Erkeklerin pek böyle düşündüğünü sanmıyorum ama sanırım bizim kadınların aklına gelen ilk şey bu; aldatıyorrrrrrr. Yoksa neden bakım yapsın canım insan mı ki o :))
Birden bakım yapmaya başlayan sevgili kesin aldatıyor mudur?
Aldatıyor diyemezsiniz Çünkü Gençlerin de pis pasaklı Olsun Sadece bana kalsın Demeniz de yanlış Kıskanın ama O kadar da değil Başka Kızlar ile Konulur ken de Huyuna suyuna Bakın Derim
Yani birden kendi bakımına dikkat etmeye başlarsa şüphelenerim,çünkü ben onun sevgilisiyim bana hoş gözükmek için bu kadar çaba sarf etmemiş biri neden birden bakımına dikkat eder. Bakım yapması , kendine dikkat etmesi çok güzel bir şey ama ani bir zamanda başlamışsa bunun hakkında düşünüle bilir. Kadın beyni bu en ufak değişimi fark eder ve hakkında fikir üretmeye başlar. Bu bir ihtimal tabii. Belkide, kendini değiştirmek ve artık kendine dikkat eden biri olmak kararına varmışdır. Bu da olası bir durum bence. Bence asıl bu değişimden sonraki zaman dilimine dikkat edilmeli. Herketlerinde, tavırlarındaki değişiklik gerçeği gösterir.
Sadece tek bir sebep aldatıyor diyebilmek için yeterli değildir. Nasıl ki ben bir kadın olarak sevgilime eşime güzel çekici görünmek istiyorsam kendime özen gösteriyor, kuaföre gidiyor, saçımı boyatıyorsam belki adam da kadınına yakışıklı görünmek, biraz şımartılmak istiyor olabilir. Davranışların bütününe odaklanırım, tek bir sebep yeterli değil.
Her zaman diye bir kanı söz konusu değildir belki kendinde fark ettiği balım ihtiyacı belki de sevdiği için daha iyi görünmek isteği belkide başka bir sebep bilinmez kesinliği yoktur o yüzden direk aldatmaya bağlamak pek sağlıklı bir düşünce değildir.
Kadın/Erkek fark etmezsizin söylüyorum bunları tek bir cinsiyet için değil. Öyle düşünmek bile akıl kârı olamaz.
Dönem dönem günlük hayatımızdaki, o günün stresi, gerginliği ve bazı can sıkıcı yönleri ya da dönemsel bazı bunalımlar sebebiyle zaman zaman kişisel bakımızızı ihmal edebiliriz.
Atatürkün dediği gibi sağlam kafa sağlam vücuttadır. Aklınızdaki sorunlar zamanla önce bakımımızı, sonra bedenimizi ve sağlığımızı etkileyebilir.
Günlük ya da dönemsel bu bunalımlara psikolojik olarak mantıklı çözümler üretmeye başladığımız an bakımdan beslenmeye tüm hayatımıza çeki düzen veririz.
Yano alışılagelen bakımlı insan bazı dönemler bakımlı bazı dönemler bakımsız olabilir. Bunu ilk adımda doğrudan şahsi bir ihanete yorumlamak anlayışsızlık ve bencillik olur.🙂
Ay bakımlı olmayı da buna yorumlayanlara bir şey diyemiyorum artık. 😀 Herkes kendince bakımlı olmalı. Aldatma tavırları, davranışları daha farklı bence.( Mesela yapılan bir araştırmaya göre telefonu normal koyan birisi, ters çevirerek koymaya başladıysa bir işler karıştırıyor demekmiş.)
Bence dışarı çıkan herkes bakımlı olmalı. Ama hiç yapmıyordu ve birden başladıysa kuşkulanabilirim. Öncelikle benimle olduğu ortamlarda mi bakımına dikkat ediyor yoksa bensiz zamanlarda mı buna dikkat etmek lazım.