Güzellik & Bakım Zayıfım ve çok olmasa da kepçe kulağa sahibim kilo alsam düzelir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 1.75 boy 62 kiloyum kulaklarım kafama göre büyük ve dikkat çekiyor acaba 70 72 kilo olsam kepçelik düzelir mi? Güncellemeler+1 yıl Merak edene fotoğraf atarim arkadaşlar Zayıfım ve çok olmasa da kepçe kulağa sahibim kilo alsam düzelir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Hayır zayıf veya kilolu olmakla alakası yok ki onun gadası 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum eskiden zayıf olup kilo alanların kulaklarının dikkat çekmediğini gözlemledim Yorumla
Yookartıkkkkkk Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Yaşından dolayı etkisi olur mu bilmiyorum ama cocuklara yapılır kulağnın hizasına yazmayı güzelce bağlayıp deneyebilirsin yatarken. Gündüz de saç bandı kullanabilirsin bi dene bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır zayıf veya kilolu olmakla alakası yok ki onun gadası
Bilmiyorum eskiden zayıf olup kilo alanların kulaklarının dikkat çekmediğini gözlemledim
Yaşından dolayı etkisi olur mu bilmiyorum ama cocuklara yapılır kulağnın hizasına yazmayı güzelce bağlayıp deneyebilirsin yatarken. Gündüz de saç bandı kullanabilirsin bi dene bence