Benim fiziğim güzel ama yüz olarak ortalama bir tipim var ve burnum biraz uzun ama doğallıktan yana olduğum için yaptırmak istemiyorum, bazen kendimi çok çirkin hissediyorum, bir de tatlı olduğumu söylüyorlar yanaklarım biraz fazla da. Ama çirkinim herhalde bilmiyorum. Çevremde çok güzel olupta fiziği iyi olmayan kişiler var, erkekler kimi tercih eder. (ve 1.70 boy 55 kilo beyaz tene sahibim)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDeğerli arkadaşım, girizgah kısmında sorunun direkt cevabını vereyim. Biz erkekler, ortalama güzelliğe sahip her kadını tercih eder. Yüze odaklandığımız için fiziği ikinci planda görürüz. Yüzünü çirkin bulduğumuz kadının fiziği orantılı ise sıkı ise biz erkekler size baktığımızda yine erekte olup baştan çıkarız. Yeter ki erkeklere sinyal at. 10 saniye içinde yanında bil.
Altın oranı 10 üzerinden en az 7 olmayan kadın estetik olarak çirkin kabul edilse bile makyaj, çirkinliği ortadan kaldırdığı gibi seksi bir hava da katar size.
Algıladığın gibi çirkin olduğun kanaatinde Böyle bir düşünceyi çevren açıkça teyit etmiş olsa bu soruyu sormaya gerek duymazdın. Sadece bir yanılsama içinde olduğunu düşünüyorum.
Bir başka konu şudur. Yeryüzündeki kadın popülasyonunun yüzde 80'i ya normal güzel (7/10-8/10), ya sempatik güzel (8/10-9/10), ya da seksi güzeldir.(9/10-10/10). Geriye kalan yüzde 20 çirkinin nitelikli çoğunluğu fiziğiyle her erkeğin süngüsünü düşürür. Dünyada hem yüz güzelliği hem de orantılı fizikten yoksun insel kadın sayısı yüzde 1 bile değildir ki onlarda makyaj ve estetik sayesinde bir erkeğin gözünde gayet bir cinsel objeye dönüşebilir
. Hiç kendini yorup paralama, üzme. Sen yüzde 80'lik güzel sınıfının içindesin. Ben bunu içerigin ve anlatımın temelinde çözümleyebilmiş durumdayım.
Muhtemelen sen sempatik güzelsin. Çünkü çirkinlik kompleksinin en çok görüldüğü kategori sempatik güzel grubudur. Bunun istatistigini bile tuttum. Bir dönem fotoğrafçılık ile uğraştım çünkü.
Yüzünün altın oranını Face App uygulamasında doğru açı, mesafe, çözünürlük kombinasyonunda ölçtürürsen söylediğimi teyit etmiş olacaksın sadece.
Bir başka konu da şu.
1. Bir kadın istediği zaman istediği standartta sevgili bulur, erkekse yeterlilik/yetişkinlik kapasitesine göre istendiği zaman kendi klasında bir sevgili bulabilir ancak.
2. Bir kadın istediği zaman çok rahat/konforlu bir işe girebilir. Çünkü Allah, erkeği her işi yapacak kadar güçlü, kadını ise sadece özel işler için cazibeli olarak yarattı.
3. Bir kadın 18 yaşına geldiğinde istediği zaman istediği erkekle evlenebilir. Okumak ya da çalışmak zorunda değil çünkü. Bir erkek ise ancak sosyo-ekonomik hürriyeti kazanıp tamamen ailesi ile bağı kesildiği zaman evlenebilir.
03 Yorumla- +1 yıl
*Algıladığın gibi çirkin olduğun kanaatinde değilim.
Soran+1 yılAy teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim değerli arkadaşım.
