Çoğu biyikli sakalli neden oyle ağda yapmasalar hacı abi gibi dolaşilar
AI Persona’ya Sor
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Ev & Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Neden bıyıklıyım?
Bıyıklarını gerçekten almayan birinin ağzından:
-Çünkü ben minik bir kediciğim ve bıyıklarımı alırsam dengem bozulur.
-Üşeniyorum
-Gözüme batmıyor
-"Bıyıklı kezban rerererö" umrumda değil
-Ben zaten kendimi görmüyorum, yani benim için önemsiz.
Ağla
kanka bosver onlari yabancıların yaşlısı bile genç ve bakımlı hatta en çirkini bile güzel aw dil ogren yabanci yap bizimkiler bi bok etmiyor
Aynen valla
Bunu yazarken eminim pijamanın içinde kokmuş ve saclarin dağınık dağniktiŕ
Pp ne o yuzden mi yabancı bir kadın koydun
En azından kendimi biliyorum siz çirkin olduğunuz halde gözünüzü yükseklere tutuyorsunuz. Çirkin dediğiniz kızlar sizi beğenmiyor güzeller ne yapsın az mantık abi ya 😅😅
@Kumrallaecokyasasin cirkin olduğumuzu kim söyledi aw gördün mü beni 😅😅
Genelde Rus hastaları kekoo oluyorr, ama Ruslar eğitime, bakıma çok önem veriri onu unutmaa. Kibirli ırktır dış görüşe önem vermez diye bir şey yok. Siz öyle kendinizi kandırıyorsunuzz. 1.75 boyunda beyaz tenli mavi gözlü taş gibi kadinlarr sizi ne yapsın? Dünyaya dönün ve acı gerçeklerle yüzleşin. Ha boylu poslu yakışıklı iş adamı olursun okeyy ama diğer Türlü zorr
@Kumrallaecokyasasin öncelikle rus düşkünü değilim aw sadece yabancılar sizden daha güzel işte kadınların yüzüne çamur atıyorlar hala güzel size atsak maymuna dönersiniz o çamuru yiyesim geliyor sen neden bahsediyon
Bak acı gerçeklerle yüzleşince nasıl delirdin 😅😅 Dünya da en güzel yüz Türk kadınına aittir. Yabancılar da bayılır. Ama şu gerçek var Yabancı erkekler İtalyanlar, İngilizler aşırı yakışıkli siz onlarla kendinizi bir mı tutuyorsunuz çirkin olduğunuz kabul edin. Türk kadinin en azından yüzü güzel siz kekoo. 😅
@Kumrallaecokyasasin güzel var evet hic yok demiyorum anlamıyorsun sen kendine bakanlar var onlarda ünlü oluyor yani ama geri kalan kısmı diyorum onlarda öyle değil geri kalan kısmı bile güzel aw ayrıca benim keko oldugumu nerde çıkardın aw 😂😂😂
Ünlü dediklerinin hepsi Estetikli, boya küpü. Bizim Anadolu'nun bağların da öyle güzel kadınlarımız var ki çoğu Rus kadinina bin basar. Ruslar gibi kutuları tünele dönmemiş temiz kadınlarr. Saf gerçek güzellik onlarr. Kutuyaa önem verenn gerçek güzelliği göremeyen kekosunn isteee
@Kumrallaecokyasasin ya sen onların kıllarını falan görmemişin herhalde kulağının orda sakal gordum kizdaaaa 🤣🤣🤣 yaw kendinize bakmıyorsunzzzz onlqr bakiyor iste keko da değilim 😂
Kardeş benim annem Otelde çalıştı kat görevlisi olarak. Bildiğin kadınları çıplak gördü orman gibi. Öyle cahilsin ki bir şey bildiğin yok yabancilar asla vajinalarinii temizlemezlerr 😅 Ruslara bu yüzden leşs kokulu derlerr. Bir votka icinn senin gibi cahillerinn koynuna girerler Iyy neyse kusucamm
Sana küfür edicemm simdii serefsizz, Türk kadını en bakımlı kadındır iğrenç Ruslar gibi kıllı vajinayla gezmezz. Bunu cahil kafana sokk yabanci kadınlar asla ağda yapmazz aslaaa
