+1 yılŞöyle kadın çekici olamaz böyle kadın çekici olamaz diye düşünürsek dünyada çekici olarak nitelendirilecek kadın kalmaz. Olamaz diyen erkeklerin peşlerinde koştuğu kadınların hiçbirinin mi selüliti yok? Hiç sanmıyorum çoğunun vardır ama bu çekici olmalarına engel olmamış ki hâlâ onları beğenen insanlar var. Evet selülit tek başına çirkin bir görüntü ama bütün olarak bakınca bir kadının çekici olmasına da engel değil. Büyük burun kötü derler ama la casa de papeldeki nairobi inanılmaz çekici bir kadın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet, selülitlerle "de" çekici olabilir bir kadın. Çok güzel bir kadının selülitinin olması onu çirkin yapmaz bence, kusurlarıyla güzeldir insan. Tabiki selüliti gidermek için kendi elinden gelen bakımını yapabilir ama selülitli olması çekici olmayacağı anlamına gelmez.
00 Yorumla
Güzellik & Bakım konusunda 384 cevap paylaştı. Selülitin kaçınılmaz bir gerçek olduğunu, her insanda olabilen normal bir şey olduğunu kabullenip de kafaya takmamayı öğrendiğiniz an, bence zaten otomatik olarak daha çekici olacaksınız kadın milleti olarak.
-Ayol selülitim var hep, ne eteği!
-Aaaa bu selülitle denize mi girilir!
Gibi cümlelerden nasıl tiksindim...10 Yorumla
Bu kadın neresi çekici değil. Kıvrımlı selülit var evet. Ama selülit kadınlar arası bir düşünce. Erkek göze güzel ve hissederken de güzel birini ister. Ondan lezbiyen olmayacak isen, selülit sorun olmaz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılMümkün diyenler aynadan dönüp de bir baksın tekrar kendine bence.
Mümkün değil. Selülit ne zamandan beri çekici olma kaynağı oldu?
Vücutta istenmeyen bir şey tamamen, istek dışı oluşur.2710 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle. Ama selülitin çekici olup olmadığını tartışıyoruz, başka şeyleri değil.
- +1 yıl
selulitle de çekici olunur mu diyor soru. selulitin cekici olma kaynagi olup olmadigini sormuyor yani ama bence selulit cekici olma kaynağıdır daha kadınsı ve olgun gösterir kadını selulitli bir basene dokunup o etleri sallamak ne zevklidir sen bilemezsin 😄
- +1 yıl
Selilütleri sevenledde var. Şu kusursuz olmak demek güzel olmak demektir olan saçma ve aptalca olan güzellik algınızı bence bırakın
- +1 yıl
Evet başka şeyleri tartışmıyoruz zaten. Sen selüliti çirkin görüp istemiyorsan, zaten bunu bir kusur olarak görüyorsundur. @Mdaydddd ise zaten, güzel hissetmek için kusursuz olman gerekmediğinden bahsediyor. Hem söylediğine katılıp hem de ters çelişkili bir cevap vermişsin.
Ayrıca düşüncene laf etmeye hakkım yok ama yazış tarzına dikkat etmelisin. Bir insan kendini kusurlarıyla da sevebilmeli. Sen ise bu insanların özgüvenini tetikleyecek bir yorumda bulunmuşsun. Soruyu da dikkatli okumanı öneririm. Çekici olma kaynağı olarak bahsedilmiyor zaten, bir kadın selülitle de -kusurlarıyla da- çekici olabilir mi kendini güzel hissedebilir mi altındaki bir başlık.