En İyi Cevaplar
+1 yılYani bunu bence sadece sen problem ediyorsundur bence her ayrıntıya takılma o kadar ayrıntıya takılan erkegide boş ver gitsin hayalindeki kadını bulsun sen önce kendini beğen başka insanlar zaten beğenir ve kendini herkese de beğendirmek zorunda değilsin kafanı böyle şeylerle yorma
10 Yorumla
Önce sıfatına bakarım, çünkü vücut bir şekilde çalışma ile yapılır. Tip ve kalp uyumu da önemli. Çok güzel bir kadındır, iblis ya da şeytandan beter bir kalbi olursa aman Allah diyorum.
00 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılSeni tercih edecek erkek dış görünüşün için tercih ediyorsa hiç etmesin zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınız ama şu devirde güzelliğe bakıyorlar.
Soran+1 yılKeşke eski zamanlarda yaşasaydım, ben bu devre ait değilim sanki. Kimse ruhları sevmiyor sevenlerde bize denk gelmiyor.
- +1 yıl
seni olduğun gibi seven biri çıkacaktır karşına merak etme
Soran+1 yılYaaa teşekkür ederim mutlu ettiniz. 🥰♥️
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
20Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBen sevdiğim kadını fiziğine yad güzelliğine bakmıyorum karakterine bakıyorum sadece
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYaşın 24 se evlenirim bile seninle 👍
Her şey fiziksel güzellik değil kalbin güzel mi?
06 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşındayım. Benim kalbim bambaşka bir mevzu ama dolu.
- +1 yıl
Evlenirim derken fiziksel güzelliğin geçici olduğu insanın huyu iyi olanını tercih edilmesi gerektiğini anlatmak istedim 🤔🤔
Soran+1 yıl😅anladım sizi.
Keşke herkes sizin gibi düşünse.- +1 yıl
Umarım yanlış anlamamışsındır çünkü kalbi güzel olsun derken nefes alsın yeter diyen gruptada değilim 😊
Soran+1 yılYok yanlış anlamadım, gerçekten kalbe önem vermeniz çok hoş. 😊
- +1 yıl
O zaman en iyi görüş için şimdiden teşekkür ederim 😁
Azıcık akıllı olsunda gerisi o kadar mühim değil. Güzelliğine güvenip kendine bir şey katmayan kadınlar bana itici geliyor
00 Yorumlaaçıkçası ikiside önemli. bana göre beyaz tenli olduğu sürece fizik>tip.
eğer esmerse fizikte kurtarmaz maalesef
07 YorumlaErkekler sanılanın aksine kızlarda yüz güzelliğine çok önem vermez. Yüz güzelliğine önem veren kadınlardır çoğunlukla. Erkekler 5/10 ama fiziği güzel bir kızdan etkilenebilirken aynısı kızlar için pek geçerli değildir.
01 Yorumla
Soran+1 yılEğer öyleyse güzel.
10 ayTabikide güzel yüz öncelikli fizik zayıf olunca güzel sayılan bir şey değil ayrica belki senin fiziğin şu an kötüdür güzel fizik şekilli olan fiziktir bunu bilmeni isterim ki güzel yüz her zaman kazanır amaç ciddiyse.
11 Yorumla- 9 ay
Kesinlikle katılıyorum 😎👍
Bu aslında herkeste farklı oluyor.. Bazen yüzü güzel olmasını istiyorsun bazen fiziği güzel olmasını ama bence her ikisinden de önemli olan aradaki o enerjinin oluşması
123 Yorumla
Soran+1 yılGüzel cevaptı, teşekkür ettim.
