Aranızda var mı? kırışacağım diye gülümsemeyen kaşlarını çatmayan 😅 ben ne kadar da korksam gülümsemeye devam ediyorum sanırım kırış kırış olacağım 😥 Sizde kırışmaktan korkuyormusunuz?#Afraa
Kırışmamak için mimik hareketleri yapmaktan kaçınıyor musunuz?
Kırışmaktan korkmuyorum. Bunun için önlemler almakta fayda var. Bakım kremleri, kırışıklık karşıtı maskeler gibi mesela. Gülmekten, ağlamaktan , mimik yaomaktan kaçınmıyorum.Çünkü hayatı bir kere yaşayıp acısıyla, tatlısıyla sefasını ve cefasını sürüyoruz. Her anı doya doya yaşamak gerek. Bu yüzden kırışacağım diye mimik yapmaktan kimse kaçınmamalı. İnadına gülümseyin mimik yapın. Hayat gülümseyince güzel...😍
Ben asla kasmam çünkü kahkaha atmayı çok severim gülmeyi de güldüren insanlara da bayılırım eğer güler yüzlü biri olduğum için de buruşacaksam yeterki mutlu olayım da kırışıyım, zaten cilvemden kahkahamdan vazgeçemem ben 😂😂😊
komple mimiğim ben asıl her duygumu mimiklerimle birlikte ifade ederim şaşırdığımda güldüğümde heyecanlandığımda hatta kızdığımda bile sol kaşım istemsiz kalkıyor 😀
kaşlarımı kaldırmaktan ve çatmaktan kaçınıyorum, alın çizgisi ve kaş arası çizgisi hoş durmuyor ama gülmekten kaçınamıyorum :D dudak kenarlarımda ve burnumda çizgiler oluşuyor :(
Hiç mimik olmuyor bende zaten desem.. şanslıyım aslında sadece nazolibal bölgeyi kullanırım biraz o da çok gülersem kullanmış oluyorum kas fazla heralde yüzümde ama memnunum