Belimi inceltme için yaklaşık 1 aydır hareket yapıyorum ve bence işe de yarıyor. Aşırı ince olmasını beklemiyorum çünkü zaten kilolu biriyim normal biri gibi olamaz ama kilolu birine göre ince mi kalın mı değerlendirin. Belim iyi incelemiş mi? Daha ne kadar inceltirsem iyi olur?
Arkadaşlar bu kim bilmiyorum ama bir spor merkezinin hileli fotosunu kullanmış kendi fotosu değil lütfen sp*m bildirin Büyük ihtimalle o spor salonunun bir çalışanı ve buradan KS üyelerine mesaj atıp spor selonunun reklamını yapacak lütfen sp* * diye bildirin insanları kandırıyor.
Arkadaşlar bu kim bilmiyorum ama bir spor merkezinin hileli fotosunu kullanmış kendi fotosu değil lütfen sp*m bildirin Büyük ihtimalle o spor salonunun bir çalışanı ve buradan KS üyelerine mesaj atıp spor selonunun reklamını yapacak lütfen sp* * diye bildirin insanları kandırıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Her yeri yamultmuşsun beli incelticem derken dkd
Arkadaşlar bu kim bilmiyorum ama bir spor merkezinin hileli fotosunu kullanmış kendi fotosu değil lütfen sp*m bildirin
Ayna : dalga dalga dalgaaaa dalgaaaa dalgalanıyooorrrr
https://www.youtube.com/embed/dvEhwwC5efMXjbdjdbd yatak, petek, ayna kenarları hepsi yamulmuş ama kim istemezdi öyle olmak
Baya fazla oynamışsın bu 90 30 90 olmuş biraz daha kalınlaştır beli. Hangi uygulama baya iyimiş arkası falan yamuk değil belkide efekt...
Off off ne güldüm ama ya 😂
bu gerçek değil yanlardan shop ile inceltmişsin ki ayna yamulmuş ki zaten gerçek olamayacak şekilde bu
Siz kadınlar böyle aşırı ince olunca gerçekten kötü oluyorsunuz. Tabi sizin düşünceniz önemli. Bence çok ince
Kalçanı da bir orantılı inceltsen keşke
Bel iyi de orantısız duruyor
D.. şk geçio arkadaşlar takılmayın güzel shop bacım
Kız aynı hareketleri peteklere de mi yaotirdin onlarinda incelmiş belleri. Shopcu güzelim bdnim
Belini inceltirken yan yatak ve diğer yerleri photoshop nasibini almışlar 😂
Agaaa nolmuş sana
Bir takım shoplar olmuş 😂
Daha inceltme çirkin durur fiziğin. Zaten şu an bile hoş görüntü değil bence. Belin çok ince kalmış.
Shopun vay canına diyorum. Katletmişsin. 😃
k-k-kalorifer yamulmuş
shop başarısız abla
sıradakiiiiiiiii
😂
Bı parca var "ince belinden , tatlı dilinden bir hatıra ver bana zülfün telinden" yeterince incelmiş bence
Ben eğik pozisyonda arkadan ellerimle tutmadan anlayamıyorum kusura bakma
Bebeğim kaloriferi yamultmuşun.
Arkadaşlar bu kim bilmiyorum ama bir spor merkezinin hileli fotosunu kullanmış kendi fotosu değil lütfen sp*m bildirin
Büyük ihtimalle o spor salonunun bir çalışanı ve buradan KS üyelerine mesaj atıp spor selonunun reklamını yapacak lütfen sp* * diye bildirin insanları kandırıyor.
😂😂😂
Kaloriferin modeli öyle modeli
@7Cristiano7 😂😂😂😂
Shopla ince evet. Basenlere masallah
Büyük ihtimalle o spor salonunun bir çalışanı ve buradan KS üyelerine mesaj atıp spor selonunun reklamını yapacak lütfen sp* * diye bildirin insanları kandırıyor.
Kendinizi olduğunuz gibi sevin 🌸
Oha çok iyi olmuş hangi hareketler
😃Shopsal hareketler.
@MORPHİA 🤣🤣👍🏻
Yaw buradakilar shopta yemezler dmkddmmddn
Çay bardağı gibi olmuşsun.
Yatagi yamultmussun bee
Korsesiz bel bu kadar ince gözükmez.
hadi canım nasıl bel bu ya
Kilolu birine göre bence bayağı ince
Fizigine hasta oldum 👍
Belin ince de o nasıl kalça