Bana gelmiş Rus musun diyor illa Rus kızları mı güzel oluyor bence biz onlara fark atarız 😎

Zamanında bu kızlar, muhtemelen eşlerinin, genel olarak Rus erkeğinin aşırı alkol tüketimi, ilgisizliği sebebi ile, ucuz da olduğu için çokça tercih ettikleri Türkiye de, Türk erkekleri ile yakınlaşmışlar. Hatta bir haber vardı bir ara, düğünde sarhoş olan kocasını kocasının yakın arkadaşı ile aldatmıştı bir rus, neyse haberin sonrası karanlık.
60-70'lerden bahsediyoruz nihayetinde, Rusya'nın da o dönem çok iyi durumda olmadığı düşünülürse paraları ancak bize yetmiş zannımca ki, yığılmışlar, Türkiye'nin de evrim geçirdiği yıllar olduğundan gazeteler, televizyonlar bunu fazlası ile taşımış insanların evlerine.
Ki işin en acı tarafı, yakın tarihtir bu, otobüslerle fuhuş için getirilen rus kızları gerçeği var, yoksul bir milletin karısı, kızı topraklarımıza erkeklere pazarlanmak için getirilmiştir, bu rivayetlerin en büyük sebeplerinden biri de bence budur. Zira açlıktan kaçıp gelen bu kızcağız, hayatta kalabilmek için herşeyi yapmıştır. Bu da doğal olarak bu köpeklerde kemik görmüş etkisi yaratmış, salyaları zemine damlamıştır.
Bu şekilde Rus kelimesini duyan insanlar da, artık benimsemiş bunu, her Rus güzeldir, her Rus kısrak gibidir, rahattır, darlamaz, kıskanmaz vs. şeklinde düşünmeye başlamış, bu hayali almış zihninin en kıymetli yerine koymuş, o bölgeyi de abazanlığı ile kirletmiş, bir daha da eski haline dönememiş.
Yalan yok, Slavlar gerçekten çok güzeller, ancak bunu diyen adamlar daha bir rus kızı tanımamış insanlar olunca komik oluyor, şartlanmanın da bu kadarı.

Neyse gidiyorum ben, en de sevmediğim konular şunlar...
https://onedio.com/haber/yavas-yavas-bitin-lutfen-turk-erkeklerinin-rus-kadinlarini-ovmekten-helak-oldugu-13-kani-914456
Güzel saydırmış ablamız.
Rus kizlari özgür, namuz kavrami yok demis erkekler. Pardon? Turk kizina bekaret diye tutturan kim acaba? Namus diye tutturup 2 damla kan gelmedi diye alninin catindan vuran kim acaba? Ul*n ne iki yüzlü bizim erkekler. Turk kadini evlenip boşanmış olsa, ilk cinselligini helaliyle yasamis bile olsa ikinci el muamelesi yapar. Turk kizinin gecmisine cok takılır. Ama Rus kizi 14 yasindan beri erkeklerin altindan kalkmaz. Birden bire gozu ne namus görür ne bekaret, ne geçmiş görür. Özgürlermis neden acaba? Turk kizlarinin ozgurlugunu kısıtlayan siz olmayasiniz? Namus diye diye kadinlari delirtmis, kısıtlamış olmayasiniz? Cidden cok iki yuzlusunuz. Bizim erkeklerin tum raconu anca bize. Yabanci hatun olunca ne gecmis, ne bekaret, ne namus hicbir sey önemli olmuyor. Anca zulmü bize yapsınlar.