@Kumrallaecokyasasin kıskanmayın iste temizlemedigini nerden biliyon annen iki tane Türkiye gelmek için can atan iki tane salak görmüş
Eğitilmez cahill. Yabancılar asla Ağda yapmazzz. Mezarına tükeneceğim filmin 1978 versiyonu izle ordaki Rus gaci orman gibii vajinalii bide Ünlü bu. 😁😁😅😅
@Kumrallaecokyasasin seni deli ediyom sinirleniyonnnnnn 😂😂 Türk kadınları baş tacı iyi ki varsınız sana bir gül hediye ediyorummmm 🌹🌹
@Kumrallaecokyasasin gordum onu hepsinide izledim ama kiz cirkin olmasına rağmen baya bakımlı yani orasını burasını bilmem yüz olarak diyorum ben
İlk versiyonunda ki kız bildiğin özel bölgesini almamis bildiğin orman gibi killiydi. Hayır bize kıllı diyen siz salaklarr. Eline asla ağda degdirmeyen ruslara temiz diyorsunuz abi fiizk olarak iyi olsadaa en pis ırk onlar kabul edinn bunuu
@Kumrallaecokyasasin ben kabul ediyorum ama yinede güzel olmalarına vurgu yapiyorum bizim kızlar gibi kendilerini varosluklara vurmuyolar iste sizde öyle olsanız ne var
@Kumrallaecokyasasin ayrıca kizin güzelliğinden o kılları hic gormedim aw 😅
Çokta güzel değildi, size iki sarı saç renkli göz dedin mi tamam 😅😅Neyse daha fazla tartışmayalim. Seni nikahima almiycam nasılsa Dünya çirkini de bize ama pis deme orda. Bozuşuruz. En Temiz Irk Türk kadınlarıdir. Yüz olarakta en güzelleridir. Tabi deliğinde yaşadığın için gerçek güzellikleri asla fark edemiyceksin. Neyse
@Kumrallaecokyasasin yooo ben güzel ve bakımlı olan gormedim aw onlarda ünlü zaten neyse boşver zaten ne konuşsak bis size ama bakımlı olanlari var yok değil ama onların hepsi bakimli iste dogustan bakimlilar nedeni neyse ama bizim kadınınmız bas tacı hic kimseye değişmem zaten ama onlar gelip bana teklif ederlerse yok demem 🤣🤣🤣
Yabancılar asla bakımlı de değildir, Ağda yapmazlar evlerini temizlemezler. Hatta yataklarını bile toplamazlar. Türk kadını evine temizlikci çağırsa bile kadın gelmeden evi temizler kim daha temiz tartışılmaz 😅
Mağarada yaşadığın dan görmedin, ben makyajsız bebek gibi sürüyle kız gördüm çünkü sosyelim. Cafe ye giderim, spora, tiyatroya giderim resim sergilerine giderim Anadolu'nun tüm şehirlerini gezerim orda bulunmwz olağanüstü gerçek güzellikler görürüm 2 sene Antalya da yaşadım beni tek etkileyen Rus görmedim yüz olarak ama Anadolu ya her gidişimde her güzel bir yüze büyüleniyorumm
@Kumrallaecokyasasin yemin ederim anne mi anlattın aw 😅😅 ama ben onları savunmuyorum ne yapim elin gavurunu ülkemde cok samimi kizlar varken
@Kumrallaecokyasasin hayır belkide sen kıskanç olabilirsin dikkatini cekmiyolar olabilirler
bu kadar yer gezmen ne ifade eder ki ben de her türlü insanla tanıştım mağarada değil doğada yasadim ve gezdiğim yerlerdeki izlenimlerim buna yönelik
Kıskanç olsam profilim de kadın resmi olmazzz. Biseksüelim ayrıca. Rusların fiziklerine büyülendim ama yüz olarak bir tanesi etkilemedi bir bakınca bir daha bakasim gelmedi küçük göz kalın dudak ikilisi nesine bakayım 😅😅Ceylan gözlü Anadolu kadını candırr.
