Güzellik & Bakım Türk kızı neden bıyıklıdır? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Soru kışkırtıcı gibi olduysa özür dilerim ama cidden öyle ya kızlar gidin bi bıyık alın kıl alın ağda olun gözümüze güzel görünün:( Güncellemeler+1 yıl Sssawff Güncellemeler+1 yıl Ssdfg Türk kızı neden bıyıklıdır? Cevapla Güzellik Soruları Bıyık Soruları Ağda Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Biz komple maymuna benziyoruz kız erkek fark etmez. 2 3 Yorumla yildizasterr +1 yıl En doğru yorum 😂😂😂 ah ah bu erkeklerin kendine bakmadan türk kızını kötülemesi yok mu beni benden alıyor 😂😂 genel olarak güzeli de var çirkini de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen öyle 😂 aslında kentimize baksak bizden güzeli-yakışıklısı yok ama bakmıyoruz işte kendimize 😂 bakanlar var tabi. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendimize* Yorumla
Keskekeskedemesem Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bıyık kızların makyajı değil miydi ya yanlış mı biliyorum ben 1 0 Yorumla
selmma44 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Sen bakımlımısın ki her kızın sana bakımlı olmasını istiyorsun. Kaldık i kimse seni memnun etmek için bıyıklarını almak zorunda değil.! 0 0 Yorumla
Noctistella Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Kusura bakmayın hünkarım. Emredersiniz. Dünya'ya gelme amacımız sizlere güzel gözükebilmek için bıyık almak kıl almak. Bağışlayın bizleri. 2 0 Yorumla
thefaye Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Kimse sizin gözünüze güzel gözükmek zorunda değil. Kızlar güzel gözükmek istiyorsa da bu da sizin için değil kendileri içindir. 1 0 Yorumla
catgirll_ Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Birincisi insanlar sana güzel görünmek zorunda mı? Bakımlı olur veya olmaz sana mı soracak. İkincisi Her kız öyle değil Türk kızı diyip genelleme yapma. Türk kızı candır. 1 0 Yorumla
Sfhbdfgd Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aynen ya dayim gibi biyiklari var hepsinin 1 0 Yorumla
yildizasterr Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Banane 1 3 Yorumla yildizasterr +1 yıl Ben bıyıklı sakallı seviyorum kendimi 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yakışır türk kızına Yorumla yildizasterr +1 yıl Aynen çok yakışıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Biz komple maymuna benziyoruz kız erkek fark etmez.
En doğru yorum 😂😂😂 ah ah bu erkeklerin kendine bakmadan türk kızını kötülemesi yok mu beni benden alıyor 😂😂 genel olarak güzeli de var çirkini de
Aynen öyle 😂 aslında kentimize baksak bizden güzeli-yakışıklısı yok ama bakmıyoruz işte kendimize 😂 bakanlar var tabi.
Kendimize*
Bıyık kızların makyajı değil miydi ya yanlış mı biliyorum ben
Sen bakımlımısın ki her kızın sana bakımlı olmasını istiyorsun. Kaldık i kimse seni memnun etmek için bıyıklarını almak zorunda değil.!
Kusura bakmayın hünkarım. Emredersiniz. Dünya'ya gelme amacımız sizlere güzel gözükebilmek için bıyık almak kıl almak. Bağışlayın bizleri.
Kimse sizin gözünüze güzel gözükmek zorunda değil. Kızlar güzel gözükmek istiyorsa da bu da sizin için değil kendileri içindir.
Birincisi insanlar sana güzel görünmek zorunda mı? Bakımlı olur veya olmaz sana mı soracak. İkincisi Her kız öyle değil Türk kızı diyip genelleme yapma. Türk kızı candır.
Aynen ya dayim gibi biyiklari var hepsinin
Banane
Ben bıyıklı sakallı seviyorum kendimi 😂😂😂
Yakışır türk kızına
Aynen çok yakışıyor
Ekonomi kötü
Bazıları bakımsız
Lütfen genelleme yapma
sen kimsin ki sana güzel gorunelim :d?
Erkek Fatmalar onlar