Bisey olmazdi bende onunkilere yardımcı olurdum mesela bazı noktaları almakta zorlandığımız oluyor az bisey yardım edebilir bence
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
yani ne güzel işte anlayışlı bir kızsın. Cok isterim kız arkadaşımın kıllarını almayı acaba kızların tepkisi ne olur böyle bir teklife diye sormak istedim
Valla cinsimi biraz gömücem ama Türk kızları cidden salak oluyor anlayışla karşılamazlar karılar adam pubgde bi kizla oynadi diye herife bi ton laf edip terk ediyor böyle zihniyetlerden anlayış beklemeyin
Kızlar Ne Diyor
Tepki vermezdim ulaşamıyorsam yapamıyorsam tabiki yardımını alırdım
Bu sizi mutlu edermiydi peki
Ederdi niye etmesin ki sonuç olarak aşık olduğun sevdiğin adam seni dünüşüyor
Ne guzel ya 😊
Bisey olmazdi bende onunkilere yardımcı olurdum mesela bazı noktaları almakta zorlandığımız oluyor az bisey yardım edebilir bence
yani ne güzel işte anlayışlı bir kızsın. Cok isterim kız arkadaşımın kıllarını almayı acaba kızların tepkisi ne olur böyle bir teklife diye sormak istedim
Valla cinsimi biraz gömücem ama Türk kızları cidden salak oluyor anlayışla karşılamazlar karılar adam pubgde bi kizla oynadi diye herife bi ton laf edip terk ediyor böyle zihniyetlerden anlayış beklemeyin
Takdir ediyorum seni
Ulaşamadığım yer olursa tabi neden olmasın bende isterse onunkine yardım ederim
Ulasabildigin yerleri o yapsin istermiydin?
Evet ne olacak ki sanki
Ama bazi kizlar huzursuz oluyor sanki bi arkadasim vardi ben alabilirmiyim dedim tepkisi sasirtti
sevgilimle uzun süredir birlikteysem ya da o rahatlığa ulaşabilmişsem karşı çıkmam
Bilmem utanabilir ben utanırdım
Neden ki yani niye utanirsin ki
Bilmiyorum utangaç olabilir ama 3-4 yıldır sevgiliyseniz falan bilemem
Sen utanirmsn ki
Evet
Neden peki
Çünkü bana göre özel konular bunlar kişisel bakım yani en yakın kız arkadaşımdan bile utanırdım
Ama o kiside sevgilin zaten birliktelikleriniz felan oluyor
Yo olmuyor benim sevgilimle
Senin ozelini gormuyo mu
Evlenmeden göremez
İyimis 😇 peki evlenince olurmu
Evlendiğinizde zaten herşeyiniz bir olucak bence evlenince birşey demez olabilir
Anladim tesekkurler
Agda bandini o ceksin istermiydin yani guvenebilirmsn. Korkarmisn
Ağdada korku illaki oluyor ama güvenirdim
İzin verirdin yani dimi