@Kumrallaecokyasasin biseksüelsin bana cahil diyosun böyle saçmalık yok aw hastalık mi bu hayır senin kendine saygın yok bi kere okuyup kültürlü olsan ne yazar ki
eminim bi tane bile Anadolu kandini görmedin ben bağrında yaşıyorum senin gibiside anca şehir bunalımı geçirir
Aa karşımda homofobik bir yobazz var neyse. Ayrıca kültürlüyüm demedimm. Aydınım dedim neyse daha fazla konuşamam kusucam
@Kumrallaecokyasasin bende kusucam galiba senin bu kadar konustuklarin boşuna gitti ruslar sizden güzel işte aw kabuk edin
Kimse Ceylan gözlü Anadolu kadınindan güzel olamaz. Leş kokulu küçük gözlü koca ağızlı Ruslar Yüz güzelliği konusunda Türk kadının tırnağı edemez kabul et cahil
Koca ağızlı saksocuu leş Ruslar. 🤣🤣🤣
@Kumrallaecokyasasin tamam sen sin çorapların kokuyor laf ediyorsun burda aw ya
Ben giydiğim çorabı bir kez daha asla giymem kişi nasılsa karşındakini öyle görürmüş kendi leş kokulu çoraplarınla karıştırma malum türk erkeğin çorap kokusu meşhurdur 😅😅
@Kumrallaecokyasasin hadi ya ben ayakkabıma parfüm sikar her gun yıkarım ayrıca hic kokmazlar beybi sen öylesin bunu kabullen artık
Pis kolunuzu kabullenin. Neyse sus artık sıktın
@Kumrallaecokyasasin valla sende sıktın ben kaçar ben senle evlicem demi bu kadar uzun konuştum aw ayrıca her kadına saygım var ama sana senin gibi biseksuel olup kendine saygısı olmayanlara hic saygım bunu da bil
Bıyık değilde kol kılı ve bazı yerlerdeki kılları orman gibi almıyolarda nası bi özgüvense a.. q saçma salak. Ben erkeğim benim kolum öyle değil
Oraya hiç girmedim birde utanmadan kısa kollu giyiyolar iyyu midem kalktı
Bak abartıyosam namerdim göbeği acık şey giymiş göbeği öyle kıllı ki osman aga gibi , kıza diyorum madem acıyon al sana sunları bune be , sanane be slk diyo delirirsin
Knk bende gördum bir ara göbek açma modasi vardi 3 sene önce falan yeminle boydan boya kıl midem kalktı sırtta bile gördüm sen düşun ne farki kaldi bizden o zaman
Keşke gizlenmeyip kendini bir gösterseydik bunu diyen George clooney mi yoksa Brad Pitt mi görseydik. 😅 aşırı çirkin erkeklerin çoğu kızlara çamur atıyor
Ben hep erkek olmak istemişimdir. O yüzden bıyıklıyım
rus kızları candır kanka :D boşver Türk kızlarını
İnsaatta bekcilik mi yapiyorsun
o nereden çıktı?
Profil fotosu aga insaatta cekipmis gibide
:D çatı katı orası
Rus kızları siz kekolarii ne yapsınn.
@Kumrallaecokyasasin ben mi kekoyum kşjdoıqwjd :D
Eve kekosunn, ben Rus olsam sana ayakkabımi sildirmem taş gibi karılarr sizi ne yapsınn Allah aşkına mantık. 😅
@Kumrallaecokyasasin :D :D buna kendin bile inanmıyorsun da neyse
Yoksa sen kendini yakışıklı mı sanıyorsun 😅😅Ruslar eğitime, bakıma çok önem veriri onu unutmaa. Kibirli ırktır dış görüşe önem vermez diye bir şey yok. Siz öyle kendinizi kandırıyorsunuzz. 1.75 boyunda beyaz tenli mavi gözlü taş gibi kadinlarr sizi ne yapsın? Dünyaya dönün ve acı gerçeklerle yüzleşin. Ha boylu poslu yakışıklı iş adamı olursun okeyy ama diğer Türlü zorr
@Kumrallaecokyasasin 189 boyundayım ben yeterince tipim yerinde ve o kızlar antalya da nelerine bakıyor bir bilsen
Hahaha koptum 😅😅Boyun 1.65'ten yukarda olmadığıma kalibimi basarım. Hiç bir Rus güzel sana ayakkabısıni sildirmez. Tıp yok sizde kabul edin. Ama atarken abartmasaydin bari
@Kumrallaecokyasasin boyum 189 165 mi :D ulan bdhqwbdheb neden boy konusunda sana yalan söyleyeyim kalıbını bas o zaman cankilic. exe instagramdan bak bakayım 165 miyim
Yav git 1.89 diyor atta ufak at. 😅😅 öldürsen inanmam yüzün tam 1.65'lik erkek tipi
@Kumrallaecokyasasin instagram da boydan fotoğraflarım var bu arada daha fazla uğraşamayacağım
Beterin beteri vardır:)
Sana öylesi denk gelmiş
Cogu öyl3
Siz iğrenin diye😂😂
allah oyle yaratıyo napalım
Keske hic olmasaydiniz iyyyy
Ok
Hdhshxuakak