasım gelmiyor. Egom sarsılıyor.
(yine senden önce davranamadım :) ) bir Brad Pitt, Kenan İmirzalıoğlu v. s değilim ama çok şükür iyi gören gözlerim, koku ve nefes alabilen burnum ve duyan kulaklarım var :)
Sen den korktum ben, araştırma yapıyorum arada bir . Geçen yıl peygamber devesinin özelliklerini filan incelemiştim bir ara. Birleşme esnasında erkeğini kafadan yemeğe başlıyor. Erkeğin kurtulma şansı hiç yok. Sen aslında örümcek değil de peygamber devesisin sanki.
Türkiye'de ironi yapmaya çalışmak duvara laf atmakla aynı şey, o yüzden ironi yaparken bile senin yaptığın gibi uyarmak zorunda kalıyoruz anlamıyorlar çünkü. Sorunun cevabına gelirsek mükemmelim diyemem ama iyi gene işte yani sanırım :D
Burdaki çoğu kişi kendini beğenmişlere övenlere egoist diyor ego kasıyor diyor anlatabildim inş.😕 önceden yaşadım sinirimi bozmasınlar diye anlıcakları dilden yazdım
Kendini beğenmek ayrı ego ayrı ikisinin ayrımı ince bir çizgidir. Fakat keşke sen burda neyden bahsedildiğini anlayıp da atlasaydın balıklama. Arkadaşım kendini sevmekten söz ediyor ego kasmaktan değil dikkat buyurun lütfen..
Siz hala anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz. Burda öyle bir şeyden bahsedilmiyor. Hatta soruyu dikkatli okursanız detay kısmında ego olmadığından bizzat dem burulmuş sadece birazcık dikkat..
En İyi Cevaplar