Dostum neyin peşindesin ya, Rus kız arkadaşımda oldu halen da arkadaşız hatta, bazı yönlerden iyiler bazı yönlerden kötüler yani toplumları karşılaştırmak elma armut gibidir şundan vazgeçin, holiganlık seviyesi savunmaya gerek yok, ben sana 10 sayfa kötü yön sayarım 10 sayfada iyi yön sayarım ne yani, ayrıca rusyaya gitmediğini düşünüyorum zira çok güzel değiller aslında ruslar ortalama tr ile aynı olabilir sadece onlarda ilkokul ve ortaokulda spor çok fazla ondan dolayı daha düzgünler, sen sarışın buralarda az olduğu için sarı ton sana farklılıktan dolayı güzel geliyor aslında öyle değil.
Rus kızları orijinal doğal hiçbir resimlerinde vidiolarında montaj yok
Cevap sahibi
+1 yıl
Estetik olmayan bir ünlü bilmiyorum içinde yaşadım. Yanlışınız var. her kadında güzel değil ınstagramda öyleler. estetik dudak şişirme ve gerdirme değil çok yöntemi var. Hepimiz küçük yaşta spora gittik vücutlar o yüzden fit.
Soran
+1 yıl
Sadece estetikten bassetmedim vidiolar da boy uzatması veya vücudu geniş gösterme gibi efekler kullanılıyo resimlerde de öyle güzel göstermek için daha güzel yanı onların hiçbiri yok genel olarak bundan bassettm bizim kızlar da şişirmeye başladı dudak ama çok yapmacık duruyorlar şişirme yerli yabancı fark etmez
Cevap sahibi
+1 yıl
Videolardada efektler var artık. turk kızları çok temiz dışa bakmayın sadece. Her ülkeye göre adetler var. uyumda önemli
Soran
+1 yıl
Her kız ahlaksz değil ama bozuldu bizim kızlar çok fazla sinema izlemekten onlar da bizi kötülüyo el alemin erkeklerini övüyo
Cevap sahibi
+1 yıl
Türk erkeği sahiplenici kıskanıyor karısını koruyor ben kotuleyemem seviyorum Türk erkeğini. Eminim normal bir kızda kötülemez. Alman kocamla anlaşamadık boşandı Türk kocam çok iyi annemde Türk tabii ki
Soran
+1 yıl
Öyle tabi yabancılar bize göre kötü olur genelde sevdiğine değer vermez
Cevap sahibi
+1 yıl
Adam istediği kızla yatıyor seks yapıyor alman kızları doğal görüyor bunu
Soran
+1 yıl
Ksarlk bu AIDS hastalığı taşıyor alayı
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl