Ağda yaptıktan sonra kıllar çıkmaya başladığında böyle oluyor ve 2. 3. Alıma kadar geçmiyo. Aynen fotoğraftaki gibi derinin dışına çıkmıyor kıllar. Kese falanda atıyorum çok moralim bozuluyor. İnternette kuru kese yapın dendiğini gördüm. Yapanınız var mı? Duştan önce mi sonra mı yapmalıyım? Ve artı olarak bunların geçmesi için ne yapmalıyım? Bu keseyi kullanacağım
Ağdada böyle çıkmaz bu sanki jilet gibi ya da en baştan hatalı almışsın tüylerin çıkış yönünün tersine doğru birden çekeceksin daha olmadı kalan bu kılların üstünden epilatörle geç tamamen pürüzsüz olur👍
1
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Jilet kullanmadım hiç, aynen dediğin gibi yapıyorum ağdayıda doğru kullanıyorum üzerinden epilatörle geçiyorum ama sonuç işte kalıyor böyle
Bende traş makinası ile alıyorum gerçekten can sıkıcı bu kıllar duş alıp dışarıya çıkarsam hasta oluyorum eğer kurutmazsam saç kurutma ile düşün 😂 İğne ile batıkları açman lazım ben öyle yapıyorum
Buna batık denir ben ağda kullanmam jilet kullanirdim jilletten sonra hemen bboyle olurdu bendede lazere gittim düzeldi. Ama bunun icin batık kremlerk var uygun fiyata alabilirsin
At kili fircasi al onu kullan her gun sabah aksam 5 dk kalp yönüne dogru fircaliycan yavas yavas geciyo ama tras bicagi falan kullaniyosan kullanmiycan yoksa daha kötü oluyo
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
teknoloji çağında ağda'nın modası hala geçmedi mi? temiz çözüm iğne epilasyon
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Biz bilmiyoruz sanki lazere gidip gitmeyeceğimizi. Ben anlık çözüm için buradayım
Öncesinde yumuşatmak kökten rahat kopmasını sağlar böylelikle tahriş oluşumunu minimuma indirger. ağda sonrası ise kese yaparsan ölü deriyi atmayı sağlayabilirsin böylelikle batık olusumunu en alt seviye tutarsın. diye düşünüyorum