Selam KS ahalisi! Diyelim ki sevgiliniz, kişisel bakımına çok düşkün biri değil ama birdenbire kuaförünü daha sık ziyaret eder oldu, saç stilini değiştirdi, yüz ve cilt bakımı yapmaya başladı, kaşlarını aldırdı, vücut bakım kremleri kullanmaya başladı. Bu durumda hayatında başka biri olduğundan şüphe duyar mısınız? Yoksa ne güzel işte bana süsleniyor diye mi düşünürsünüz?Sorumuz her iki cinse de yöneliktir...
Bakımsız sevgili bakım yapmaya başlarsa bundan şüphelenir misiniz?
Kendi dünyasındaki depresyondan çıkıp, daha güçlü olduğunu fark edip güzelleşmek istemiş olabilir. Belki sevdiği erkeğin onu böyle beğenmeyeceğini de düşünmüş olabilir. Çünkü çok sevip ve sevilince, insan rahatlığa kavuşuyor. Oysa ki her zaman kendimize bakmak gerekir. Bunu sevgiliden önce kendimiz için yapmak gerekiyor. Ben olaylara her açıdan bakarım. Aldatmak isteyen her türlü aldatır. Kendisine bakması veya bakmaması bana göre bu gerçeği değiştirmez.
O fikir filizlenene kadar olan olmuş olur, ruhun duymaz. En iyisi düşünmemek ve yapmaycağına inanmak. Yaparsa kendi ayıbı ve kaybı. Her yalan bir gün ortaya çıkar
şöyle olabiliyor takıldıgı cevre vs ya da en basiti izledigi bir video dahi bir aydınlanma yaşatabiliyor tabiki 3 bir kişide buna bazen etken olabilir bunun temelinde begenilmeme durumu yatıyor yaş ilerledikce daha çok begenilmek isteyebiliyor insanlar bunu sadece erkekle sınırlandırmak yanlış her zaman başkası içinde yapılmaya biliyor mesela ben kendimi hep mutlu hissediyorum bu şekilde bi tarzın oluyor kendine
Saydığın örneklerin çokluğu bir düşündürmedi değil.. Hafif bir değişim esintisi vurmuşsa sorun etmem-aksine mutlu eder, bakım kendine değer vermenin göstergesidir, hayatı sevmeye başladığı ve sevdiklerine karşı güzel görünmek istediği anlaşılır-ancak ne bileyim bir anda, tüm vücut, bakıma girerse bu terste bir işlik var derim..
Hayır eğer ben bakımlıysam Belkide bana öyle gözükmek için yapıyordur Hemen kötü düşünmeyelim Ama tabii ki takip ederim usulca İşimi garantiye almam lazım