- +1 yıl
Ozaman senin kendine guvenin yok , herkesin bi kusuru var amac o kusurla kendini hala guzel begeniyo olman sen ozguvensizsin diye insanlarada oyle yansitma bence
- +1 yıl
Burada sorgulanmak istenen selülitin çekiciliği değil. "Selülitli olsa da bir insan çekici olabilir mi?" denmek istemiş. Bu şey gibi "i"Birnsanın burnu güzel olmadan da yüzü güzel olabilir mi?" Selülit tabii ki itici bir şey bununla birlikte selülitli bir insanın çekici dudakları, muhteşem göğüsleri olabilir
- +1 yıl
insan selülitli olup baska guzel ozellikleri ile veya bizzati selulitleri sayesinde ve çekici olabilir. (NOKTA)
- +1 yıl
1 kilo boya sürünce kusursuz mu olunuyor 🤣. Kiloya takıldığın kadar boya ya da takılsaydın ya ne güzel olurdu.
- +1 yıl
Bir kilo boya sürünce absürt oluyor. Kusursuz olamayız hiçbirimiz.
+1 yılOlunur tabii kide neden olunmasın ki? Bir kadın yeter ki bakımlı olsu bakımlı olduktan sonra her kadın güzeldir. İstediği kadar selüliti olsun, istediği kadar çatlağı olsun, istediği kadar şişman olsun bir kadın bakımlıysa hep güzeldir fakat herkesin zevki farklı olduğu için herkese çekici gelmez tabiikide. Şahsen bende selüliti ve çatlakları çekici bulmuyorum ama bulanlarda var. Siz yeter ki bakımlı olun illaki size düşen biri olacaktır...
30 Yorumla
+1 yılSelülit ile çekiciliği yan yana koyuyorum da çıkss, uymuyor.
Dolayısıyla selülit kadın/erkek kimseyi çekici yapmaz... ve selülite çözüm araya, kendisine bakmayı seven her insanın, ayrı bir aurası vardır. Bu da kişiyi/kişileri çekici kılar. ✂️00 Yorumla
+1 yılkadınsı ve olgun gösteriyor kesinlikle yaşlı falan demiyorum olgunlaşmış kadınsı enerjisi zirveye ulaşmış anlaminda bahsediyorum. fazladan bi 5 10 kilo ile de kombinlenmis olduğunda çok kudurtucu oluyor 😄
10 YorumlaBacagimin üst ic kisminda biraz catlaklar var ama güzel duruyor seviyorum
Selülitlerim hic yok işim gereği cok koşturuyorum20 Yorumla
+1 yılEminim burda 90% kadinda (erkektede mevcut killarindan gozukmuyor o ayri) var, ve hala bikinimizi giyebiliyoruz. Spor yapan kadinlar haric herkeste var selulit ben hayatimda 60 kiloyu gecmedim 2 yil fitness yapmama ragmen bendede var ama ben begeniyorum kendimi asla asla onlari kafama takipta takinti haline getirmem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizene çatlaklardan , selülitlerden , lekelerden , tüylerden vesayrelerden? kimsinizde insanlarda var olan özellikleri alay konusu yapabileceğinizi düşünüyorsunuz? onlar mı istiyor bu özellikleri? defolun gidin oradan kıskanç şeyler kendinizi eleştirin
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir ama benim hiç hoşuma gitmiyor
10 YorumlaBenim hoşuma gitmiyor o görüntü. Ama istek dışı olan bir durum sonuçta. Olana da kırmızı kar görmüş maymun gibi bakılmamalı.
30 YorumlaÇekici bulmasalarda, çirkin ıyyy deme hakları asla yok. Kadınların 90% ında olan birşey ve tamamen doğal. Zayıf şişman fark etmiyor.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBerbatttttlaaarrr Iyy estetik bile kurtaramamis bunlarii
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğil😢 zayıflarda da selülit var olayını aklım almıyo benim. Bence bunlar lipo izleri yoksa selülit gider kilo vermekle kesinlikle
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu görsellerin hepsi liposakşın hatası eminim
- +1 yıl
kilo vermekle alakası olduğunu zannetmiyorum yer çekimi yüzünden olabilir spor yaparsa sıkılaşır ya da daha hareketli bi yaşam, ilk defa spor yapasım geldi lan 🤣
Cevap sahibi+1 yılSpor çok iyi. İstediğin kadar aç kal sporun yerini tutmuyo.