Soran+1 yılSevdiğim adam beni beğensinde çekim işi kolay. 😅
Soran+1 yılBiriyle tanıştım aylar önce LinkedIn'de kendisi bana yazdı 29 yaşında 1.72 boyunda, zeki, kültürlü, maddi durumu da gayet iyi olan biriydi. Tipi de eh işte. Ama sadece birbirimizin fotoğraflarını gördük, hiç görüşemedik araştık sadece, yazıştık saatlerce günlerce, kalplerimiz birbirine aşık oldu, sonra evlenmeye karar verdik söyledi ailesine ama babası kabul etmedi (oğlunu kıskanan babalardan) o da vazgeçti benden Baba rızası olmazsa burnumuz b*ktan çıkmazmış görüşmeyi kestik ama ben onu çok seviyorum. Ben ondan 10 yaş küçüğüm, boyum posum maşâAllah. Ama görüştüğümüz de yüzümü acaba beğenmez mi diye endişem vardı hep. Sırf bu endişeden dolayı çabalamak istemiyorum, ya çabalarsam da görüştüğümüz de beni beğenmezse. Yani ben onun kalbine, karakterine, zekasına aşık oldum, tipine hiç önem vermiyorum ya o verirse. Uffff
- +1 yıl
Bu işte bir terslik yok mu? Genelde anneler oğullarını kıskanırlar. Baba olarak ilk defa duyuyor olabilirim.. 29 yaşına gelmiş ve birisi bir şey deyince hemen bu kadar basit vazgeçiyorsa karakter olarak veya kişilik olarak bazı sıkıntılar olabilir. BÖyle karakterdeki birisini de sen etkin altında bırakabilirsin.. Ama bunu kendini zayıf görerek veya ya beğenmezsen olarak yapamazsın.. Güçlü yönlerini karakterinle yapabilirsin bence bunları bir düşün..
Soran+1 yılBence de bu işte bir terslik var 29 yaşında bir adam nasıl kendi kararlarını veremiyor aklım almıyo.
Soran+1 yılBabası çok garip bugüne kadar hangi kızı getirmişse babası hayır demiş,
Soran+1 yılBen onunla tanıştıktan sonra ve o beni ailesine söyledikten sonra, adama 3 kız buldular. 🤦
Soran+1 yıl3 de olmadı.
Soran+1 yılZaten bana ailemin bulduğu biriyle evlenip sonra boşanıp yaptıklarının yanlış olduğunu ailesine göstereceğini söylemişti.
Soran+1 yılBazen onun canım olduğunu düşünüyorum. Ama ben sevdim mi de vazgeçemiyorum ki.. 😞
Soran+1 yılKlavyem kafayı yedi *canım değil *canım.
Soran+1 yılcanım
Soran+1 yılCanım yazmıyorum niye böyle oluyo
Soran+1 yıl😂ay
Soran+1 yılS A L A K yazmıştım.
Soran+1 yılSanırım ben de S A L A K ım.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen seni seçiyorum ve ayrıca güzel olduğunu da düşünüyorum
040 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDinle lütfen
https://voca.ro/1lJUFirmTNgN
Soran+1 yılBence uçana kaçana yürüyorsunuz ama cevap için teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılHahaha hayır kimseye bir zararım olmadı. Tamamen kendi fikirlerim 😂
Soran+1 yılÖyle diyosanız öyledir tabii
🙄
Cevap sahibi+1 yılSevgiler
Cevap sahibi+1 yılAşağıda hikayeni okudum o çocukla en azından bir kere buluşmaya bak ilerde pişman olursun yoksa. Aşk kapıyı çok kez çalmıyor
Cevap sahibi+1 yılBen bu sitede biraz adil yıldırım gibi takılıyorum ilişkilerde oldukça bilgiliyim ve öngörülerim çıkar eğer bişiler danışmak istersen kafan karışırsa bana sorabilirsin
Soran+1 yılTeşekkür ederim..
Soran+1 yılBuluşurum buluşmasına da, babasının sözünden geçer mi bilemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılO çocukta çok pişman olacak emin ol ah be diyecek. Hayatta her zaman annen baban önünde durmaz kendi kararlarını vermeli
Cevap sahibi+1 yılAcaba statü sahibide babası seni yanına mı yakıştıramadı oğlunun. İnsanlarda böyle garip sınıflandırma da var
Soran+1 yılOnu bende düşündüm ama değilmiş, benden önce tanıştığı kadının babası profesörmüş kendisi yurt dışında okumuş 3 dil biliyormuş falan. İki ailede çok iyi anlaşmış yüzükler takılmış ama babası son anda limon sıkmış olaya. 🤦
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılBeceremiyo ki,
Cevap sahibi+1 yılDinleyemiyosan yazim çünkü anlatması kolay diye ses attım afedersin. Bu adamın babası mükemmeliyetçi biri bence ve işte oğlum netten kız mı bulunur yok öbür kızın ailesi şöyle kötü filan diyordur. Yani yüzde 99 bu şekildedir o oğlanın bir an evvel kendi kararlarını vermesi gerekiyor
Soran+1 yılHayır dinledim rest çekmeli dedin ya, beceremiyo dedim bende.
