Bence iyi bir fiziğe sonradan da sahip olabilirsin o yüzden güzel yüz diyorum. Sizce hangisi önemli güzel yüz mü iyi bir fizik mi?
Güzel yüz
İyi bir fizik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
güzel bir yüz benim için bir tık daha öndedir diyeceğim... ama... illa güzel yüz seçerim demek de değildir bu.. karşımdaki kadının belki yüzü sıradandır ama fiziği hoştur , ama bana çekici gelebilir bu kadın.. veya pek çok kız bilirim , yüzünün güzelliği sizi kendinizden geçirir ama fiziğine boyuna posuna bakarsınız , vücudu aşırı derecede minyon, zayıf veya gelişmemiştir falan.. sırf yüzünün güzelliğine vurulup fiziğini hiç önemsemediğim kadınlar da olmuştur..
bence bunun kesin bir cevabı yok.. hoşuma giden kadınları düşünüyorum.. her iki seçenekte de yazdığın tip kadınlardan hoşlandığım olmuştur..
o kızın albenisinin bana hitap etmesi önemli bence..
bu çok saçma fizik hallolur yüzde hallolur kimseyi seçekler arasına sokmayın şekillendirmeyin fizik diyorsunuz türkiye de yaşıyoruz ve çok geri kafalı insan var cidden fizik seçenler sevgilisini giydirtmez ama burda gelir boş yapıyor işte fiziği güzel olan kadına da herkes baıyor sanki ilk defa insan görmüş gibi madem böylesiniz bakmayın kardeşinizin ablanızın giyimine karışmayın trkiye gelişsin yeter artık yüz güzelliği de gelip geçiçi yaşlanıcağız
Cevap
35Cevap
Güzel yüzü olan lakin Allah affetsin buradakinin yüzü bana göre güzel değil
Soruya odaklanın lütfen onlar sadece birer örnek.
Güzel yüz demiştim ablacım
İkisi de iyi olsa güzel olur ama fizik spor yapılarak halledilir. Fakat güzel bir yüz he diyince olmuyor.
Fizikte olan herşeyi sonradan elde edebilirsin ama yüz güzelliği yoksa 👎🏻 kalça göğüs bacak herkeste var o yüzden yüz.
Güzel yüz tabii ki de , fizik halledilir bi şekilde
İyi fizik örneğindeki kızın yüzü maskeliyken bile güzel yüz dediğinden güzel 😂
normal fizik olcaksa güzel yüz bakılmıyacak gibi yüzü olmayacaksa iyi bir fizik
Fiziğini ben hallederim sporla.
Ama yüz mevla dan. Değiştiremem... :)
İkisi de beni beğenmediği için ikisine de en beğendiği erkeği dilerim. Ben de kendi halimde yaşayayım. Herkes mutlu olsun.
Şimdi ne için yorumlayacağımıza bağlı. Bilirsin her türlü ilişki var
Sorun ta$ak geçer gibi mnbcmnbc
Nasıl ?
Koyacak fotoğraf bulamadım sadece örnek vermek istedim
iyi fizik yoktur. sosyal medyada gördüğünüz hiçbirşey doğru değil. herkesin göbeği vardır 😘
Yoo benim yok🤠
Ahahah çatlaklarının selulitlerinin göbeğinin olduğuna adım kadar eminim olmayan kadın yoktur çünkü kes yalanı :D
Sen benim bedenimi benden daha iyi bilemezsin bacımsu yalan borcum yok size ayrıca genelleme yapman saçma sende var diye her kadında olacak diye bir şey yok🤠
@docilexx instagram da s0cialmediavsreality diye sayfa var oraya girse baksa üzülmez aslında :D göbek olması çatlak olması kötü birşey değil gayet normal :)
@docilexx çünkü inandırıcı değil göbeği olmayan "insan" yoktur. kendini kandiriyor eminim uzuluyodur var diye ama uzulmesine gerek yok
@docilexx örnek senin efektli foto koyman gibi :D
Yıllarca boşuna spor yapmıyoruz bacım göbeğim yok senin göbeğin var diye zoruna gitmesin. d
@docilexx ahahah fitnessci kadınlar gobeklerini paylaşmışlar :) sayfaya girip Baksan görürsün hanii aynen kesin yoktur tamam uzatma efektli abla
ppne bakınca sporcu bir tip yok" attigim sayfaya gir bak kompleksi :D
@docilexx gerçekler bunlar senin gibi g*rizekalilar efektle shopla geziyor hep sosyal medya da cunku gercekler acitir real halini koysan kimse begenmez dikkat falan cekmezsin bunu anlatmaya calisiyorum ama salaksn
@docilexx yok beni deli edemezler, benim zaten metabolizmam hızlı olduğu için hiç kilo alamıyorum fakat bunu çekemeyenler var. Sana efektli diyor ama kendisi profili göstermiyor ahhdkajdk
Aynen efekt diyip kendini göstermeye korkan ve kendi göbeği var diye kabullenemeyenlerle uğraşmaya değmez🤠
ahahahahahahhaahahah:D :D tamammm sen öyle san :)
İkisi de olmuyor mu 😏
Tabi paşam nasıl isterseniz, ketçap mayonez de olsun mu🤠 hsjdhjsj
İyi fizik diye paylaştığın daha güzel o nolacak
Onları sadece bir örnek olarak koymak istedim soruya odaklanın lütfen.
Olsun ben fotoya bakarım
fizik onemli fizik... hirs, istikrar yoksa sahip olamazsin
Tabiki fizigi güzel olani tercih ederim. Çirkin kiz lafina karsiyim. Her kiz guzeldir.
Aktiviteye göre değişkenlik arz eder.
Normal bir yapıda olan kız hepsinden daha iyi
İyi Bir Fiziği Olan Kız Güzel Oluyo
Kalbi güzel olsun gerisi fıssss
Normal tıpli iyi fizik derim
Bence de yüz güzelliği daha önemli.
Güzel fizikten yanayım.
Elif.
Lan- hsgrkqhkf
Bakımlı değilse bunlar önemli değil knk
Fizik
Üstteki kız daha çekici