Yok direk rus orda 2 yıl çalıştım hala ordan kalma 2 3 arkadaşım bile var paran varsa her zaman arayabilirsin atlar memleketinden gelir yeterki gel gezelim de katilmisin psikopatmısın tınlamaz deli cesareti var ruslarda
@Myfeelings hergün görüyorüm ama rusları ayrı cazibesi oluyor türklere böyle hisler beslemiyorum merak etme yani sana karşı bi hayvanlığımı bulamassın türkçe konuş yeter
@Myfeelings iyi bayramlar türkish kezbanları toplu zehirleseler bunada bi bayram ismi koysalar ne güzel olurdu mesela kezbansavar günü benden uzak dur senin gibilerinin benim dünyamda kelimesi olamaz
@Myfeelings boşuna uğraşma sayın köylü güzeli üstümde algı kuramassın erkek çok olur elbet dünyayı paylaşıyoruz çünkü ama keşke aynı oksijeni paylaşmasak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Rusya soğuk olduğu için tenleri beyaz gözleride renkli oluyor bir de zamanında kimse çirkinlere bakmamış Rusya'da
rusyada çirkinler mi var sjsijs
Eskiden varmış iste puhahahsh
😂😂
Hiç güzel rus görmedim. Güzelleri avrupaya gidiyor sanırım.
kör olma ihtimalin olabilir
Mertere kapalıçarşıya gel görünce ısırasın geliyor böyle güzellikler yok
Ahahahaha
Harbi diyorum ama pek de güzel görmedim. Hatta ortalama altıydı benim gördüklerim. Ama çok iyi niyetli, melek gibi de insanlardı.
Bu arada rus zannettiğiniz bir çok Türk kadın var. İstanbul'da gezerken ablam ve benle rusça konuşmaya çalışan çok insana rastladım.
@GeTMyLoVe Isırmam milleti, ayıp.
Yok direk rus orda 2 yıl çalıştım hala ordan kalma 2 3 arkadaşım bile var paran varsa her zaman arayabilirsin atlar memleketinden gelir yeterki gel gezelim de katilmisin psikopatmısın tınlamaz deli cesareti var ruslarda
@GeTMyLoVe valla bende çok içli dışlı oldum ama güzeline hiç denk gelmedim ne yalan söyleyeyim. Öyle denk gelmiştir herhalde bilemem.
@GeTMyLoVe neden köpek misin
@Myfeelings ne alaka şimdi bu
@GeTMyLoVe ay işine bak
@Myfeelings gereksizmisin sen ya hem bişeyler yazıp hemde işine bak üstün cehalet uzak dur
@GeTMyLoVe sapık mısın ya görmemiş ayı ısırmak istiyorum ne demek ayı
@Myfeelings hergün görüyorüm ama rusları ayrı cazibesi oluyor türklere böyle hisler beslemiyorum merak etme yani sana karşı bi hayvanlığımı bulamassın türkçe konuş yeter
@GeTMyLoVe İyi bayramlar inş seni de keserler
@Myfeelings iyi bayramlar türkish kezbanları toplu zehirleseler bunada bi bayram ismi koysalar ne güzel olurdu mesela kezbansavar günü benden uzak dur senin gibilerinin benim dünyamda kelimesi olamaz
@GeTMyLoVe ayyyy üzüldüm bak şimdi (çok var senden 😉
@Myfeelings boşuna uğraşma sayın köylü güzeli üstümde algı kuramassın erkek çok olur elbet dünyayı paylaşıyoruz çünkü ama keşke aynı oksijeni paylaşmasak
Her çeşit estetik ve makyaj olduğu için olabilir.
Onu bilemem ama Türk kızlarının ne kadar güçlü ve doğal güzel olduklarını açıklayabilirim; )
Türk kizlarin güzel olduklarini zaten billiyoruz türk kizlari esmer güzelligi rus kizlari da sarisin güzelligi 😀
90° dhdhsh saha anladım. ..
Ney 😂
U dönüşü yaptın sanki 😂 bi daha ki sorunda Türk kızları neden bu kadar zeki oluyor diye falan sorsana 😅
soru haklarım maalesef kalmadı ama söz diger sorum bu olacak 😂
😂delisin
😂🙏🏻
Genlerinde var herhalde. Sarı saçlı mavi gözlü oluyor çoğu
Türk kizlari esmer güzelligi demişsinde bi kere ben kumral beyaz tenliyim türk kizlarindan cok turk erkekleri esmer bisey. Mesela sen. Genel konusma.
yoo bende kumralim
Güzelde para yiyolar ama para bitene kadar herşey çok güzel
asagidaki kiz cemre baysel
degil ama benzerlik var
onu demek istiyorum simdi cemre nin kiz kardesi gibi bu. cemre turk mu evet ee?
bi kac tane güzel türk kızları var ben ama tüm rus kızların güzel oldugunu diyorum
Güzel değiller latinler daha güzel
Armyin oğlu heralde bulaşmayın
Allah vergisi.
Genlerden olsa gerek