Cevap sahibi+1 yılO kısmı aynı anda yazmışız cevabını görmemişim 😂
Soran+1 yılBen "senin gibi birinden vazgeçtim, senin gibi" diyor bana, ben çok mükemmelmişim gibi, beni hak etmiyomuş falan. Ama ben onu çok sevmiştim.
Soran+1 yıl😂güldüğüme bakma ağlamaktan gözümde yaş kalmadı.
Cevap sahibi+1 yılİşin aslı bu devirde böyle kalpten olan sevgiller çok çok azaldı şimdi hep mantık birliktelikleri var. Sen mesela şimdi bu aşık olduğun adamla bir araya gelemedin diyelim yaşında ilerleyecek belkide sende mantığına uyan aramaya başlayacaksın. O yüzden ayrıca bir önem verdim senin sorununa
Cevap sahibi+1 yılSeni haketmiyorum lafları filan hep palavradır ha onu geç bunlar bahane. Seven adam engel tanımaz buda böyledir.
Soran+1 yılBen biraz farklı seviyorum galiba hem fazla hem güzel, bana "sen sevmek için beni mi bekledin" demişti, çok güzel seviyorsun demişti, böyle sevilmeye çok ihtiyacım var demişti ama vazgeçti. Çok garip. Çok üzülüyorum.
Cevap sahibi+1 yılYani birazda böyle çok zaafları ortaya sermemek lazım bunu da zamanla öğreniyor insan sen daha küçüksün tabi normal. İnsanlara herşeyi söyleme herşeyinide anlatma hep bir gizemli yönün kalsın. Yani bazen öyle bir hale geliyosun ki seni sepette görüyorlar bu burada dursun diyolar. Belki bir gün lazım olur diyorlar. Bak gerekirse kıskandıracaksın bile maalesef ilişkiler artık taktik ve oyuna dönmüş
Cevap sahibi+1 yılSenin bir zaafında ama yüzümü beğenmezse takıntısı bu sana yapışmış kalmış asla seni huzurlu etmez takıntı işte hepimizin takıntıları var
Soran+1 yılYa aslında herkes çok tatlı olduğumu söylüyor, o da sürekli çoook tatlısın derdi. Ama ben kendimi beğenmiyorum işte naparsın.
Cevap sahibi+1 yılBu sana hata yaptırır ama onu demek istedim. Biraz klasik bir laf ama önce kendinle barışman lazım. Ha bana sorarsan ne güzellik derim ne tatlılık ben cazibeyi seçerim. O aura olması lazım bir hatunda
Soran+1 yılBana "yanakların tatlılığı baştan tanımlamış" demişti. 😂
Ben neden kendimi beğenmiyorum , onu da anlamış değilim.
Soran+1 yılOna çok çekici geliyormuşum, biz senle buluşunca sorun olur dedi. Ateşle barut yan yana gelmezmiş, babasının fikrini değiştiremeyeceğini bildiğinden beni kendinden uzaklaştırmaya çalışıyor.
Cevap sahibi+1 yılAslında oldukça da etkilenmiş libidosunu yükseltmişsin bunun Türkçesi bu. Yani etkilediğine ben emin oldum
Cevap sahibi+1 yılBir kere tr de kaç kızda sende ki boy var öyle düşün. Gösterişli bir boy ve fizik yüzünde dediğim gibi ortalama olsa bile sana bayılırlar
Soran+1 yılOnu etkilediğimi biliyorum, dayım hep çok endamlısın kıskananın çok oluyordur der bana. O da bana bayılıyordu, zaten 29 yaşında 1.72 boyunda eh işte tipi olan birinin bana hayır demesi saçma olur ama o benden nasıl vazgeçebildi aklım almıyor.