sarışın mavi gözlü oldukları için oysaki şunu söyleyebilirim bakımlı ve sert bir mizaçları var kendilerini asla ezdirmezler yani türk erkeği köle olur tabii ki ona çünkü güzelliğine köle olur zekasına duruşuna değil :D gürcüyüm rus kızlarını severim ama genetikle alakalı rus kızları türk kızları gibi esmer olsalar rus kızlarını sevmezlerdi bu defa çünkü erkekler sapyoseksüel değildirler çoğu değil
Rusların gözü şenli 😂
Sus karışma dşsşdşdlslslf ben kediciyim dğsşdks
Gülaydacım
Cevap
49Cevap
Ruslar seksten başka bir şey bilmez ondan evlenirler sonrada vah vah derler müstahak
Bilader güzel yürüme yöntemi bulmuş😅 Ayh pardon koşma yöntemi😏
Fark mı :D kusura bakma ama rus kızları nerde türk kızları nerde gerek fiziksel gerek ruhsal olarak rus kızları açık ara türk kızlarına fark atıyor
Rus kızları sadece güzelliği değil sadakatleri de sizlerden daha güzel
Onurları da sizlerden daha güzel
Merhametli bu insanlar
70 yıl aç savaştı bu millet açlıkla ayakta durdular hitleri Berlin’i bile 11 milyon sılahı olmayan Ruslar tarafından başardılar
Rus kadininda kendine bakımı var. Özgüveni var. Namus fikri yok. Özgür ve netler. Hayatı anlik değer veriyorlar. siz hayatı sınırsız gibi yaşıyorsunuz ve ben karşıyım buna. Bence herkes hayatını yaşamali özgünlük ve özgürlük siz kadınlar da erkeklerin size karismama. si ama Rus kadininda ise daha rahatlar. Ben onlara birleşelim demeye gerek duymuyorum ki diyor çoğu deneyimli arkadaşım. cunku biliyorlar ki beden yaşlanıyor. Bu sürede zaman kaybını biliyor
Rus biriyle tanışana kadar farkı anlamıyordum tanışınca anladım harbiden çok başka bi millet
Ama valla bak hani objektif bakınca bile ya güzellik göreceli sonuçta güzellikte illa ki bizden de geçen olur onlardan da ama hal hareket olarak diyorum ben yani bilmiyorum çok tatlı geldi bana tanıştıklarım :D
Kayseri mi aman aman tövbe. Türk kadınları da güzel makedon kadınları da macar kadınları da
Bu arada Rus diye gördükleriniz Türklerin bir boyu olan Kıpçak olabilir. Kıpçaklar Anadolu'da az bulunur. Araştırın.
Ruslar değil aslında. Genel olarak Slav ve İskandinav kadınları nedense Türk erkeğine hep çekici ve güzel geliyor.
Çünkü genetik ve çoğu bakımlı, dışarı hayatta makyajsız bakımsız çıkmazlar, bir Rusla iletişim kurmuştum oradan biliyorum
1970 - 1980 lerin yolluları gibi incecik kalem kalınlığında kaşlara sahip olan kimseler mi? Hayır güzel değiller sadece bakımlılar.
Dizilerden aslında, çapkınlık yapmak için Moskova'ya falan giderler Ukrayna'ya falan giderler. Zamanla akıla yerleşmiş
ne demek Canim su profilindeki kizin guzelligine baksana ruxlslar su dokemez eline
Biliyom canim bende ruz kizlari eline su dokemez onlarda kim oluyormus anlaminda dedim 😉
Genel kültür desen varmış😂
Ruslar zaten erken çöküyor
klavye başından kalkmayanlar türk kızını mağra devrinde yaşıyor sanıyor
Türk kızları bence çok güzel çok Namuslu ve temizler
Yaw buna sokaktaki yılan bile inanmaz
e güzeller çünkü ve Türk kadınına göre kaprisleri yok Türk erkeklerine bayılıyorlar daha nolsun
Çünkü çok kızları çok kaprisli olduğu için ithal mal kullanmayı tercih ediyorlar
Allah Allah kim demiş? O kadar İngiliz, Amerikalı, Ukraynalı, Alman, Avusturalyalı da varken.
Herif dudaktan ırk çıkarmış vay anasını, antropoloji isyanda şu an
Yok anlarını Rus kadınları daha meşhur olduğundan kaynaklıdır sanırım.
Bizdeki keko kızlar bile taş çıkartabilir.
Bu arada rus musun veya bir bağın var mı 😁
ya birazda kalıplaşmış bişey artık heryerde filmlerde capslerde falan rus kızları taş gibi lafı geçtiği için tüm rus kızlarını güzel düşünüyoruz ama rusyadada elbet çirkin kız vardır
Sarı saç, beyaz ten, renkli göz, güzel fizikle biliniyor Ruslar. Geneli de güzel görünüyor. Bence Britanyalı, İskandinav kadınlar daha güzel ama yerleşmiş ülkemizde ruslae güzeldir diye.
Kayserili insanlardan nefret ediyorum. Dolandırıcılık ve cimrilik konusunda en üst seviye
Çünkü egoları yok kibirli değiller kezban değiller türk kızları kendini bulunmaz ekmek zannediyor ama Rus kızları da namus nedir bilmez temiz bir Rus kızı bulup İslam'a davet edip evlenmek var ne güzel olur
Çekiciler biraz ama onun dışında türk kızlarımızı kimse geçemez.
Yüzün yok nasıl Rusa benzetmiş
Nereden görmüş
Bakmadım ki bakabilir miyim
Ben kimsenin pp izinsiz bakmıyom baktım hala benzemiyon
Helalkee zaten rus kızı güzel değil yaşasın tc kızları
Çünkü daha güzeller çoğu güzel
En güzeli de en çirkini de bizde
Türk kızlarının saçının telini dünyaya değişmem
seni değil fotoğraftakini soruyor :P
Yoo Antalyalı kızlarda güzel
Bende kayseriliyim la
Fark atarsin? Neyinizle atacaksiniz