Ben bir türlü karar veremiyorum..

Uzun eyeliner.
Kısa eyeliner.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Selam🌺
Bence uzun daha çekici fakat uzunluğun da bir sınırı olması gerek.
Kaşın bittiği yerde eyeliner kuyruğu da bitmeli.
Bazılarına uzun çok yakışır fakat ben her zmn doğal güzellikten sadecelikten yana olduğum için kısalar daha çekici geliyor. Uzun ve abartı olanlar yapmacık duruyor sanki
Selam,
Kısa eyelinerleri daha çok seviyorum. Ama göz şekline göre bazı kızlar vicdanına kadar çekiyor o da onlara yakışıyor hdjdjx
Yakışan da ikiside
Cevap
7Cevap
Çekiciliği eyeliner uzunluğu kısalığı, sac renginin sari, kirmizi olmasında falan mi sanıyorsunuz cidden? Öyle basit şeyler sırrı olsa herkes çekici olurdu. Kendiniz olun özenti bir kadin yerine kendi olan kadın her zaman cekicidir. Bana mavi renk yakışır sende mavi renk özenti senin olmayan gibi görünür. Anlatabiliyor muyum?
Cilt makyajıyla bütünleşdiğinde çıkan sonuç gösterir bunu.Öyle bir cilt makyajıyla tamamlarsın ki , kısada çekici durur , uzunda. Bence
Erkeklerde uzun eyeliner bence daha güzel görünüyor kadınlardaysa yüz yapısına göre değişiyor mesela ben kendimde uzun eyelineri daha çok beğeniyorum
Aslında bu durumu göz yapısına göre cevap verebilirim. Bana uzunu daha çok yakıştıran var ama ben kısa halini seveniyorum gözlerim küçük diye.
Günlük hayatta daha çok kısa kullanıyorum. Ama özel günlerde uzun tercih edilebilir.
Kısa çunku uzunu abartanlar var neredeyse kaşlariyla birlestirecekler
Kısa gözleri küçücük yuvarlak gösteriyor. Uzun daha gösterişli
Göz yapısına göre değişir
Kısa severim. Bazen kuyruk da yapmam.
Kısa daha güzel duruyor
Göz yapısına göre değişir
Kısa daha güzel durur.
İkisinide beceremeyen ben😁
hiç tercih etmem ama zorunluysa kısa. uzun aşırı feminen duruyor.
Uzun ama her kadına yakışmıyor
Kısa tabiki , uzun özel davetlerde güzeldir
Bence ne uzun ne kısa
Kısa daha hoş
Kısa iyidir.
Kısa
Kısa
Kısa
Göz yapısına göre değişiyor bence
Uzun. Ama herkese yakışmaz.
kısa daha hoş
Kısa çok daha hoş durur bence