Kendime çok bakıyorum düzenli dişimi fırçalarım duş alırım saçıma şekil veririm güzel giyinirim parfüm sıkarım öyle dışarı çıkarım ama gel gör ki dışarıda bir kız bile bakmıyor boyum kısa değil kilolu da değilim 1.80 boyunda 76 kiloyum. Şu ana kadar hiç sevgilim olmadı ne yapmam gerekiyor acaba?
Yaş 21
Yaş 21
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Herkes yakışıklı olacak diye bir şey yok. Sen de karizmatik ve sempatik olmayı dene. Bunlar olursa yakışıklılık sadece detay olur.
Yok be herkes ilk gorüste tipe bakıyor bide çirkin erkek yoktur bakımsız erkek vardır diyorlar yalan oda
Saçmalama... İnsanlar tipten çok çenesi iyi olan erkeklere ilgi duyar. Tamam tipi olan her zaman 1-0 öndedir. ama tıp sadece yetereiz faktör. Krterlerinde sadece yakışıklı faktörün yeterli bulanlar sadece ergen kızlar.
Tipini begenmedikleri erkekle konuşmuyorlar ama o ne olacak. Benim ağzım çok iyi laf yapar komigim eglenciliyim ama işte daha bir kızla konuşmak nasip olmadı tipten dolayı
Ben de diyorum ki seni sırf tipinden dolayı sevecek ya da sevmeyecek ilgi duyacak biriryse hiç duymasın
Olabildiğince bakımlı, giyimine dikkat et, kaşlarını düzelttir, hafif sakal bırak
Sakal yakışmıyor kesiyorum o yüzden her 2 günden bir, kaşlarımın ortasını haftada bir alırım ama normal kaşımı duzeltmedim hiç
Sakal yakışmayan çok az erkek var bence
Yüz şeklim biraz tombul di caprio çağatay ulusoy gibi mesela onlara da hiç yakışmıyor herkese yakışmaz ama çoğuna yakışır hatta bazıları evrim geçirir fakat benim şansıma bana yakışmıyor işte ne yaparsın
Onlara sakalı yakıştırıyorum ben
Bir şey soracağım saçların yanlarını hep kesiyorum saçımın önüne fön çekip kaldırıyorum bu stil kötü mu sence?
Birde erkeğin hep gömlek giymesi itici mi mesela?
O saç stilini beğeniyorum şahsen ve gömlekleri de çok beğenirim özellikle lacivert-siyah ve beyaz gömlekler güzel duruyor
Tabii gömlek giydiğinde fizik önemli
Beyaz ve mavi gömlek giyiyorum fizik normal gibi 1.80 boy 76 kiloyum
Özgüveni de yüksek biriyim biraz da sert bir insanım güneydoğulu olduğum için babama çekmişim buda bir sorun galiba. Fakat çok iyi kalpli bir insanım insanları çok zor kırarım hayvanları çok severim eğlenceli komik bir insanım da fakat gel gör ki yakışıklı olmayınca kizlar konuşmak istemediği için bunları da gösteremiyorum kimseye. Bir kızla arkadaş olsam onun benden hoslanmasini sağlarım muhtemelen ama işte zor... Kim ne derse desin tüm kizlar ilk tipe bakar karakter falan hikaye.
Her ilişkisi olan çok yakışıklı veya çok güzel değil ki zaten önemli olan anlaşabileceğin birisi olması
Erkekler tipe bakmıyor bende bakmam benim için kültürlü, zeki beraber güzel vakit geçirebileceğim bir kız olması önemli, ama kadınlar öyle değil abaza erkekler yüzünden çoğu kız kendini güzel sandığı için yakışıklı erkek arıyorlar. Ben hiçbir zaman bir kızın yanına gidip beni beğensin diye kendimi ezdirmem. Hiç bir zamanda kız arkadaşım olmadı çünkü bir kıza çıkma teklifi edip egosunu kaldırmak istemiyorum.
Knk biraz seninde sosyal olman gerek