Ben daima sırt ve bel kısmımı çok beğeniyorum. Popoyu daha dinç ve güzel gösteriyor. Spor yapıyorum. Aynaya baktığım zaman kendimi çok daha iyi görmek istiyorum. Bel çukurum da kendimi iyi hissettiriyor <3
Resim profilde ama gözlerimi beğenen dudakların dolgun o dudaklar bende olacak ki diyen de oldu kirli sakallı haline bayılıyorum diyende oldu ama doğrumu söylediler yoksa sadece iltifat mıı ediyorlardı onu bilmiyorum...
Sana yazları sıcak ve kurak, kışları soğuk ve yağmurlu bir coğrafyada yaşadığımızı söyleyecekler. Gerçek olan senin mevsimindir oysa. O günün nasıl geçeceğini anlayabilmek için gökyüzüne bakman gerekmez. Dönüp yüreğine bak. Yağmurlar ve güneş yüreğinden süzülür. Gerçek olan yüreğinin mevsimidir, senin mevsimindir. Her sabah uyandığında gözlerinden dünyaya saçılandır mevsim. Güneş senden doğar ve yağmur senin gözlerinden düşer yeryüzüne.
Zaman geçsin diye bekle, zamanı gelsin diye bekle. Anlatmak için bekle, anlaşılmak için bekle. Bulmak için bekle, bulunmak için bekle, buluşmak için bekle. Başlasın diye bekle, bitsin diye bekle. Sabahı bekle, geceyi bekle, baharı bekle, yazı bekle, yarını bekle, yeni yılı bekle. Daha iyisi için bekle, daha yenisini bekle. Sabırdan bekle, çaresizlikten bekle, panikle bekle, vazgeçerken bekle. Plan yap bekle, hayal kur bekle. Değişsin diye bekle, dönüşsün diye bekle. Bir bekle, iki bekle.
Düşünsene senle şöyle yan yana oturduğumuzu.. O an ölmem gerekse bile, tutarım kendimi. Yüzüme bakmasan da olur. Arada kolun çarpsın koluma yanlışlıkla yeter. Zaten en mutlusu ben olurum. Aynı anda konuşmaya başlarız, sonra bir tebessüm eder susarız yine. Sonra daha karşılaşmayız belki.. Ben, o an’ı düşünüp her gece yine buluşurum seninle. Senden habersiz
gözlerimi kapasam senin için bir mısra tasarlasam bir renk düşünsem başımı senin dizine koyduğumu uyuduğumu düşünsem çocuğunmuşum gibi saçlarımı okşadığını bir yağmur şehrin bütün seslerini öldürse sen ve ben günün yirmi dört saatini öldürsek boğazlasak ellerin göğsüme girse avuçlayıp kalbimi koparsa sımsıcak ben senin kanına girsem kalbine kurulup otursam
Yalnız ve kırgındım, geceye sarılır gibi sana sarıldım. Paylaşmak ve senle bölüşmek için anılarımı… yazdıklarım silinmez, eğer dudaklarından dökülürse kelimeler. Yıldızlara bakar gibi bakıyorum gözlerine. Sanki tanıdık bir şeyler arıyorum orada. Sadece anlaşıldığını bilmek istiyor insan bazen. İçime batan ve kalbimi durmaksızın kanatan acılarımı biraz da sana akıtmak istiyorum. Geceye savuruyorum içimdeki gökyüzünü… sana sarılıyorum, geceye sarılır gibi.
Kahverengi gözlerin herkesde var bakışlarım de bari 😂 yazacak birşey bulamadım takılıyorum sevdiğim çok bir özelliğim yok karşı cinsten biri bir yerimi beğenirse güncelleme yaparım