- +1 yıl
aç kalmak ne alaka zayıflama açısından mı sıkı cilt için mi
- +1 yıl
çünkü herkesin kilo vermesi farklı
Cevap sahibi+1 yılZayıf olmak için.
- +1 yıl
valla aç kalmak benim için işe yarıyor xd
Cevap sahibi+1 yılKilo verirsin canım görüntü olarak sporla daha iyi bence
- +1 yıl
olabilir spor yapmadığım için bilmiyorum
+1 yılFeministlere göre çekicidir. Cekici değil diyen ilk önce kadın düşmanı ilan edilir daha sonra idam edilir.
Gerçeklere göre ise:"Ne çekiciliği a. mk b. kunu çikarmayın"dır.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılgüzel bi fiziğin varsa neden olmasın
ama selülit kötü ya10 YorumlaNeden olmasın? Kusursuz olmak zorunda değiliz. Kaldı ki çekici görünmek zorunda hiç değiliz. Milleti tatmin eden araç mıyız biz? Takma böyle şeyleri. Ha sen kendin rahatsız olursun değiştirmek istersin spor yaparsın.
40 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 507 cevap paylaştı.
+1 yılGünaydınlarr, insan kendiyle barışık olup kusurlarını bile severse tabii mümkün
20 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılSelülit sevmiyorum g5 yaptırıyorum şikayeti olmayan mutlu mesut yaşayabilir ama bana göte çekici değil tabi ki
02 Yorumla- +1 yıl
G5 isemi sizde ise yaradı mi ve incelme de yaptı mi acaba
- +1 yıl
Evet sıkılaşmak için yaptırıyorum çok memnunun
Ben sevmem ama tamamen kadının aurası veya karizması ile de ilgili olabilir. Öyle bir havası vardır ki selilütine bakmazsın bile.
00 Yorumla
+1 yılTabikide olunur insanların tabularını yıkması gerek sadece
10 Yorumla
+1 yılBelki, ama pek mümkün değildir, o selülitleri kas yapsa çekici olur
10 Yorumla
+1 yılPek değil ya fiziği bozan bişi görüntü olarak kötü duruyor
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılSelülit kesinlikle çekici degil görsel olarak güzel görünmüyor
10 Yorumla
+1 yılCogu kadinda var o yuzden bu sekilde de cekici olunuyor talisman lazim artik Boyle normal seylere
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 513 cevap paylaştı. Değil karşıdan selülitsiz biri gelse o mu dikkat çeker bu mu bi düşünün
00 Yorumla
+1 yılHmm sorun olmaz kadın dolgunsa ve birazda bakımlıysa😊
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 368 cevap paylaştı. Yani kapak fotosundaki gibi arasına kaçan kilot giyerlerse tabi mümkün 🙄
00 YorumlaBrokoliyi ne şekilde hangi malzemeyle pişirirseniz pişirin brokoli brokolidir yani :D
00 Yorumla
+1 yılBirine bakarken aman selüliti olmasın demiyorum , hoşuma gitmişse selülitiyle kabul ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet neden olmasın. Selülit, elinizde olmayan bir sonuç. Temiz ve bakımlı olmanız, güven vermeniz, sıcak ve tatmin edici empati yaparak samimi olmanız yeterli.😎
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞöyle görüntüleri paylaşmasan olur mu? Milleti gereksiz yere tahrik etmekten başka işe yaramıyor. Millet günaha giriyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl40 kilo verdim çatlaklarım şu an jilet yarası gibi duruyor selülitlerim de gitmedi bi türlü bence güzel değil 😏
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNasıl geçiriyo mu kremini mi alıcam
- Güzellik & Bakım konusunda 483 cevap paylaştı.
+1 yılRuhen çekici olduktan sonra bu tarz detayların bir önemi kalmıyor kızlar. Bu tarz detaylarla çekici olmaya çalıştıkça itici oluyorsunuz bilin istedim.
00 Yorumla Olursunuz da abazalara
36 Yorumla- +1 yıl
Niye her selülit sevrn abaza mı? Saçma sapan düşüncelerinizi bir kenara bırakın artık
- +1 yıl
Saçma sapan düşünceler...
- +1 yıl
@melleks
olmayan y**rakla b*k s*kers*n :)
+1 yılSelülitlerle çekici olmak mümkünmüş değil kötü bir görünüm
00 Yorumla
+1 yılEvet selulit nedir ki bir var olup bir kayboluyorlar. Azcik yagli yemeyi kes bak nasil gidiyor. Valla ben hic umursamam her daim cekiciyim 🙈
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır bacakları güzel değilse şort elbise giymesinler kötü duruyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıldegil at kılı fırcası alın kuru vucüdunuzu fırçalayin daha çekici olursunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKarşındaki kişiden kişiye değişir yani o kişinin beğenisine bağlı.
00 Yorumla
+1 yılPek mümkün değil bazı kızlar o genç diri vücutlarına yazık ediyorlar. Bu yaşlar bir daha gelmeyecek.
05 Yorumla- +1 yıl
Yazık ediyorlar derken ellerinde olan bişeymiş gibi
- +1 yıl
Ebet kilo almamak, formuna dikkat etmek ve spor yapmak kendi ellerinde olan bir şey..
- +1 yıl
Evet olarak düzeltelim başını klavye hatası..
- +1 yıl
Benim gördüğüm kilolu kızlarda daha çok fazla görülüyor genel olarak
+1 yılGaliba değil
10 Yorumla
+1 yıldeğil itici baya az sporla toparlanır zaten
10 YorumlaYokluk zamanlarında selülitlilerde çekici gelebiliyor
00 Yorumla
+1 yılTabiki olamaz. Selülitliler simdi doluşur tabiki de cekici olunabilir diye ama olunamaz
20 Yorumla
+1 yılHerkese göre değişir. Lakin benim için evet çekici olunabilir. Kişi çekici olmak için kimseler için değişmek zorunda değildir de.
00 YorumlaMümkün olmasa bile kadın bu vajina sı varsa libidosu yüksek ilgisini çekecek bi erkek muhakkak bulunur hele ki Türkiye de
00 YorumlaÇıtırı yaşlı gösteriyor neresi çekici selülitin, görüntü kirliliği
10 Yorumlaİğrenç!! İnsan olarak kendimize bakmamız gerek. Genç yaşya selülit nedir Allahaşkına.
00 Yorumlabence mümkün neden olmasın ki?
mesela bazı insanlar tek bakışıyla bile çekici olabiliyor...00 YorumlaBence olmaz, zaten kişide büyük çoğunlukla kendini beğenmez.
00 YorumlaHerkes kendi bedeniyle barışık olsun bu kadar kasılmasın insanlar sağlık için yapacak olan yapsın
00 Yorumla
+1 yılÖzgüveni yüksek kadın çekicidir💘
31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnefes alıyorlarsa sorun yok
10 YorumlaNiye böyle bir gayeniz var
10 Yorumla
+1 yılHayır, ne o öyle turunç kabuğu gibi
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 907 cevap paylaştı. Öyle bir şey mi var 😅😅
10 Yorumla
+1 yılDeğil. Hiç hoş görünmüyor.
10 YorumlaBüyük kalça ve bacak sorunsalı selülit.
13 Yorumla- +1 yıl
Zayıf insanlarda da oluyor. Küçük kalçlılarda da olabiliyor maalesef
- +1 yıl
Ben zayıfım bende var
+1 yılÇekici diğen zevksizdir
00 Yorumla
+1 yılLöp löp yağlar oğk🤦♂️
00 YorumlaBenim için imkansız gibi bir şey.
00 Yorumla- Devamını Gör (88)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne