Saç Bakım Uzun saç mı kısa saç mı daha hoş? Oylesınebırı88888 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Sizce kısa saç mı? Uzun saç mı? Kısa saç Uzun saç Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Uzun saç mı kısa saç mı daha hoş? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. uzun saç seviyorum ben kadınlarda 0 0 Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bazen kısa bazen uzun seviyorum önemli olan bakımlı olması. Bakımsızken saçlarımdan her türlü soğuyorum ya 2 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Kısa saç bakımı kolay diye daha cazip geliyor bana. Şimdilik uzun kullanıyorum, bakalım. 1 0 Yorumla
MysteriousSo Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben her ikisini de severek kullanıyorum. 0 0 Yorumla
Turkuaz88 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Kısa saçlı bazı kadınlar çok tatlı oluyor 0 0 Yorumla
deryademir2000a Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl tipe göre değişir 0 1 Yorumla Wilfriedo +1 yıl Kızların çoğunda tip yok Yorumla
ggizemyildirim Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl uzun saç 0 1 Yorumla KutuptakiÇölAslanı +1 yıl @ggizemyildirim yapma :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
uzun saç seviyorum ben kadınlarda
Bazen kısa bazen uzun seviyorum önemli olan bakımlı olması. Bakımsızken saçlarımdan her türlü soğuyorum ya
Kısa saç bakımı kolay diye daha cazip geliyor bana. Şimdilik uzun kullanıyorum, bakalım.
Kişiye göre değişir ya
her ikisini de kullanıyorum.
Ben her ikisini de severek kullanıyorum.
Kısa saçlı bazı kadınlar çok tatlı oluyor
Kadının yüzğne göre değişir
Uzun saç daha güzel
tipe göre değişir
Kızların çoğunda tip yok
Uzun saç
Üzü saç
Kısa saç
Uzun saç.
Uzun seviyorum ben
uzun saç
@ggizemyildirim yapma :)