Bakımsız sevgili bakım yapmaya başlarsa bundan şüphelenir misiniz?

şöyle olabiliyor takıldıgı cevre vs ya da en basiti izledigi bir video dahi bir aydınlanma yaşatabiliyor tabiki 3 bir kişide buna bazen etken olabilir bunun temelinde begenilmeme durumu yatıyor yaş ilerledikce daha çok begenilmek isteyebiliyor insanlar bunu sadece erkekle sınırlandırmak yanlış her zaman başkası içinde yapılmaya biliyor mesela ben kendimi hep mutlu hissediyorum bu şekilde bi tarzın oluyor kendine
Saydığın örneklerin çokluğu bir düşündürmedi değil..
Hafif bir değişim esintisi vurmuşsa sorun etmem-aksine mutlu eder, bakım kendine değer vermenin göstergesidir, hayatı sevmeye başladığı ve sevdiklerine karşı güzel görünmek istediği anlaşılır-ancak ne bileyim bir anda, tüm vücut, bakıma girerse bu terste bir işlik var derim..
Bu terste bir işlik.. Güzelmiş 😂😅😅 ben bunu kullanırım başka yerde. Telif hakkı sana mı ait? 🤣🤣
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Kendi dünyasındaki depresyondan çıkıp, daha güçlü olduğunu fark edip güzelleşmek istemiş olabilir. Belki sevdiği erkeğin onu böyle beğenmeyeceğini de düşünmüş olabilir. Çünkü çok sevip ve sevilince, insan rahatlığa kavuşuyor. Oysa ki her zaman kendimize bakmak gerekir. Bunu sevgiliden önce kendimiz için yapmak gerekiyor. Ben olaylara her açıdan bakarım. Aldatmak isteyen her türlü aldatır. Kendisine bakması veya bakmaması bana göre bu gerçeği değiştirmez.
Olabilir tabiki ama insanın içinde bayram değil, seyran değil eniştem beni niye öptü fikri de filizlenmiyor değil 😅😂
O fikir filizlenene kadar olan olmuş olur, ruhun duymaz. En iyisi düşünmemek ve yapmaycağına inanmak. Yaparsa kendi ayıbı ve kaybı. Her yalan bir gün ortaya çıkar
Doğrudur. Bu konuyla ilgili bildiğim çok güzel bir söz var: Hiçbir yalanın ömrü bir insanın ömrü kadar uzun değildir..
Durup dururken başladıysa.
Noldu bu adama diye şüphelenirdim...
30 yaş üstü ise şüphelenmem genelde o yaştan sonra erkekler kendine bakma aydınlanması yaşıyorlar
Bir ben bu aydınlanmayı yaşamadım herhalde.. 😅😅😂
Hmm demek bakımsızsın ))
Hayır, sadece bakıma ihtiyacım yok. 🙂🙂
✨👌
Bakim yapip beni unutuyorsa evet ama bana yakinsa hayir
Rutinin dışına çıkan her hareket şüphelir
Hayır eğer ben bakımlıysam
Belkide bana öyle gözükmek için yapıyordur
Hemen kötü düşünmeyelim
Ama tabii ki takip ederim usulca
İşimi garantiye almam lazım
Gece rüyasına ak sakallı bakım dedesi girdi herhalde derim
Bakımlı olması yapması gereken bir şey ama sonradan yapması tabi ki insanın aklına gelir bir şeyler.
Benim için yapıyor diye düşünürüm. Hemen kötüye yormam
bakımsız bir kisiyle sevgili olmuycagima eminim ama şans eseri olursam ve boyle bir durumla karsilasirsam sunu dusunurum benim icin yapiyor 😊
Ani gelişen her durum, her hareket insanı şüpheye sevk eder.
evet gay olmuş olablir arkadaş çevresine dikkat edelim ama tabiki herkesin kendi seçimi
Belki kendine önem vermek istiyor her şey şüphe ile olmaz
Birlikte olduğu kişi için bakımını artırmış olabilir, şüpheye yer yok.
Çok şüpheli bir durum
E bi radarlarımi açarim hayirdır diye
tabiki şüphe uyandırır ama daha net bir kanıt olmadan da hayatında başka biri var diyemem
Şüphelenmem diye düşünüyorum.
Şüphelenmem zaten bakımlı olması gerekiyor
Evet şüphelenirim
En İyi Erkek Görüşü