Selam, az önce kitap okuyordum ve şu cümle ilgimi çekti: "Bir kadın ne kadar güzel olursa olsun onun sahibi olan erkek, hislerini tatmin ettikten sonra çarçabuk dışarıda göz gezdirmeye başlar."
Sizce bu cümle ne kadar doğru olabilir? Bir kadın çok güzel olsa bile, yine de erkeğin gözü dışarıda mı olur? Angelina Jolie bile aldatılmıştı, bunu da baz alalım.
Ben istisnalar dışında doğru diye düşünüyorum.
Bir kadın ne kadar güzel olursa olsun, erkeklerin gözü hep dışarıda mı olur? Güzellik yetersiz midir?
Bir ilişkiyi sadece güzelliğe indirgemek çok basit düşünce. aşka, sevgiye, anlaşmaya yani çok daha önemli birçok faktöre haksızlık. Bazen ilişkinin enerjisi biter karşındaki kim olursa olsun sende eski duyguları uyandırmamaya başlar ve aldatma gerçekleşebilir
Güzel olup aldatılan onlarca binlerce kadın var bence bu konuda güzellik yetersiz kalıyor. Güzellik nedir ki zaten? Bu konunun güzellikle alakası olmayıp sadece insanın karakterine bağlı oluyor. Eğer bir insan severse karşısındaki insanın görünüşüne bakmadan ona sadık olur ve gözünü dışarı dikmez.
Merhaba. Sorunuz güzel ama, o okuduğunuz kitapta “onun sahibi olan erkek” cümlesi geçiyor ki, öncelikle yazarın bu kadını küçük düşürücü yaklaşımını hiç beğenmedim. Onun için erkeğin tatmin olduktan sonra gözünün dılarda olduğu önermesine de katılmıyorum. Yazar bana aykırı görüşlü taraflı bir yazar. Objektif değil. Bu sorunundaki cümleye hiç katılmıyorum. Gözün dışarda olması ise, kadının da erkeğin de yapmaması gerektiği halde zaman zaman her iki cinsin de yapabildiğini basından izlemekteyiz. Aile bütünlüğü önemli olduğundan, tasvip etmiyoruz tabiki. 😎
Bu erkeğine bağlı. BİRDE şu var güzel kadın ilk etapta evet çeker ama cilvesi yoksa, ten uyumu yoksa al bak bak nereye kadar göz dışarı kayar.. Aynı şey erkek içinde geçerli
Sinan adında birisi 🤭 Sırf bu yüzden biriyle olmak istemiyor çoğu kadın ben gibi. Gözleri hep dışarıda olunca insan güven sorunu yaşıyor hep. Tek tük var böyle nefsini kontrol edebilen haklısın.
Kesinlikle doğru. Maymun kılıklı herifle çıktım kendi gibi maymun bi kızla aldattı😅
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Adriana Lima mesela, kadını bir adamla adatmış adam. Ne diyebilirim ki ben daha. M A L böyle erkekler. Madem cinsel yönelimin farklı aklın bu zamana kadar neredeydi denir adama nvıoeırgoır