Cevap sahibi+1 yılPeki onun sende etkisi tam olarak nasıl oldu tipide eh diyosun madem bende böyle şeyleri merak ederim
Soran+1 yılBen sapyoseksüelim ve o çok zeki biri.
Soran+1 yılBir kızla nasıl konuşması gerektiğini çok iyi biliyor, sesine aşığım sonra.
Bilgili, sempatik, bana kendimi değerli hissettiriyor, anlayışlı, romantik.
Soran+1 yılAy bahsettim canım onu çekti. Yerim yaa, çok seviyorum, ben o adamı bir ömür çok mutlu ederdim, hiçte üzmezdim. 🥲
Cevap sahibi+1 yılGerçek sapyoseksüel sayısı inanılmaz az olduğu için ender bulunan bir kızsın zaten anlatırken de heyecanlanıyorsun çok iyi anladım ben seni
Soran+1 yılDüşünüyorum da o adamla bir ömür. Düşüncesi bile deli ediyo yaa. Daha iyi tipte taliplerim var ama, ben ondan vazgeçemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılTutku ile bağlanmışsın artık mantığın söz dinlemez
Soran+1 yılAma olmayacak duaya da amin dememek gerekiyor. 😒
Cevap sahibi+1 yılHayat sürprizlerle doludur şeker
Güzel soruymus merak ettim cevapları
20 Yorumla
+1 yılİkiside aslında çok güzel olsun demiyorum Normal güzelliğiyse + karakteri güzelse tamamdır 👌
00 Yorumla
+1 yılFiziği güzel sıfatı az güzel olanı tercih ederim
00 YorumlaDis gorunus cok onemli degil
030 Yorumla
Soran+1 yılDi mi ama. 😅
Soran+1 yılHerkese göre de böyle olsaya , insanlar çok saçma. Otursa iki kelime konuşamayacak kişileri sırf güzel/yakışıklı diye tercih ediyor.
Soran+1 yılAllah gönlüne göre versin, zeki insansın vesselam.
Soran+1 yılAga be 🚬
😅 Vardır kaderinde biri.
Soran+1 yılAaa niye ki?
Soran+1 yılHahoooo 😂
Soran+1 yılO da iyi kafa.
Soran+1 yılNetten bak,
Soran+1 yılAma gerçekten hahooo yaniii. 😂
Soran+1 yılKötü bi şey değil bu arada.
Soran+1 yılSorun yoksa sorun yok. 😌
Soran+1 yılYoo asmadım ki.
Soran+1 yılZamanlamanız gerçekten müthiş
Bildirim sesinden yere kapaklanıyordum, telefon da gidiyordu. 😑
Soran+1 yıl🙄 hey Allahım.
Soran+1 yılDüşüyodum, tel gidiyodu diyorum, ne demek önemli değil diyosun. 😑
Soran+1 yılSağ ol yaaaa. 🙄
+1 yılŞu parametrelere göre sen
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞyi fizik ortalama tip uygun bence
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle fiziği güzel olan
00 YorumlaFiziği güzel yüzü de fena olmasa yeterli
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılFizik önemli bence. Sorun yapma.
00 Yorumla ikiside olan kız
01 Yorumla
Soran+1 yılSeçeneklerimiz de mevcut değil maalesef.
- Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılfiziği güzel olmalı
00 Yorumla
+1 yılfiziği iyi yüzü iyi olsun yeetr
00 Yorumla
+1 yılAt gibi kafınn
00 YorumlaSıfat.
00 YorumlaFizik önemli benim için
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. sıfatı güzel
13 Yorumla
Soran+1 yılYüzü güzel olsun 1.55 boy 76 kiloya razıyım diyosunuz.
- 10 ay
Yüzü güzel kızları kıskanma hayatım
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Fiziği güzel, yüzü biraz güzel kız mı yoksa fiziği kötü, yüzü güzel kız mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler